Etikettskrivare som stöds

Obs! Shopify Shipping är tillgängligt för order som skickas från distributionsplatser baserade i USA (USPS, DHL Express och UPS) och Kanada (Canada Post).

Du kan välja vilken skrivare för fraktsedel du vill använda varje gång du skriver ut en fraktsedel. Du kan göra detta på sidan för leveransinställningar i din Shopify-admin. För bästa resultat rekommenderar Shopify användning av maskinvara som stöds för att skriva ut fraktsedlar.

Obs! Shopify stöder inte längre Zebra GC420d-skrivare.

Dymo LabelWriter 4XL

Du kan använda Dymo LabelWriter 4XL för att skriva ut fraktetiketterna du köper i Shopify. Den ansluts till din dator via USB. Du kan köpa Dymo LabelWriter 4XL i Shopify Hardware Store.

För mer information om Dymo LabelWriter 4XL-skrivare, se Dymos supportsida.

Information! Shopify rekommenderar Dymo LabelWriter 4XL-skrivaren om du använder en Apple-dator för att skriva ut dina fraktetiketter.

Installation och konfigurering i Mac OS X

Obs! Om du behöver hjälp med att installera och konfigurera din Dymo-skrivare, kontakta Dymos support.

Innan du kan använda Dymo-skrivaren på Mac OS X måste du ladda ner och installera DYMO Label ™ v8.6.1-drivrutiner för Mac.

Steg:

1. Öppna din webbläsare.

2. Gå till Dymos webbplats.

3. Klicka på Support> Nedladdningar: Programvara, drivrutiner och användarhandböcker.

Etikettskrivare - Dymo-stöd

4. Klicka på Ladda ner under avsnittet DYMO Label™ v8.6.1 för Mac, för att ladda ner drivrutinerna till din skrivare.

Etikettskrivare - Dymo-drivrutin

5. När nedladdningen är klar öppnar du DLS8Setup.8.6.1.dmg -filen för att installera Dymos etikettsprogramvara.

6. Följ anvisningarna i installationsprogrammet.

7. Anslut skrivaren till din dator med hjälp av den medföljande USB-sladden, och anslut dess strömadapter. Din dator kommer att upptäcka skrivaren automatiskt efter att du har startat skrivaren.

Installation och konfigurering i Windows 10

Anslut Dymo-skrivaren i din dator med hjälp av den medföljande USB-sladden och anslut dess strömadapter för att installera skrivaren i Windows 10. Din dator kommer att upptäcka skrivaren automatiskt efter att du har startat skrivaren och sedan laddar datorn ned de drivrutiner som krävs. Du kan bekräfta att din skrivare har installerats.

Steg:

1. Öppna datorns Kontrollpanel.

2. Klicka på Maskinvara och ljud.

3. Klicka på Enheter.

4. Gå till avsnittet Skrivare och skannrar och bekräfta att skrivaren Dymo LabelWriter 4XL visas i listan över skrivare.

Etikettskrivare - Dymo Windows-inställningar

Rollo-etikettskrivare

Du kan använda Rollo etikettskrivare för att skriva ut fraktetiketterna du köper i Shopify. Den ansluts till din dator via USB och kräver inte toner eller bläck för att skriva ut.

För mer information om Rollo-etikettskrivaren, se Rollos supportportal.

Ställ in din Rollo-etikettskrivare

Information! Kontakta Rollo-supporten om du behöver hjälp med att installera och konfigurera Rollo-etikettskrivaren.

Steg:

1. Om skrivaren är i läget kan du stänga av den genom att trycka in knappen som sitter på skrivarens baksida.

2. Anslut strömkabeln till din Rollo-etikettskrivare.

3. Anslut den andra änden av strömkabeln till din nätadapter och anslut adaptern till ett vägguttag.

4. Anslut USB-kabeln till din skrivare och den andra änden till din dator.

5. Sätt in etiketterna i skrivaren med etikettsidan uppåt.

6. Justera flikarna så att de håller etiketterna på plats.

7. Vrid strömbrytaren till .

8. Tryck och håll den lila knappen längst upp på etikettskrivaren intryckt tills du hör ett pip och släpp den sedan. Din skrivare identifierar automatiskt etikettypen och storleken.

Obs! Du måste upprepa detta steg om du ändrar etikettyp eller storlek.

Installation i Mac OS X

Steg:

1. Besök Rollos webbplats för att ladda ner rätt drivrutin för din dator.

2. Hitta och öppna installationspaketet på din dator.

3. Dubbelklicka i dialogrutan Rollo Printer_V1.4.pkg.

Rollo-skrivarpaket

4. Följ anvisningarna i installationsprogrammet och klicka sedan på Stäng.

5. Din dator kommer att upptäcka skrivaren automatiskt efter att du har startat skrivaren.

Installation i Windows

Steg:

1. Besök Rollos webbplats för att ladda ner rätt drivrutin för din dator.

2. Hitta och öppna installationspaketet på din dator.

3. Följ anvisningarna i installationsprogrammet.

4. Gå till Kontrollpanel> Enheter och skrivare i Windows.

5. Högerklicka på Rollo Printer.

6. Klicka på Avancerat i dialogrutan.

7. Välj din etikettstorlek från rullgardinsmenyn Pappersstorlek.

8. Klicka på OK för att spara dina inställningar.

Brother QL-111ONWB etikettskrivare

Du kan använda Brother-etikettskrivare för att skriva ut dina Shopify Shipping-etiketter från Shopify-administratören eller Shopify-appen. Skrivaren stöder USB- och Wi-Fi-anslutning. Du kan köpa Brother-etikettskrivaren i Shopify programvarubutik.

Gå till Brothers supportportal om du vill ha mer information om Brother-etikettskrivaren.

Ställ in din Brother-etikettskrivare

Steg:

1. Se till att strömbrytaren på skrivarens baksida är inställd på Off.

2. Anslut strömkabeln till Brother-etikettskrivaren och anslut sedan den andra änden till ett jordat vägguttag.

3. Dra spakarna på båda sidorna av skrivaren för att öppna etikettfacket.

4. Placera etikettrullen i spolguiden Se till att spolarmarna sitter ordentligt i sina fästen.

5. Mata etikettrullen genom etikettskrivaren. Håll etikettrullen rakt för att undvika snedställda etiketter eller att etiketterna fastnar.

6. Stäng etikettfacket.

7. Tryck strömbrytarknappen On för att aktivera etikettskrivaren.

8. Tryck på matningsknappen för att rikta in etikettrullens ände.

Anslut din Brother-etikettskrivare till din stationära dator

Brother QL-111ONWB etikettskrivare stöder USB- och Wi-Fi-anslutning.

Steg:

1. Anslut etikettskrivaren till din dator med medföljande USB-kabel.

2. Besök Brothers hemsida för att ladda ner etikettskrivarens installationsprogram.

3. Leta efter och öppna installationsprogrammet på din dator.

4. Följ installationsanvisningarna. Du kan välja anslutningsmetod för din etikettskrivare under installationen.

Anslut din Brother-etikettskrivare till din iOS-enhet

Brother QL-111ONWB-etikettskrivare stöder Wi-Fi-anslutning.

Vanlig stationär skrivare

Du kan också använda en vanlig stationär skrivare för att skriva ut fraktetiketter som du köper via Shopify. Följ instruktionerna som följde med skrivaren för att installera den. Om du behöver hjälp med att installera skrivaren kan du kontakta supportkanalerna som anges i skrivarens instruktioner.

Obs! Om du använder en vanlig vanlig skrivare ska du se till att du väljer pappersalternativet 8,5 × 11 tum när du skriver ut sedeln.