Shopify Shipping med Sendle

Shopifys fraktsedlar från Sendle är tillgängliga för handlare som levererar från platser i Australien.

Kontakta Sendles support

Se till att du inkluderar Shopify i ämnesraden i e-postmeddelandet när du kontaktar Sendles support. Detta säkerställer att du når det Sendle supportteam som är bäst rustat att hjälpa Shopify-handlare.

Inkluderat skydd

Sendle erbjuder täckning för försvunna och skadade paket upp till maximalt 300 AUD. För mer information, se täckningspolicy för Sendle.

Lämna ett anspråk

För att kunna skicka in ett anspråk till Sendle krävs det att du först skickar en förfrågan till Sendle om att undersöka status för din försändelse. Uppdateringar i förfrågan publiceras på Sendles spårningssida. Om Sendle fastställer att du är berättigad till ett anspråk kan du skicka in ditt anspråk.

Eventuella e-postsvar från Sendle angående din fordran skickas till kontoinnehavarens e-postadress för din butik.

Begär en förfrågan

1. Från din Shopify-admin går du till Order.
  2. Klicka på ordern.
  3. Tryck på knappen Mer i avsnittet Distribution.
  4. Välj Hantera paket.
  5. Klicka på Påbörja anspråk och följ anvisningarna på Sendle-sidan för att slutföra och skicka in ditt anspråk.

Klicka på Hjälp på Sendles spårningssida om inget av alternativen finns tillgängliga.

Skicka in en berättigad fordran

När du har skickat en förfrågan och Sendle avgör att du är berättigad till en fordran kan du lämna in din fordran.

1. Från din Shopify-admin går du till Order.
  2. Klicka på ordern.
  3. Klicka på länken för Sendles spårningssida.
  4. Klicka på Skicka en fordran.
  5. Följ anvisningarna på Sendles spårningssida för att slutföra fordran.

Signaturbekräftelse

Du kan begära en signaturbekräftelse på paket som väger över 500 g.

Sendle debiterar inte en avgift för signaturbekräftelse. Du kan begära en signaturbekräftelse för följande Sendle-tjänster:

• Sendle-tjänst
  • Sendle internationell service

Beställ frakttillbehör

För att kunna använda tjänsten Sendle Unlimited Satchel behöver du använda deras förpackningar. Du kan köpa deras förpackningar från Sendles webbplats.