Strekkodeprintere

For å skrive ut strekkoder for bruk i den fysiske butikken din, trenger du en strekkodeskriver og nødvendig programvare. De eneste strekkodeskriverne som støttes av Shopify er Dymo LabelWriter 450 og Dymo LabelWriter Wireless Printer.

Du kan skrive ut strekkoder ved hjelp av Retail Barcode Labels-appen, som er gratis, eller du kan skrive ut strekkoder med Dymo Label-programvaren.

I denne delen

Strekkodeetiketter som støttes

For å skrive ut strekkodeetiketter med noen av de kompatible skriverne, må du bruke originale Dymo-etiketter i en av følgende størrelser:

• Liten (1" x 1"), maksimalt 6-8 siffer
  • Medium (1" x 2 1/8"), maksimalt 22 siffer
  • Stor (1 1/8" x 2 1/8"), maksimalt 40 siffer
  • Butterfly/Barbell (3/8" x 3/4"), maksimalt 8 siffer (ikke tilgjengelig i Storbritannia)

Du har kanskje plass til færre tegn dersom du bruker bokstaver eller symboler, fordi noen av dem tar opp mer plass enn tall.

Opprett strekkoder for produktene dine

Du kan opprette strekkoder for produktene dine med én eller begge følgende metoder:

Opprett strekkoder for spesifikke produkter

Du kan opprette en strekkode for spesifikke produkter på følgende måter:

Skriv ut strekkodere

Du kan bestemme hvordan du ønsker å skrive ut strekkodeetikettene dine:

Feilsøke strekkodeskriveren

Hvis du har problemer med å skrive ut strekkodeetiketter, kan du prøve følgende steg:

1. Bruker du Dymo LabelWriter 450 eller Dymo LabelWriter Wireless Printer? Dette er de eneste strekkodeskriverne som støttes av Shopify.
  2. Er skriveren riktig tilkoblet? Sørg for at den er koblet til både et strømuttak og USB-inngangen til datamaskinen du skriver ut fra.
  3. Er du koblet til internett? Du kan ikke skrive ut etiketter til produktene dine hvis ikke datamaskinen din kan koble seg til Shopify.
  4. Bruker du kompatible strekkodeetiketter? Etikettene dine vil ikke skrives ut korrekt hvis du ikke bruker kompatible strekkodeetiketter, og velger den riktige etikettstørrelsen i strekkodemalen din.
  5. Har alle produktene og variantene du skriver ut etiketter for tilordnede strekkode-numre? Hvis det er noen produkter uten strekkodenummer, må du opprette et for dem før du kan skrive ut etikettene deres.
  6. Har skriveren stoppet? Sjekk statusen på etikettskriveren din, og sørg for at den ikke er pauset og at det ikke ligger noen utskriftsjobber i kø.
  7. Blir det skrevet ut blanke etiketter? Det kan hende du må rengjøre skriveren. Du finner instruksjoner for rengjøring av skriveren i brukermanualen fra produsenten.