Shopify Shipping med Sendle

Shopifys Shopify Shipping-fragtlabels fra Sendle er tilgængelige for shopejere, som sender fra lokationer i Australien.

Kontakt Sendles support

Når du kontakter Sendles support, skal du sørge for at inkludere Shopify i din e-mails emnelinje. Det sikrer, at du dirigeres til det korrekte Sendle-supportteam, som er bedst i stand til at hjælpe Shopify-shopejere.

Inkluderet dækning

Sendle tilbyder dækning for mistede og beskadigede pakker op på til 300 AUD. Få mere at vide i Sendles dækningspolitik.

Indsend et krav

Hvis din forsendelse er berettiget til et krav, kan du sende et krav via din Sendle-trackingside. Først skal du anmode om en forespørgsel om, at Sendle undersøger status for din forsendelse. Opdateringer til forespørgslen slås op på Sendles-trackingsiden. Hvis Sendle afgør, at du er berettiget til et krav, kan du sende dit krav.

Eventuelle e-mailsvar fra Sendle vedrørende dit krav sendes til e-mailadressen for kontoejeren for din butik.

Anmod om en forespørgsel

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på ordren.
  3. Klik på linket til Sendles trackingside.
  4. I afsnittet Administrer min pakke skal du klikke på en af følgende:

- Trackingforespørgsel - Forespørgsel om manglende pakke - Forespørgsel om forsinket pakke

Hvis ingen af mulighederne er tilgængelige, skal du klikke på Hjælp på Sendles trackingside.

Indsend et berettiget krav

Når du har sendt en forespørgsel, og Sendle afgør, at du er berettiget til et krav, kan du indsende dit krav.

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på ordren.
  3. Klik på linket til Sendles trackingside.
  4. Klik på Indsend et krav.
  5. Følg instruktionerne på Sendles trackingside for at fuldføre kravet.

Signaturbekræftelse

Du kan anmode om en bekræftelse med underskrift for pakker, der vejer over 500 g.

Sendle opkræver ikke et gebyr for bekræftelse med underskrift. Du kan anmode om bekræftelse med underskrift på følgende Sendle-tjenester:

• Sendle-tjenester
  • Sendle Intl-tjenester

Bestil leveringsartikler

Hvis du vil bruge Sendles Unlimited Satchel-tjeneste, skal du bruge deres emballage. Du kan købe deres emballage via Sendles website.