Shopify Shipping

Voit ostaa lähetystarroja Shopify administa tai Shopify-sovelluksesta nopeuttaaksesi pakkaus- ja huolintaprosessiasi, säästääksesi aikaa postitoimistossa, näyttääksesi lasketut hinnat asiakkaillesi ja saadaksesi alennettuja toimituskuluja USPS:ltä, DHL Expressiltä, UPS:ltä tai Canada Postilta. Kun olet ostanut lähetystarran, tulosta ja kiinnitä se pakkauksen ulkosivuun ja lähetä sitten paketti mistä tahansa postitoimistosta.