Tuetut tarratulostimet

Voit valita haluamasi lähetystarrojen tulostimen aina, kun tulostat tarran. Voit tehdä tämän Shopify adminin Toimitus-asetussivulla. Parhaiden tulosten saamiseksi Shopify suosittelee, että käytät tuettua laitteistoa lähetystarrojen tulostamiseen.

Dymo LabelWriter 4XL

Voit tulostaa Shopifyissa ostetut lähetystarrat Dymo LabelWriter 4XL:n avulla. Se liitetään tietokoneeseen USB:n kautta. Voit ostaa Dymo LabelWriter 4XL:n Shopify-rautakaupasta.

Lisätietoja Dymo LabelWriter 4XL -tulostimesta on Dymon tukisivulla.

Asennus ja määritys Mac OS X:ssä

Ennen kuin voit käyttää Dymo-tulostinta Mac OS X:llä, lataa ja asenna DYMO Label™ v8.6.1 -ohjaimet Macille.

Vaiheet:

1. Avaa verkkoselain.

2. Navigoi Dymon verkkosivuille.

3. Napauta Tuki > Lataukset: Ohjelmisto, Ohjaimet ja käyttöoppaat.

Tarratulostin - Dymo-tuki

4. Lataa ohjaimet tulostintasi varten napauttamalla Lataus Mac-osion DYMO Label™ v8.6.1 ‑osassa.

Tarratulostin - Dymo-ohjain

5. Kun lataus on valmis, asenna Dymon tarraohjelmisto avaamalla DLS8Setup.8.6.1.dmg-tiedosto.

6. Noudata asennusohjelman ohjeita.

7. Kytke tulostin tietokoneeseen mukana toimitetulla USB-kaapelilla ja liitä sen verkkolaite. Kun olet kytkenyt tulostimeen virran, tietokone tunnistaa sen automaattisesti.

Asennus ja määritys Windows 10:ssä

Jos haluat asentaa Dymo-tulostimen Windows 10:een, kytke tulostin tietokoneeseen mukana toimitetulla USB-kaapelilla ja liitä sen verkkolaite. Kun olet kytkenyt tulostimeen virran, tietokone tunnistaa sen automaattisesti ja lataa tarvittavat laiteohjaimet. Voit varmistaa, että tulostimesi on asennettu.

Vaiheet:

1. Avaa tietokoneesi Ohjauspaneeli.

2. Napauta Laitteisto ja äänet.

3. Napauta Laitteet.

4. Vahvista Tulostimet ja skannerit ‑osassa, että Dymo LabelWriter 4XL näkyy tulostinluettelossa.

Tarratulostin - Dymo-ikkunoiden asetukset

Rollo-tarratulostin

Voit tulostaa Shopifyssa ostetut lähetystarrat Rollo-tarratulostimella. Se muodostaa yhteyden tietokoneeseesi USB:n avulla eikä vaadi tulostukseen väriainetta tai mustetta.

Lisätietoja Rollo-tarratulostimesta saat Rollon tukiportaalista.

Määritä Rollo-tarratulostimesi

Tietoja: Jos tarvitset apua Rollo-tarratulostimesi asennuksessa ja määrityksessä, ota yhteyttä Rollo-tukeen.

Vaiheet:

1. Jos tulostimen takasivulla oleva virtakytkin on asetettu päälle (On), sammuta tulostin painamalla kytkintä.

2. Kytke virtajohto Rollo-tarratulostimeen.

3. Kytke virtajohdon toinen pää verkkolaitteeseen ja liitä verkkolaite pistorasiaan.

4. Liitä USB-kaapelin toinen pää tulostimeen ja toinen pää tietokoneeseen.

5. Aseta tarrat tulostimeen etikettipuoli ylöspäin.

6. Säädä kielekkeitä niin, että ne pitävät tarrat paikallaan.

7. Aseta virtakytkin päälle (On).

8. Pidä tarratulostimen päällä olevaa purppuraa painiketta painettuna ja vapauta se, kun kuulet äänimerkin. Tulostimesi tunnistaa tarran tyypin ja koon automaattisesti.

Asennus Mac OS X:ään

Vaiheet:

1. Lataa oikea ohjain tietokoneeseesi Rollon verkkosivuilta.

2. Etsi ja avaa tietokoneesi asennuspaketti.

3. Kaksoisnapauta valintaikkunassa Rollo Printer_V1.4.pkg.

Rollo-tulostinpaketti

4. Noudata asennusohjelman ohjeita ja osoita sitten Sulje.

5. Kun olet kytkenyt tulostimeen virran, tietokone tunnistaa sen automaattisesti.

Asennus Windowsissa

Vaiheet:

1. Lataa oikea ohjain tietokoneeseesi Rollon verkkosivuilta.

2. Etsi ja avaa tietokoneesi asennuspaketti.

3. Noudata asennusohjelman ohjeita.

4. Valitse Windowsissa Ohjauspaneeli > Laitteet ja tulostimet.

5. Osoita hiiren oikealla painikkeella Rollo Printer.

6. Napauta valintaikkunassa Lisäasetukset.

7. Valitse tarran koko Paperikoko-alasvetovalikosta.

8. Tallenna asetukset napauttamalla OK.

Brother QL-111ONWB -tarratulostin

Brother-tarratulostimella voit tulostaa Shopify Shipping -tarroja Shopify administa tai Shopify-sovelluksesta. Tulostin tukee USB- ja Wi-Fi-yhteyksiä. Voit ostaa Brother-tarratulostimen Shopify-rautakaupasta.

Lisätietoja Brother-tarratulostimesta on Brother-tukiportaalissa.

Brother-tarratulostimen määritys

Vaiheet:

1. Tarkista, että tulostimen takasivulla oleva virtakytkin on poissa päältä (Off).

2. Kytke virtajohdon toinen pää Brother-tarratulostimeen ja toinen pää maadoitettuun pistorasiaan.

3. Avaa tarratila vetämällä tulostimen molemmilla puolilla olevia vipuja.

4. Aseta tarrarulla kelan ohjaimeen. Varmista, että kelan varret asettuvat tukevasti kiinnikkeisiin.

5. Syötä tarrarulla tarratulostimen läpi. Pidä tarrarulla suorana, jotta tarrat eivät mene vinoon tai aiheuta tukoksia.

6. Sulje tarratila.

7. Kytke tarratulostin päälle (On) painamalla virtapainiketta.

8. Kohdista tarrarullan pää painamalla syöttöpainiketta.

Tietoja: Jos tarvitset apua Brother-tarratulostimen asennuksessa ja määrityksessä, ota yhteyttä Brother-tukeen.

Liitä Brother-tarratulostin pöytätietokoneeseen

Brother QL-111ONWB -tarratulostin tukee USB- ja Wi-Fi-yhteyksiä.

Vaiheet:

1. Liitä tarratulostin tietokoneeseen mukana toimitetulla USB-kaapelilla.

2. Lataa tarratulostimen ohjelmiston asennusohjelma Brotherin verkkosivuilta.

3. Etsi ja avaa asennusohjelma tietokoneeltasi.

4. Noudata asennusohjelman ohjeita. Voit valita tarratulostimen liitäntätavan asennuksen aikana.

Liitä Brother-tarratulostin iOS-laitteeseen

Brother QL-111ONWB -tarratulostin tukee Wi-Fi-yhteyttä.

Tavallinen pöytätulostin

Voit tulostaa lähetystarroja myös tavallisilla Shopifyn kautta ostamillasi pöytätulostimilla. Asenna tulostin noudattamalla sen mukana tulleita ohjeita. Jos tarvitset apua tulostimen asentamisessa, voit ottaa yhteyttä tulostimen ohjeissa lueteltuihin tukikanaviin.