Støttede etikettskrivere

Du kan velge fraktetikettskriveren som du ønsker å bruke hver gang du skriver ut en etikett. Du kan gjøre dette på siden for Frakt og leveranse -innstillinger i Shopify-administrator. For best resultat, bruk Shopify-støttet maskinvare til å skrive ut fraktetikettene.

Dymo LabelWriter 4XL

Du kan bruke Dymo LabelWriter 4XL til å skrive ut fraktetikettene du kjøper i Shopify. Den kobles til datamaskinen via USB. Du kan kjøpe Dymo LabelWriter 4XL i Shopify-maskinvarebutikk.

For å finne ut mer om Dymo LabelWriter 4XL-skriver, se Dymos støtteside.

Installasjon og konfigurering i Mac OS X

Før du kan bruke Dymo-skriveren på Mac OS X, må du laste ned og installere de nyeste driverne for Mac.

Trinn:

1. Åpne nettleseren din.
  2. Gå til Dymos nettsted.
  3. Klikk på Brukerstøtte > Nedlastinger: Programvare, drivere og bruksanvisning.
  4. Under den nyeste Mac-versjonen klikker du på Last ned.
  5. Etter nedlastingen er fullført, så kan du åpne .dmg-filen for å installere Dymos programvare for etikett.
  6. Følg instruksjonene i installasjonsprogrammet
  7. Koble skriveren til datamaskinen med den medfølgende USB-kabelen, og koble til strømadapteren. Etter at du har slått på skriveren, oppdager datamaskinen den automatisk.

Installlere og konfigurere i Windows 10

For å installere Dymo-skriveren i Windows 10, koble skriveren til datamaskinen din med den medfølgende USB-kabelen, og koble til strømadapteren. Etter at du har slått på skriveren, oppdager datamaskinen den automatisk og laster ned de nødvendige enhetsdriverne. Du kan bekrefte at skriveren din er installert.

Trinn:

1. Åpne datamaskinens Kontrollpanel.
  2. Klikk på Maskinvare og lyd.
  3. Klikk på Enheter.
  4. I Skrivere og skannere-seksjonen, bekreft at Dymo LabelWriter 4XL vises på listen over skrivere.

Rollo-etikettskriver

Du kan bruke Rollo-etikettskriveren til å skrive ut fraktetikettene du kjøper i Shopify. Den kobles til datamaskinen via USB og krever ikke toner eller blekk for å skrive ut.

For å finne ut mer om Rollo-etikettskriver, kan du se Rollos støtteportal.

Konfigurere Rollo-etikettskriveren

Trinn:

1. Hvis skriverbryteren er satt til , kan du slå den av ved å trykke på bryteren på baksiden av skriveren.
  2. Koble strømledningen til Rollo-etikettskriveren.
  3. Koble den andre enden av strømkabelen til strømadapteren, og koble adapteren til en stikkontakt.
  4. Koble USB-kabelen til skriveren, og den andre enden til datamaskinen.
  5. Sett inn etikettene i skriveren med etikettsiden opp.
  6. Juster fanene slik at de holder etikettene på plass.
  7. Sett strømbryteren .
  8. Trykk og hold den lilla knappen øverst på etikettskriveren til du hører et pip, og slipp deretter. Skriveren registrerer automatisk etikettypen og -størrelsen.

Installasjon i Mac OS X

Trinn:

1. Besøk Rollos nettsted for å laste ned den riktige driveren for datamaskinen din.
  2. Finn og åpne installasjonspakken på datamaskinen din.
  3. I dialogboksen dobbeltklikker du på .pkg-filen.
  4. Følg instruksjonene i installasjonsprogrammet, og deretter kan du klikke på Lukk.
  5. Etter at du har slått på skriveren, oppdager datamaskinen den automatisk.

Installasjon i Windows

Trinn:

1. Besøk Rollos nettsted for å laste ned den riktige driveren for datamaskinen din.
  2. Finn og åpne installasjonspakken på datamaskinen din.
  3. Følg instruksjonene i installasjonsprogrammet
  4. I Windows, går du til Kontrollpanel > Enheter og skrivere.
  5. Høyreklikk på Rollo-skriver.
  6. I dialogboksen, klikker du på Avansert.
  7. Fra Papirstørrelse-rullegardinmenyen, velger du etikettstørrelsen.
  8. Klikk på OK for å lagre innstillingene.

Brother QL-111ONWB-etikettskriver

Du kan bruke Brother-etikettskriveren til å skrive ut Shopify Shipping-etikettene fra Shopify-administrator eller Shopify-appen. Skriveren støtter USB- og Wi-Fi-tilkobling. Du kan kjøpe Brother-etikettskriveren i Shopifys maskinvareforretning.

For å finne ut mer om Brother-etikettskriveren, kan du se Brothers støtteportal.

Konfigurer Brother-etikettskriveren

Trinn:

1. Kontroller at strømbryteren på baksiden av skriveren er slått Av.
  2. Koble strømkabelen til Brother-etikettskriveren, og koble den andre enden til en jordet stikkontakt.
  3. Dra i spakene på begge sider av skriveren for å åpne etikettholderen.
  4. Plasser etikettrullen inn i spolføreren. Pass på at spolarmene står fast i festene sine.
  5. Mat etikettrullen gjennom etikettskriveren. Hold etikettrullen rett for å unngå skrå etiketter eller etikettstopp.
  6. Lukk etikettholderen.
  7. Trykk på strømknappen for å slå etikettskriveren .
  8. Trykk på materknappen for å justere enden av etikettrullen.

Koble Brother-etikettskriveren til den stasjonære datamaskinen

Brother QL-111ONWB etikettskriver støtter USB- og Wi-Fi-tilkobling.

Trinn:

1. Koble etikettskriveren til datamaskinen med den medfølgende USB-kabelen.
  2. Besøk Brothers nettsted for å laste ned installasjonsprogrammet for programvare til etikettskriver.
  3. Finn og åpne installasjonsprogrammet på datamaskinen din.
  4. Følg installasjonsprogrammets instruksjoner. Du kan velge tilkoblingsmetode for etikettskriveren under installasjonen.

Koble Brother-etikettskriveren til iOS-enheten din

Brother QL-111ONWB etikettskriver støtter Wi-Fi-tilkobling.

Standard bordskriver

Du kan også bruke en standard bordskriver til å skrive ut fraktetikettene du kjøper gjennom Shopify. For å installere skriveren, følg instruksjonene som fulgte med den. Hvis du trenger hjelp med å installere skriveren, kan du kontakte støttekanaler som er oppført i skriverens instruksjoner.