Shopify Shippingin määrittäminen

Ohjeet lähetystarrojen käyttämiseksi tilauksissa:

Osta lähetystarra Shopify adminissa tai Shopify-sovelluksessa. Voit tehdä sen tilauksen Huolinta-sivulta.

Lataa ja tulosta lähetystarra. Voit käyttää pöytätulostinta tai tuettua tarratulostinta.

Kiinnitä tarra pakkauksen ulkosivuun. Jos et käytä tarroja, voit käyttää teippiä tai pakkaustaskua.

Jätä paketti mihin tahansa postitoimistoon.

Sopimuksen mukaiset toimitusominaisuudet

Toimitusominaisuudet sopimuksen mukaan
Ominaisuudet Basic Shopify Shopify Advanced Shopify
Shopify Shipping -alennushinnat Hyvä Parempi Paras
Tulosta lähetystarrat
Näytä lasketut hinnat kassalla
Lähetysten seuranta
Automaattinen sähköposti-ilmoitus asiakkaalle
Lähetyspäivä (vain Yhdysvalloissa)
Allekirjoituksen vahvistus
Kolmannen osapuolen laskemat hinnat - -

Shopifyn tukemat lähetystarratulostimet

Saat parhaat tulokset käyttämällä Shopifyn tukemia laitteita Shopify administa tai Shopify-sovelluksesta ostamiesi lähetystarrojen tulostuksessa:

Jos sinulla ei ole tarratulostinta, voit tulostaa lähetystarrat pöytätulostimella ja kiinnittää ne paketteihin muovitaskun tai pakkausteipin avulla.

Kun olet määrittänyt tulostimen, voit ostaa lähetystarroja tilauksen Huolinta-sivulta. Voit tulostaa testilähetystarran varmistaaksesi, että tulostimesi on määritetty oikein.

Tieto: Haluatko käyttää Shopify Shippingiä seuraavassa huolinnassa? Voit ostaa lähetystarran viimeisimpään tilaukseesi Shopify adminissa tai Shopify-sovelluksessa.

Lisää lasketut hinnat alueille

Jos käytät Shopify Shippingiä, voit näyttää lasketut toimituskulut asiakkaille kassalla. Kun sinulla on uusi yritys ja rajalliset resurssit, tarkan hinnan määritys on yksinkertainen tapa vähentää kustannuksia.

Laskettu toimitus USPS- tai Canada Post -palvelun avulla sisältyy oletuksena Shopify-hallintaan, jos olet oikeutettu Shopify Shippingiin. Kuljetusliike laskee toimituskulut automaattisesti, kun tilaus tehdään, joten asiakkaat näkevät reaaliaikaiset hinnat kassalla.

Laskutusaikataulu

Kun olet ostanut lähetystarran, kustannukset laskutetaan Shopify-tilisi kautta.

Toimituslaskut veloitetaan erillään Shopify-tilauksestasi. Jos mitätöit lähetystarran, sen hinta palautetaan hyvityksenä tulevissa tarraostoissa - sitä ei palauteta suoraan Shopify-tilillesi.

Tiliäsi veloitetaan, kun saavutat nykyisessä Shopify-sopimuksessasi määritetyn laskutusrajan. Jos haluat lisätietoja lähetystarrojen laskutuksesta, ota yhteyttä Shopify-tukeen.

Seuraavat vaiheet