Shopify Shipping med Sendle

Shopifys Shopify Shipping-fragtlabels fra Sendle er tilgængelige for shopejere, som sender fra lokationer i Australien.

Kontakt Sendles support

Når du kontakter Sendles support, skal du sørge for at inkludere Shopify i din mails emnelinje. Det sikrer, at du dirigeres til det korrekte Sendle-supportteam, som er bedst i stand til at hjælpe Shopify-shopejere.

Inkluderet dækning

Sendle tilbyder dækning for mistede og beskadigede pakker op på til 300 AUD. Få mere at vide i Sendles dækningspolitik.

Indsend et krav

Hvis du vil sende et krav til Sendle, skal du først sende en forespørgsel om, at Sendle undersøger status for din forsendelse. Opdateringer til forespørgslen slås op på Sendle-trackingsiden. Hvis Sendle afgør, at du er berettiget til et krav, kan du sende dit krav.

Eventuelle mailsvar fra Sendle vedrørende dit krav sendes til mailadressen for kontoejeren for din butik.

Anmod om en forespørgsel

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på ordren.
  3. Klik på linket til Sendles tracking.
  4. Hvis ingen af de tilgængelige muligheder er relevante for situationen, skal du klikke på Hjælp på Sendles trackingside.

Indsend et berettiget krav

Når du har sendt en forespørgsel, og Sendle afgør, at du er berettiget til et krav, kan du indsende dit krav.

1. Gå til Ordrer i din Shopify-administrator.
  2. Klik på ordren.
  3. Klik på knappen Mere i afsnittet Behandlet.
  4. Vælg Administrer pakke.
  5. Klik på Anmeld et krav, og følg vejledningen på Sendle-siden for at indsende dit kvalificerede krav.

Signaturbekræftelse

Du kan anmode om en bekræftelse med underskrift for pakker, der vejer over 500 g.

Sendle opkræver ikke et gebyr for bekræftelse med underskrift. Du kan anmode om bekræftelse med underskrift på følgende Sendle-tjenester:

• Sendle-tjenester
  • Sendle Intl-tjenester

Bestil leveringsartikler

Hvis du vil bruge Sendles Unlimited Satchel-tjeneste, skal du bruge deres emballage. Du kan købe deres emballage via Sendles website.