iPad-stativer for Shopify POS

Shopify støtter en rekke dedikerte iPad-stativer for å muliggjøre enklere visning og interaksjon, enten du står bak en skranke eller går rundt i butikken din.

Når du kjøper et spesialtilpasset sett fra Shopify, kan du spesifisere hvilken type stativ du trenger når du legger inn bestillingen.

Shopify-stativ til detaljhandel for 9,7 tommers iPader

Shopify-stativ til detaljhandel er kun tilgjengelig for forhandlere i USA.

Shopify-stativ til detaljhandel

Shopify-stativ til detaljhandel er utviklet for betaling ved benk.

Stativet har to deler: et etui for iPaden og en base.

For å sette sammen stativet setter du iPaden inn i etuiet og setter etuiet i basen. Hvis du vil skru stativet permanent fast på en benkeplate, kan du bruke monteringssettet som du kan kjøpe fra Shopify-maskinvareforretningen i USA. Monteringssettet inkluderes automatisk når du kjøper det spesialtilpassede settet fra Shopify.

iPaden lader når den er på basen. Du kan også lade andre enheter, som for eksempel docken for Tap & Chip-kortleseren, ved å bruke USB-A-portene på basen. Portene er best for lading av enheter med mindre batterier, som kortlesere og telefoner.

Når en kunde betaler, kan du vippe iPaden mot dem slik at de kan bekrefte transaksjonen eller angi e-postadressen sin.

Shopify-stativ til detaljhandel er kompatibel med følgende 9,7 tommers iPader:

• iPad (5. og 6. generasjon)

• iPad Pro (9,7 tommer)

• iPad Air

• iPad Air 2

Sett opp Shopify-stativet til detaljhandel

1. Fjern sluttstykket fra etuiet.

2. Sett iPaden inn i etuiet.

3. Sett sluttstykket tilbake på plass.

4. Valgfritt: Monter stativet på en bordplate ved å bruke to M5-bolter. Du må bore hull i benkeplaten og sette inn boltene nedenfra og opp i stativet.

5. Koble til strømadapteren.

6. Sett etuiet på ved å plassere det over ladekontaktene på basen. Juster magnetene på etuiet og basen til de kobler seg til hverandre.

7. På baksiden av basen flytter du skyveknappen til låseposisjonen for å forhindre at etuiet fjernes fra basen.

Vippe iPaden mot kunden

Hvis du vil vise en kunde iPad-skjermen, må du vippe iPaden mot dem.

@Rest iPad-stativ av Heckler Design

Modellnummer: HDAR118 eller H234 – kun tilgjengelig i Canada.

@Rest-stativet passer til iPad og lar deg bruke en visningsvinkel på 30 eller 60 grader. Den er laget av hardt stål og er designet for å stå stødig der du bruker det mest.

Sett opp @Rest iPad-stativet

Følg disse stegene for å sette opp Rest iPad-stativet.

Trinn:

1. Fest de fire selvklebende føttene til basen av stativet for å beskytte benkeplaten.

2. Vri stativet opp og avgjør hvilken side du skal hvile iPaden på. Den ene gir deg en visningsvinkel på 30 grader og den andre 60 grader.

3. Sett inn de to hvilepinnene i hullene på siden du har valgt.

Du kan sette den store selvklebende puten på stativet før du setter iPaden på plass, men dette er ikke viktig.

Det er en flott oppsettvideo på produsentens nettsted.

WindFall-stativ for iPad Air og iPad mini

Modellnummer (9,7-tommers iPad): H458 – tilgjengelig på alle maskinvareforretningene til Shopify.
Modellnummer (iPad mini): H434 – tilgjengelig i alle maskinvareforretningene til Shopify.
Modellnummer (10,2-tommers iPad): H600 – tilgjengelig i alle maskinvareforretningene til Shopify.
Modellnummer (10,5-tommers iPad): H498 – tilgjengelig i maskinvareforretningene til Shopify.
Modellnummer (12,9-tommers iPad): H384 – tilgjengelig i alle maskinvareforretningene til Shopify.
Modellnummer (12,9-tommers iPad 3Rd gen): H549 – bare tilgjengelig i Canada og USA.

Shopify støtter de oppførte WindFall iPad Air-stativene og WindFall iPad mini-stativet av Heckler Design. Stativene inkluderer en skjult kabelruting slik at du kan holde iPaden påslått hele dagen.

Sett opp WindFall-stativet

WindFall-stativet leveres med forskjellig tilbehør slik at du kan velge hvordan du vil sette opp POS-systemet ditt. Hvis stativet ditt leveres med PivotTable, anbefaler vi at du installerer det i stedet for å feste gummiføttene. Med PivotTable kan du dreie Shopify POS-skjermen 360 grader, noe som gjør det enklere å snu iPaden til en kunde under betalingsprosessen.

Det er en flott installasjonsvideo for Windfall iPad Air-stativ og Windfall iPad mini-stativ på produsentens nettsted.

Hvis PivotTable ikke roterer

Du har kanskje montert på både plastføttene og PivotTable. Fjern føttene da de hindrer PivotTable fra å rotere.

Låsing av Windfall iPad-stativet til en overflate for å forhindre tyveri

Windfall iPad-stativet støtter Kensington ClickSafe-kabellås, som er tilgjengelig gjennom Kensington eller Heckler Design. Kabellåsen er ikke tilgjengelig gjennom en Shopify-maskinvareforretning.

Låsen festes til Windfall iPad-stativet og kabelen vikles rundt en fysisk overflate (for eksempel et bordben). Hver enkelt lås har en individuell kode for maksimal beskyttelse.

Feste Windfall iPad-stativet til en flat overflate

Hvis du vil feste stativet over lenger tid, kan du bruke den dobbeltklebende platen som følger med.

For en ikke-permanent løsning, bruker PivotTable sugekraft til å feste seg til en overflate. Ved å trykke forsiktig ned på PivotTable kan du opprette nok sugekraft til å feste Windfall iPad-stativet til en flat overflate.

Mer tilbehør til iPad-stativet

Shopify selger ikke tilbehør til stativene, men du kan kjøpe dem fra Heckler Design eller fra en generell maskinvareforretning.