Støttede etikettskrivere

Du kan velge fraktetikett skriveren du vil bruke hver gang du skriver ut en etikett. Du kan gjøre dette på siden for frakt innstillinger i Shopify administrator. For best resultat anbefaler Shopify å bruke støttet maskinvare for å skrive ut fraktetikettene dine.

Dymo LabelWriter 4XL

Du kan bruke Dymo LabelWriter 4XL til å skrive ut fraktetikettene du kjøper i Shopify. Den kobles til datamaskinen via USB. Du kan kjøpe Dymo LabelWriter 4XL i Shopifys maskinvareforretning.

For å finne ut mer om Dymo LabelWriter 4XL-skriver, se Dymos støtteside.

Installasjon og konfigurering i Mac OS X

Før du kan bruke Dymo-skriveren på Mac OS X, må du laste ned og installere DYMO Label™ v8.6.1-drivere for Mac.

Trinn:

1. Åpne nettleseren din.

2. Gå til Dymos nettsted.

3. Klikk på Brukerstøtte > Nedlastinger: programvare, drivere og bruksanvisning.

Etikettskriver – Dymo brukerstøtte

4. Klikk på Last ned under DYMO Label™ v8.6.1 for Mac-delen for å laste ned driverne til skriveren din.

Etikettskriver – Dymo driver

5. Etter nedlastingen er fullført, så kan du åpne DLS8Setup.8.6.1.dmg-filen for å installere Dymos programvare for etikett.

6. Følg instruksjonene i installasjonsprogrammet

7. Koble skriveren til datamaskinen med den medfølgende USB-kabelen, og koble til strømadapteren. Etter at du har slått på skriveren, oppdager datamaskinen den automatisk.

Installlere og konfigurere i Windows 10

For å installere Dymo-skriveren i Windows 10, koble skriveren til datamaskinen din med den medfølgende USB-kabelen, og koble til strømadapteren. Etter at du har slått på skriveren, oppdager datamaskinen den automatisk og laster ned de nødvendige enhetsdriverne. Du kan bekrefte at skriveren din er installert.

Trinn:

1. Åpne datamaskinens Kontrollpanel.

2. Klikk på Maskinvare og lyd.

3. Klikk på Enheter.

4. I Skrivere og skannere-delen, bekreft at Dymo LabelWriter 4XL vises på listen over skrivere.

Etikettskriver – Dymo windowsinnstillinger

Rollo-etikettskriver

Du kan bruke Rollo-etikettskriveren til å skrive ut fraktetikettene du kjøper i Shopify. Den kobles til datamaskinen via USB og krever ikke toner eller blekk for å skrive ut.

For å finne ut mer om Rollo-etikettskriver, kan du se Rollos støtteportal.

Konfigurere Rollo-etikettskriveren

Trinn:

1. Hvis skriverbryteren er satt til , kan du slå den av ved å trykke på bryteren på baksiden av skriveren.

2. Koble strømledningen til Rollo-etikettskriveren.

3. Koble den andre enden av strømkabelen til strømadapteren, og koble adapteren til en stikkontakt.

4. Koble USB-kabelen til skriveren, og den andre enden til datamaskinen.

5. Sett inn etikettene i skriveren med etikettsiden opp.

6. Juster fanene slik at de holder etikettene på plass.

7. Sett strømbryteren .

8. Trykk og hold den lilla knappen øverst på etikettskriveren til du hører et pip, og slipp deretter. Skriveren registrerer automatisk etikettypen og -størrelsen.

Installasjon i Mac OS X

Trinn:

1. Besøk Rollos nettsted for å laste ned den riktige driveren for datamaskinen din.

2. Finn og åpne installasjonspakken på datamaskinen din.

3. I dialogboksen, kan du dobbeltklikke på Rollo Printer_V1.4.pkg.

Rollo-skriverpakke

4. Følg instruksjonene i installasjonsprogrammet, og deretter kan du klikke på Lukk.

5. Etter at du har slått på skriveren, oppdager datamaskinen den automatisk.

Installasjon i Windows

Trinn:

1. Besøk Rollos nettsted for å laste ned den riktige driveren for datamaskinen din.

2. Finn og åpne installasjonspakken på datamaskinen din.

3. Følg instruksjonene i installasjonsprogrammet

4. I Windows, går du til Kontrollpanel > Enheter og skrivere.

5. Høyreklikk på Rollo-skriver.

6. I dialogboksen, klikker du på Avansert.

7. Fra Papirstørrelse-rullegardinmenyen, velger du etikettstørrelsen.

8. Klikk på OK for å lagre innstillingene.

Brother QL-111ONWB-etikettskriver

Du kan bruke Brother-etikettskriveren til å skrive ut Shopify Shipping-etikettene fra Shopify-administrator eller Shopify-appen. Skriveren støtter USB- og Wi-Fi-tilkobling. Du kan kjøpe Brother-etikettskriveren i Shopifys maskinvareforretning.

For å finne ut mer om Brother-etikettskriveren, kan du se Brothers støtteportal.

Konfigurer Brother-etikettskriveren

Trinn:

1. Kontroller at strømbryteren på baksiden av skriveren er slått Av.

2. Koble strømkabelen til Brother-etikettskriveren, og koble den andre enden til en jordet stikkontakt.

3. Dra i spakene på begge sider av skriveren for å åpne etikettholderen.

4. Plasser etikettrullen inn i spolføreren. Pass på at spolarmene står fast i festene sine.

5. Mat etikettrullen gjennom etikettskriveren. Hold etikettrullen rett for å unngå skrå etiketter eller etikettstopp.

6. Lukk etikettholderen.

7. Trykk på strømknappen for å slå etikettskriveren .

8. Trykk på materknappen for å justere enden av etikettrullen.

Koble Brother-etikettskriveren til den stasjonære datamaskinen

Brother QL-111ONWB etikettskriver støtter USB- og Wi-Fi-tilkobling.

Trinn:

1. Koble etikettskriveren til datamaskinen med den medfølgende USB-kabelen.

2. Besøk Brothers nettsted for å laste ned installasjonsprogrammet for programvare til etikettskriver.

3. Finn og åpne installasjonsprogrammet på datamaskinen din.

4. Følg installasjonsprogrammets instruksjoner. Du kan velge tilkoblingsmetode for etikettskriveren under installasjonen.

Koble Brother-etikettskriveren til iOS-enheten din

Brother QL-111ONWB etikettskriver støtter Wi-Fi-tilkobling.

Standard bordskriver

Du kan også bruke en standard bordskriver til å skrive ut fraktetikettene du kjøper gjennom Shopify. For å installere skriveren, følg instruksjonene som fulgte med den. Hvis du trenger hjelp med å installere skriveren, kan du kontakte støttekanaler som er oppført i skriverens instruksjoner.