Shopify Shipping med Sendle

Hvis du sender fra en lokation i Australien, kan du købe Shopify Shipping-labels fra Sendle. Du kan aflevere dine pakker på et afleveringssted og sende dem nationalt. Du kan også planlægge en afhentning og sende pakker internationalt.

De leveringspriser, du betaler, er baseret på Shopifys konto hos Sendle.

Adressens berettigelse til levering med Sendle

Gennemgå følgende overvejelser for leveringsadresser, når du bruger Shopify Shipping med Sendle:

• Sendle sender ikke til og afhenter ikke pakker fra postboksadresser.
  • Det er ikke alle adresser i Australien, der er kvalificerede til at købe Sendle-labels via Shopify Shipping. Før du køber en fragtlabel, skal du sørge for, at du forstår de forskellige metoder til at få din forsendelse til Sendle.
  • Din oprindelsesadresse skal være kvalificeret til afhentninger, selvom du afleverer din pakke. Der er forskellige afhentningslokationer nationalt og internationalt, hvilket betyder, at du ikke nødvendigvis er kvalificeret til dem begge, selvom du er kvalificeret til den ene.
  • Hvis du ikke er kvalificeret til en bestemt metode, vises den ikke som en mulighed, når du køber en fragtlabel.

Hvis du vil finde ud af, om en oprindelsesadresse er kvalificeret til køb af en fragtlabel, eller hvilke metoder der er tilgængelige til at få din forsendelse til Sendle, skal du angive forstaden og postnummeret. Angiv forstaden i feltet By i stedet for byen.

Du kan få mere at vide eller tjekke de tilgængelige forstæder under følgende:

Sådan overleverer du dine produkter til Sendle

Du kan aflevere dine forsendelser på et af Sendles afleveringssteder. Find dit nærmeste Sendle-afleveringssted.

Hvis du vil aflevere en forsendelse til Sendle, skal du opfylde følgende krav:

• Din adresse er berettiget til en aflevering.
  • Det er en indenrigsforsendelse. Du kan ikke aflevere internationale forsendelser.
  • Forsendelsen er på under 10 kg.
  • Forsendelsesmængden er mindre end 40 l.

Planlægning af afhentninger for Sendle-forsendelser

Du kan planlægge en afhentning med Sendle, hvis du opfylder følgende krav:

Internationale forsendelser kan kun afhentes og ikke afleveres.

Du planlægger dine afhentninger samtidig med, at du køber din fragtlabel. Du kan ikke planlægge en afhentning, efter fragtlabelen er købt.

Når du planlægger din første afhentning, skal du klikke på Rediger afhentningsoplysninger for at tilføje oplysninger og instruktioner til afhentningen. Disse oplysninger gemmes og føjes til alle fremtidige afhentninger, men du kan ændre dem når som helst.

Afhentningslokationen er den samme som den lokation for forsendelsesoprindelse, som bruges på labelen.

Den tidligste afhentningsdato er altid den næste arbejdsdag. Du kan ikke angive tidspunktet for en afhentning. Chaufføren vil ankomme på et tidspunkt mellem 08.00 og 18.00.

Når du vælger en afhentningsdato, vises datoer, hvor du allerede har en planlagt afhentning, under Planlagte afhentningsdatoer i rullemenuen Afhentningsdato.

Sådan administrerer du Sendle-afhentninger

Når du har planlagt en afhentning, er det kun afhentningsdatoen og afhentningsinstruktionerne, der kan ændres. Hvis du vil afhentningsdatoen for en enkelt ordre, skal du klikke på knappen ... > Administrer pakke > Planlæg ny afhentning i ordren og derefter udfylde formularen. Hvis du vil ændre afhentningsdatoen for alle ordrer på en afhentningsdato, skal du klikke på Vis afhentning > Planlæg ny afhentning på siden Ordrer. Du kan ikke ændre afhentningsdatoen for dagen afhentningen.

Hvis du vil ændre afhentningsinstruktionerne, skal du kontakte Sendles support og inkludere Shopify i emnelinjen.

Hvis du vil ændre andre oplysninger, som f.eks. leveringsadressen, skal du annullere labelen og oprette en ny.

Dato for Sendle-forsendelsens afhentning

På dagen for afhentningen skal du anbringe forsendelserne på den lokation, som du har angivet i afhentningsoplysningerne. Hvis der både er planlagt indenrigs- og internationale forsendelser til afhentning, skal du opdele dem i to stabler. Det er forskellige chauffører, der henter de to forsendelsestyper.

I forbindelse med de første internationale afhentninger beder Sendle-chauffører dig om identifikation. Hvis du befinder dig på en virksomhedsadresse, vil Sendle-chaufførerne desuden bede om bevis på, at du arbejder for den pågældende virksomhed, f.eks. et visitkort. Sørg for, at du har identifikation klar, når Sendle-chaufføren ankommer. Hvis chaufføren ikke kan bekræfte din identitet, vil han eller hun muligvis ikke tage dine forsendelser med, og du er nødt til at planlægge en ny afhentning.

Krav til pakker, der sendes med Sendle

Sendle har forskellige begrænsninger for pakker, der sendes internationalt og indenrigs.

Krav til indenrigspakker, der sendes med Sendle

Sendle har følgende maksimale værdier for pakker, der sendes indenrigs:

• ingen sider må være længere end 180 cm (79,86 tommer)
  • maksimumvægt: 25 kg (55,1 pund)
  • maksimal volumen: 100 l

Du kan finde begrænsningerne for de enkelte pakketyper på Sendles supportside.

Krav til internationale pakker, der sendes med Sendle

Sendle har følgende maksimale værdier for pakker, der sendes internationalt:

• ingen sider må være længere end 105 cm (41,3 tommer)
  • maksimumvægt: 20 kg (44,1 pund)
  • den maksimale sum af pakkens dimensioner: 150 cm (59 tommer)

Du kan se de detaljerede begrænsninger på Sendles supportside.

Inkluderet forsikringsdækning for Sendle-forsendelser

Sendle tilbyder dækning for mistede og beskadigede pakker på op til 100 AUD. Få mere at vide i Sendles dækningspolitik.

Bestil gratis Sendle-leveringsartikler

Hvis du vil bruge Sendles Unlimited Satchel-tjeneste, skal du bruge deres emballage. Du kan købe deres emballage via Sendles website.

Kontakt Sendles support

Når du kontakter Sendles support, skal du sørge for at inkludere Shopify i din mails emnelinje. Det sikrer, at du dirigeres til det korrekte Sendle-supportteam, som er bedst i stand til at hjælpe Shopify-shopejere.

Sådan anmelder du et krav for Sendle-forsendelser

Hvis du bruger Sendle med Shopify Shipping, og din Sendle-forsendelse er forsvundet eller beskadiget, kan du sende et krav for leveringen til Sendle.

Hvis du vil sende et krav for din Sendle-forsendelse, skal du sende en forespørgsel om, at Sendle undersøger status for din forsendelse. Opdateringer til din forespørgsel slås op på Sendle-sporingssiden. Du kan sende dit krav, hvis Sendle afgør, at din forsendelse er kvalificeret til et krav.

Eventuelle mailsvar fra Sendle vedrørende dit krav sendes til mailadressen for kontoejeren for din butik.

Trin 1: Anmod om en forespørgsel

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på ordren.
  3. Klik på linket til Sendles sporing.
  4. Hvis ingen af de tilgængelige muligheder er relevante for situationen, skal du klikke på Hjælp på Sendles sporingsside.

Trin 2: Send et berettiget krav

Når du har sendt en forespørgsel, og Sendle afgør, at du er berettiget til et krav, kan du indsende dit krav.

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på ordren.
  3. Klik på knappen ... i afsnittet Klargjort.
  4. Klik på Administrer pakke.
  5. Klik på Anmeld et krav, og følg vejledningen på Sendle-siden for at indsende dit kvalificerede krav.