Shopify Shipping-etiketter

Hvis du bruker Shopify Shipping, kan du kjøpe fraktetiketter når du innfrir en bestilling i Shopify. Hvis distribusjonsstedene ikke er basert i USA, Canada eller Australia, kan du bruke en app for fraktetiketter i stedet.

Før du kjøper etiketter må du sørge for at Shopify-kontoen din er satt opp for Shopify Shipping.

Etter at du har kjøpt en etikett, kan du skrive ut eller annullere den fra bestillingssiden din.