Apparaat-standaard voor Shopify POS

Je kunt diverse speciale standaarden voor apparaten gebruiken om het bekijken en de interactie te vergemakkelijken, of je nu bij een toonbank staat of door je winkel loopt.

Wanneer je een hardwarekit van Shopify koopt, kun je bij het bestellen aangeven welk type standaard je nodig hebt.

De ondersteunde iPad staat voor beschikbaarheid per land.
iPad-standaard Modelnummer Beschikbaarheid
POS-tabletstandaard (USB-C), ondersteunt ook Android-apparaten S2102A Australië, Canada, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten
Shopify POS Tabletstandaard (Lightning) voor 9,7 inch iPad S1803B Australië, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten
Shopify POS-tabletstandaard (Lightning) voor 10,2 inch iPad en 10,5 inch iPad Air S1803B Australië, Canada, Ierland, Nieuw-Zeeland, Singapore, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten
Standaard voor 9,7 inch WindFall iPad H458 België, Denemarken, Finland, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje
Standaard voor 10,2 inch WindFall iPad H600 België, Denemarken, Finland, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje
Bouncepad Eddy-tabletstandaard Geen Canada, Ierland, Singapore, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten
Bosstab Touch Nexus Universal-tabletstandaard Geen Australië
Universele tabletstandaard van Studio Proper SPEKUPOSPVS3 Singapore
Bouncepad Click-tabletstandaard Geen Canada, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten

Shopify POS Tabletstandaard (Lightning)

De Shopify POS Tabletstandaard (Lightning) is alleen beschikbaar voor merchants in ondersteunde landen.

Shopify POS Tabletstandaard (Lightning)

De Shopify POS Tabletstandaard (Lightning) is ontworpen voor fysieke kassa's.

De standaard bestaat uit twee onderdelen: een behuizing voor de iPad en een voet.

Plaats de iPad in de behuizing en bevestig deze aan de voet om de standaard te monteren. Je kunt in de Shopify Hardware Store in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk of Ierland een montagekit kopen om de standaard op een toonbank vast te schroeven. De montagekit wordt automatisch meegeleverd wanneer je de Lightning-toonbankkit (Starter) koopt.

De iPad laadt op wanneer deze in het basisstation staat. Je kunt ook andere apparaten opladen, zoals de standaard voor de chipkaartlezer, via de USB-A-poorten op het basisstation. De poorten zijn het best voor het opladen van apparaten met kleinere batterijen, zoals kaartlezers en telefoons.

Wanneer een klant betaalt, kun je de iPad naar hen toe kantelen, zodat ze de transactie kunnen verifiëren of hun e-mailadres kunnen invoeren.

De Shopify POS-tabletstandaard (Lightning) voor de 9,7 inch iPad is compatibel met de volgende 9,7 inch iPads:

• iPad: 5e en 6e generatie
  • iPad Pro 9.7"
  • iPad Air 2

De Shopify POS-tabletstandaard (Lightning) voor de 10,2 inch iPad of de 10,5 inch iPad Air is compatibel met de volgende iPads:

• 10,2 inch iPad: 7e, 8e, 9e generatie
  • 10,5 inch iPad Air: 3e generatie

De Shopify POS Tabletstandaard (Lightning) instellen

Je kunt de Shopify POS-tabletstandaard (Lightning) op de toonbank plaatsen met de optie om deze te bevestigen.

Stappen

1. Verwijder het bovendeel van de behuizing.
  2. Plaats de iPad in de behuizing.
  3. Vervang het bovendeel op de behuizing.
  4. Optioneel: monteer de standaard met twee M5-bouten op een toonbank. Boor gaten in de toonbank plaats en de bouten van onderaf in de standaard.
  5. Sluit de lichtnetadapter aan.
  6. Om de behuizing te bevestigen, plaatst u deze boven de oplaadconnectoren op de basis. Breng de magneten op de behuizing en de basis in lijn totdat ze worden aangesloten.
  7. Verplaats de schuifknop op de achterkant van de basis naar de vergrendelingspositie om te voorkomen dat de behuizing van de basis wordt verwijderd.

POS Tablet-standaard (USB-C)

POS Tabletstandaard (USB-C)

Het klemontwerp van de Shopify Tablet-steun (USB-C) kan worden uitgetrokken voor USB-C tablets van verschillende afmetingen, van 10,9 inch tot 12,9 inch. Met de standaard kan een optionele ConnectionHub worden gebruikt.

De Shopify POS Tabletstandaard (USB-C) is compatibel met de volgende apparaten:

• iOS-tablets

• iPad Pro 12,9 inch: 3e, 4e, 5e, 6e generatie
    • 11 inch iPad Pro: 1e, 2e, 3e generatie
    • iPad Air: 5e generatie
  • Android-tablets

• Samsung S8
    • Samsung S8+
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)
    • Samsung Galaxy Tab S7+ (2020)
    • Samsung Galaxy Tab S7 FE (2021)

Problemen met de POS-tabletstandaard oplossen

Als je Shopify POS-tabletstandaard (Lightning of USB-C) het verbonden apparaat niet oplaadt, kun je mogelijk een vervangende tabletstandaard krijgen onder de garantie van het product. Dit geldt ook voor de tabletstandaarden die zijn inbegrepen bij de aankoop van een POS-terminal Countertop Kit.

Controleer en bevestig de volgende gegevens voordat je contact opneemt met Shopify Support:

• Controleer of je een geldige productgarantie hebt op basis van de volgende POS-abonnementsniveaus:

• Productgarantie van een jaar bij POS Lite-abonnementen
    • Productgarantie van twee jaar bij POS Pro-abonnementen
  • Wat is het apparaat met het verbindingsprobleem?

• Kan dit apparaat op een andere manier worden opgeladen?

• Controleer of de voet van de tabletstandaard, de behuizing of de accessoires die aan de voet zijn bevestigd geen voeding leveren als ze op een werkend stopcontact zijn aangesloten.

• Controleer of je een apparaat kunt opladen via een van de USB-A-poorten op de voet van de tabletstandaard.

Als je Shopify POS-tabletstandaard (Lightning of USB-C) fysieke schade heeft, neem dan contact op met Shopify Support.

Universele tabletstandaard van Studio Proper

De universele tabletstandaard van Studio Proper is een houder voor je apparaat waarmee je snel kunt schakelen tussen merchant- en klantweergave. De set bevat een tablet-adapter en een Connect POS-pivot-standaard.

Studio Proper Universal-tabletstandaard

De lage standaard is ontworpen zodat het naadloos aansluit op het interieur van elke omgeving. Het apparaat kan veilig op bijna elk werkblad worden vastgeschroefd of bevestigd. Je kunt je apparaat op de standaard installeren met een eenvoudige draai en klik.

De Universele tabletstandaard is compatibel met alle iPads en tablets met een plat achteroppervlak van minimaal 2,4" x 3,5".

Productspecificaties

De Studio Proper Universal-tabletstandaard heeft de volgende specificaties:

• Fabrikant: Studio Proper
  • Hoogte: 2,76"
  • Breedte: 2,76"
  • Diepte: 2,71"
  • Gewicht: 1,1 lbs

Bosstab Touch Nexus Universal-tabletstandaard

De universele tabletstandaard van Touch Nexus is een steun voor je apparaat waarmee je snel kunt wisselen tussen de merchant- en klantweergave. De set omvat een volledig gemonteerde Nexus-standaard, een zelfklevende tafelbevestiging en een schroefbevestiging.

Bosstab Touch Nexus Universal-tabletstandaard

De universele tabletstandaard van Touch Nexus is compatibel met alle tablets met een platte achterkant.

De Touch Nexus Universal-tabletstandaard opstellen

De universele tabletstandaard van Touch Nexus kan op verschillende manieren worden geconfigureerd om aan de behoeften van jouw winkel te voldoen.

In de 'Aan de slag'-handleiding van de Touch Nexus vind je de meest recente instructies voor het opstellen van de standaard.

Bouncepad Click-tabletstandaard

De Bouncepad Click-tabletstandaard is een houder voor je apparaat waarmee je snel kunt wisselen tussen merchant- en klantweergave. Je kunt de standaard stevig op de toonbank bevestigen met een microzuignap. De standaard is geschikt voor alle tablets.

Bouncepad Click-tabletstandaard

De Bouncepad Click-tabletstandaard opstellen

Raadpleeg de Bouncepad Click-snelstartgids voor de recentste instructies over het installeren van je standaard.