Shopify Shipping-labels

Bemærk: Shopify Shipping er tilgængelig for ordrer, der afsendes fra behandlingslokationer i USA, Canada og Australien.

Hvis du bruger Shopify Shipping, kan du købe fragtlabels, når du behandler en ordre i Shopify. Hvis dine lokationer for behandling er i USA, Canada eller Australien, kan du i stedet bruge en fragtlabelapp.

Inden du køber labels, skal du sørge for, at din Shopify-konto er konfigureret til Shopify Shipping.

Når du har købt en label, kan du udskrive eller annullere den på ordresiden.