Tuetut lähetystarratulostimet

Voit valita haluamasi lähetystarrojen tulostimen aina, kun tulostat tarran. Voit tulostaa ja järjestää lähetystarroja lähetystarrojen oston aikana tai Lähetys ja toimitus -asetussivulta Shopify Adminissa.

Parhaan tuloksen saat käyttämällä Shopifyn tukemaa laitteistoa lähetystarrojen tulostuksessa.

Shopifyn tukemat lähetystarratulostimet

Voit tulostaa Shopifysta ostetut lähetystarrat lähetystarratulostimella. Saat lisätietoja Shopifyn tukemista lähetystarratulostimista tutustumalla seuraavaan taulukkoon:

Lähetystarrat
Tarratulostin Mallinumero Saatavuus Yhteensopivuus
DYMO LabelWriter® 4XL (USB) 2002150 Yhdysvallat ja Kanada Windows ja Mac
Brother QL -tarratulostin (langaton) QL-1110NWB Yhdysvallat ja Australia Windows, Mac, iOS ja Android
Bixolon-tarratulostin (USB) XD5-40dK/BEG Yhdistynyt kuningaskunta ja Irlanti Windows ja Mac
Zebra-tarratulostin (USB) ZD220 Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta, Irlanti ja Uusi-Seelanti Windows ja Mac
Zebra-tarratulostin (langaton) ZD420 Yhdysvallat ja Kanada Windows, Mac, Android ja iOS
Zebra 2" ZSB -tarratulostin (langaton) ZSB-DP12 Yhdysvallat Windows, Mac, Android ja iOS
Zebra 4" ZSB -tarratulostin (langaton) ZSB-DP14N Yhdysvallat Windows, Mac, Android ja iOS

Dymo LabelWriter 4XL

Dymo LabelWriter 4XL -tulostin yhdistetään Windows- tai Mac-tietokoneeseen USB:n avulla.

Rollo-tarratulostin

Rollo-tarratulostin muodostaa yhteyden tietokoneeseesi USB:n avulla eikä vaadi tulostukseen väriainetta tai mustetta.

Vaihe 1: Ota Rollo-tarratulostin käyttöön

1. Jos tulostimen takasivulla oleva virtakytkin on asetettu päälle (On), sammuta tulostin painamalla kytkintä.
  2. Kytke virtajohto Rollo-tarratulostimeen.
  3. Kytke virtajohdon toinen pää verkkolaitteeseen ja liitä verkkolaite pistorasiaan.
  4. Liitä USB-kaapelin toinen pää tulostimeen ja toinen pää tietokoneeseen.
  5. Aseta tarrat tulostimeen etikettipuoli ylöspäin.
  6. Säädä kielekkeitä niin, että ne pitävät tarrat paikallaan.
  7. Aseta virtakytkin päälle (On).
  8. Pidä tarratulostimen päällä olevaa purppuraa painiketta painettuna ja vapauta se, kun kuulet äänimerkin. Tulostimesi tunnistaa tarran tyypin ja koon automaattisesti.

Vaihe 2: Asenna Rollo-tarratulostin

Brother QL -tarratulostin

Brother QL -tarratulostin tukee USB- ja Wi-Fi-kytkentää.

Brother-tarratulostimen käyttöönotto

1. Tarkista, että tulostimen takasivulla oleva virtakytkin on poissa päältä (Off).
  2. Kytke virtajohdon toinen pää Brother-tarratulostimeen ja toinen pää maadoitettuun pistorasiaan.
  3. Avaa tarratila vetämällä tulostimen molemmilla puolilla olevia vipuja.
  4. Aseta tarrarulla kelan ohjaimeen. Varmista, että kelan varret asettuvat tukevasti kiinnikkeisiin.
  5. Syötä tarrarulla tarratulostimen läpi. Pidä tarrarulla suorana, jotta tarrat eivät mene vinoon tai aiheuta tukoksia.
  6. Sulje tarratila.
  7. Kytke tarratulostin päälle (On) painamalla virtapainiketta.
  8. Kohdista tarrarullan pää painamalla syöttöpainiketta.

Brother-tarratulostimen yhdistäminen tietokoneeseen

Voit yhdistää Brother-tarratulostimen Windows- tai Mac-tietokoneeseen USB-kaapelilla, lankaverkkokaapelilla, Bluetoothilla tai Wi-Fi:llä. Ennen kuin yhdistät tarratulostimen tietokoneeseen, sinun täytyy ladata tarratulostimen ohjelmisto Brotherin verkkosivustolta ja asentaa ohjelmisto tietokoneellesi.

Brother-tarratulostimen yhdistäminen iOS-laitteeseen

Brother QL-111ONWB -tulostin tukee Wi-Fi-yhteyttä. Voit yhdistää tarratulostimen iOS-laitteeseesi Airdropin tai Wi-Fi:n avulla.

Bixolon tarratulostin

Voit tulostaa lähetystarroja Bixolon-tarratulostimella, jos olet Isossa-Britanniassa tai Irlannissa toimiva kauppias. Tarratulostin yhdistetään tietokoneeseen USB-liitännällä, eikä se tarvitse väriainetta tai mustetta tulostamiseen. Zebra-viivakooditarrojen avulla voit tulostaa lähetystarroja Bixolon-tarratulostimella.

Saat lisätietoja Bixolon-tarratulostimesta tutustumalla Bixolon-tarratulostimen käyttöoppaaseen tai vierailemalla Bixolonin tukisivulla.

Bixolon-tarratulostimen käyttöönotto

Vaiheet:

1. Jos tulostimen takasivulla oleva virtakytkin on asetettu päälle (On), sammuta tulostin painamalla kytkintä.
  2. Kytke virtajohto Bixolon-tarratulostimeen.
  3. Kytke virtajohdon toinen pää verkkolaitteeseen ja liitä verkkolaite pistorasiaan.
  4. Liitä USB-kaapelin toinen pää tulostimeen ja toinen pää tietokoneeseen.
  5. Aseta tarrat tulostimeen etikettipuoli ylöspäin.
  6. Säädä kielekkeitä niin, että ne pitävät tarrat paikallaan.
  7. Aseta virtakytkin päälle (On).
  8. Pidä tarratulostimen päällä olevaa purppuraa painiketta painettuna ja vapauta se, kun kuulet äänimerkin. Tulostimesi tunnistaa tarran tyypin ja koon automaattisesti.

Asennus Mac OS X:ään

Vaiheet:

1. Lataa oikea ohjain tietokoneeseesi Bixolon- verkkosivuilta.
  2. Etsi ja avaa tietokoneesi asennuspaketti.
  3. Kaksoisklikkaa valintaikkunassa olevaa .pkg-tiedostoa.
  4. Noudata asennusohjelman ohjeita.

Asennus Windowsissa

Vaiheet:

1. Lataa oikea ohjain tietokoneeseesi Bixolon- verkkosivuilta.
  2. Etsi ja avaa tietokoneesi asennuspaketti.
  3. Noudata asennusohjelman ohjeita.

Zebra -tarratulostimet

Voit tulostaa Shopifysta ostettavia lähetystarroja käyttämällä Wireless Zebra -tarratulostinta (ZD420), USB Zebra -tarratulostinta (ZD220), Zebra 2" ZSB -tarratulostinta tai Zebra 4" ZSB -tarratulostinta. Mallista riippuen tulostin muodostaa yhteyden laitteeseesi USB:n, Bluetoothin tai Wi-Fi:n avulla.

Jos haluat tulostaa viivakooditarroja joko ZD220- tai ZD420 Zebra -tulostimella, sinun on käytettävä Zebran omia tarroja, joiden koko on jokin seuraavista:

• Viivakoodi , 10010037 (1,2″ x 0,85″)
  • Viivakoodi - 10010038 (1.25" x 1")
  • Viivakoodi - 10010039 (2" x 1")
  • Viivakoodi – 10015340 (2,25″ x 0,75″)
  • Viivakoodi - 10010043 (3" x 1")
  • Viivakoodi – 10010044 (3″ x 2″)
  • Shipping – (4″ x 6″)

Jos haluat tulostaa viivakooditarroja Zebra ZSB Series -tulostimella, sinun on käytettävä Zebran omia tarroja, joiden koko on jokin seuraavista:

• Zebra Barcodes ZSB-LC6 (2,25" x 1") – 57 mm x 25 mm
  • Zebra Multipurpose ZSB-LC7 (1,25" x 1,25") – 32 mm x 32 mm
  • Zebra Jewelry ZSB-LC8 (2,25" x 0,5") – 57 mm x 13 mm.
  • Zebra XL Shipping ZSB-LC1 (4″ x 6″) – 102 mm x 152 mm

Zebra ZD220 -tulostimen käyttöönotto

Ennen Zebra ZD220 -tulostimen asentamista sinun täytyy ladata tulostinohjelmisto Zebran tulostimen asetussivulta ja asentaa se laitteeseesi.

Vaiheet:

1. Yhdistä tulostin:

1. Kytke virta tulostimeen.
    2. Kytke virtajohto virtalähteeseen.
    3. Kytke virtajohto verkkovirtaan.
    4. Varmista, että virtalähteen merkkivalo palaa.
    5. Kytke USB-kaapeli tarratulostimeen.
  2. Asenna tarrapaperi:

1. Poista ulkomuovi tarrarullan ympäriltä.
    2. Aseta tarrarulla pidikkeeseen.
    3. Työnnä tarra ohjureiden alle.
    4. Kohdista sensori keskelle.
    5. Sulje tulostin.
  3. Kytke tulostin päälle ja kalibroi se:

1. Paina virtapainiketta ja vapauta se. Kun tulostin on käyttövalmis, tilan merkkivalo palaa vihreänä. Jos merkkivalo on vihreä, mutta vilkkuu, tulostin on taukotilassa. Jos haluat poistua taukotilasta, paina syöttöpainiketta.
    2. Pidä syöttöpainike painettuna, kunnes tilan merkkivalo vilkkuu kaksi kertaa päälle ja pois. Tulostin syöttää ja mittaa hitaasti useita tarroja. Kun kalibrointi on valmis, tilan merkkivalona palaa jatkuva vihreä valo.
    3. Repäise ylimääräinen paperi pois.
    4. Testitulosta määritysraportti painamalla syöttöpainiketta ja pitämällä se painettuna, kunnes tilan merkkivalo vilkkuu päälle ja pois.

Lue lisää Zebra ZD220 -tulostimen asennuksesta tutustumalla Zebran ZD220- tai ZD230-pikaoppaaseen.

Zebra ZD420/ZD421 -tulostimen käyttöönotto

1. Yhdistä tulostin:

1. Kytke virta tulostimeen.
    2. Kytke virtajohto virtalähteeseen.
    3. Kytke virtajohto verkkovirtaan.
    4. Varmista, että virtalähteen merkkivalo palaa.
    5. Kytke USB-kaapeli tarratulostimeen.
  2. Asenna tarrapaperi:

1. Poista ulkomuovi tarrarullan ympäriltä.
    2. Aseta tarrarulla pidikkeeseen.
    3. Työnnä tarra ohjureiden alle.
    4. Kohdista sensori keskelle.
    5. Aseta nauha ja hylsy nauhan keräämistä varten.
    6. Vedä paperia hylsyn ympäri.
    7. Sulje tulostin.
  3. Kytke tulostin päälle ja kalibroi se:

1. Paina virtapainiketta ja vapauta se. Kun tulostin on käyttövalmis, tilan merkkivalo palaa vihreänä. Jos merkkivalo on vihreä, mutta vilkkuu, tulostin on taukotilassa. Jos haluat poistua taukotilasta, paina syöttöpainiketta.
    2. Pidä syöttöpainike painettuna, kunnes tilan merkkivalo vilkkuu kaksi kertaa päälle ja pois. Tulostin syöttää ja mittaa hitaasti useita tarroja. Kun kalibrointi on valmis, tilan merkkivalona palaa jatkuva vihreä valo.
    3. Repäise ylimääräinen paperi pois.
    4. Testitulosta määritysraportti painamalla syöttöpainiketta ja pitämällä se painettuna, kunnes tilan merkkivalo vilkkuu päälle ja pois.

Lue lisää tulostimen asennuksesta tutustumalla seuraaviin pikaoppaisiin:

Zebra ZSB -sarjan tulostimen käyttöönotto

Jotta voit asentaa Zebra ZSB -sarjan tarratulostimen ja käyttää sitä, sinulla on oltava Wi-Fi-yhteys.

Vaiheet:

1. Kytke tarratulostimesi virta päälle. Kun käynnistät tulostimen ensimmäisen kerran, se tulostaa automaattisesti tarran, jossa on QR-koodi.
  2. Skannaa QR-koodi Android- tai iOS-laitteesi kameralla ja lataa sitten ZSB Series -sovellus.
  3. Luo Zebra-tili. Tilin luomisesta ei veloiteta maksuja.
  4. Asenna tulostin noudattamalla sovelluksen ohjeita.

Lue lisää ZSB-sarjan tulostimien asennuksesta tutustumalla ZSB-sarjan tulostimien pikaoppaaseen.

Tavallinen pöytätulostin

Voit tulostaa lähetystarroja myös tavallisilla Shopifyn kautta ostamillasi pöytätulostimilla. Asenna tulostin noudattamalla sen mukana tulleita ohjeita. Jos tarvitset apua tulostimen asentamisessa, voit ottaa yhteyttä tulostimen ohjeissa lueteltuihin tukikanaviin.