Kuljetusliikkeet ja esimerkkihinnat

Riippuen Shopify-sopimuksestasi ja toimitettavasta tilauksesta sinulla saattaa olla oikeus alennettuihin USPS:n, UPS:n, DHL Expressin ja Canada Postin toimitusmaksuihin. Kun olet määrittänyt lähetystarran tulostuksen Shopify adminissa, voit katsella ja vertailla laskettuja toimitusmaksuja tilauksen Huolinta-sivulta.

Seuraavassa taulukossa on esitetty enimmäisalennukset kuljetusliikkeittäin vuonna 2019:

Enimmäisalennukset kuljetusliikkeittäin 2019
Kuljetusliike Basic Shopify Advanced
USPS Kotimaan toimitus Jopa 15 % Jopa 90 % Jopa 90 %
Kansainväliset toimitukset Jopa 21,7 % Jopa 21,7 % Jopa 21,7 %
UPS Kotimaan toimitus Jopa 60 % Jopa 61 % Jopa 61 %
Kansainväliset toimitukset Jopa 73 % Jopa 73 % Jopa 73 %
Vakiotoimitus Kanadaan Jopa 33 % Jopa 33 % Jopa 33 %
DHL Kansainväliset toimitukset Jopa 64 % Jopa 72 % Jopa 74 %
Canada Post Kotimaan toimitus Jopa 20 % Jopa 26,7 % Jopa 40,7 %
Toimitus Yhdysvaltoihin Jopa 11,9 % Jopa 19,1 % Jopa 19,8 %
Kansainväliset toimitukset Jopa 31,3 % Jopa 37,5 % Jopa 40,8 %

Jos haluat yksityiskohtaisempia esimerkkejä kotimaisten ja ulkomaisten kuljetusliikkeiden vuoden 2019 hinnoista, valitse ja katso kuljetusliike jäljempänä.

Tilavuuteen perustuva hinnoittelu USPS Priority Mailia käytettäessä

USPS tarjoaa alennettuja Priority Mail -hintoja paketeille ja kirjekuorille, jotka painavat alle 9 kg (20 paunaa) ja joiden tilavuus on alle 14 litraa (0,5 kuutiojalkaa). Harkitse tilavuushinnoittelua, jos lähetät yleensä pieniä ja painavia tuotteita, kuten painoja tai kahvipapuja.

Jos Shopify laskee tavallista Priority Mail -hintaa korkeamman tilavuushinnan, Shopify valitsee halvemman hinnan.

Pakettien tilavuushinnan laskeminen

Laske pakkauksen tilavuus seuraavalla kaavalla. Jos määrä on enintään 0,5 kuutiojalkaa, paketti käyttää tilavuushintoja. Kaikkien mittojen on oltava tuumia.

Pituus (tuumaa) x leveys (tuumaa) x korkeus (tuumaa) / 1 728 = kuutiojalka

Voit esimerkiksi soveltaa kaavaa tavalliseen aikuisten kenkälaatikkoon:

14" x 8" x 5"/ 1 728 = 0,4 kuutiojalkaa

Tämä paketti on alle 0,5 kuutiojalkaa, ja se on oikeutettu tilavuushintaan.

Näytetoimitus New Yorkista Chicagoon Shopify Shippingillä:

Näytetoimitus **New Yorkista** **Chicagoon** Shopify Shippingillä.
Tilavuus Paino Walk-in-hinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced
Shopify -sopimus
0,1
6 x 6 x 4 tuumaa
Kevyt (n. 0,5 kg) 8,00 $ 7,65 $ 7,65 $ 7,65 $
Keskipainava (n. 2,5 kg) 13,70 $ 10,33 $ 7,65 $ 7,65 $
Painava (10 kg) 26,85 $ 19,51 $ 7,65 $ 7,65 $
0,4
12 x 9 x 6 tuumaa
Kevyt (n. 0,5 kg) 8,00 $ 7,65 $ 7,65 $ 7,65 $
Keskipainava (n. 2,5 kg) 13,70 $ 10,33 $ 9,50 $ 9,50 $
Painava (10 kg) 26,85 $ 19,51 $ 9,50 $ 9,50 $

Pehmopakkausten ja pehmustettujen kirjekuorien tilavuushinnan laskeminen

USPS tarjoaa erillisen tilavuushinnoittelun pehmopakkaukselle ja pehmustetuille kirjekuorille. Voit lisätä pieniä laatikoita kirjekuoreen, kunhan kirjekuori pysyy litteänä. Laajennettavat kirjekuoret eivät oikeuta kirjekuorihinnoitteluun, vaan niissä on käytettävä pakettien tilavuushinnoittelua.

Määritä, onko tyhjä kirjekuori tai pehmeä pakkaus kelpoinen tilavuushinnoitteluun, seuraavan kaavan avulla. Jos määrä on alle 36 tuumaa, sovelletaan tilavuushintoja.

Pituus (tuumaa) + leveys (tuumaa) = Paketin kokonaispituus

Kotimaan toimitus USPS:llä

Voit tehdä kotimaan toimituksen käyttämällä Priority-, Priority Express- ja First Class -postityyppejä.

USPS:n toimituspalvelutyyppien kuvaus
Toimituspalvelu Toimitusaika Kuvaus
Priority Mail 1–3 arkipäivää Tilausten toimitus Yhdysvalloissa
Priority Mail Express* 1–2 arkipäivää Nopein tapa toimittaa tilauksia Yhdysvalloissa
First-Class Package Service 2–3 arkipäivää Taloudellinen tapa lähettää pieniä paketteja Yhdysvalloissa
First-Class Mail 2–3 arkipäivää Kirjeiden ja postikorttien toimitus.
Parcel Select Ground 2–8 arkipäivää Luotettava ja taloudellinen tapa lähettää vähemmän kiireellisiä toimituksia ja ylisuuria paketteja. Saatavana vain verkossa.
Media Mail 2–10 arkipäivää Kustannustehokas tapa lähettää mediaa (kirjoja, musiikkia ja muuta mediaa). Jos haluat lisätietoja, katso USPS:n hyväksymä Media Mail -lista.

* Taattu toimitus

Priority Mail -hinnat

Näytetoimitus New Yorkista Chicagoon Shopify Shippingillä:

Näytetoimitus **New Yorkista** **Chicagoon** Shopify Shippingillä.
Walk-in-hinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Kevyt (n. 0,5 kg) 8,00 $ 7,65 $ 7,65 $ 7,65 $
Keskipainava (n. 1,5 kg) 11,95 $ 9,26 $ 9,26 $ 9,26 $
Painava (n. 2,5 kg) 13,70 $ 10,33 $ 10,33 $ 10,33 $

Priority Express Mail -hinnat

Näytetoimitus New Yorkista Chicagoon Shopify Shippingillä:

Näytetoimitus **New Yorkista** **Chicagoon** Shopify Shippingillä.
Walk-in-hinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Kevyt (n. 0,5 kg) 36,60 $ 32,11 $ 32,11 $ 32,11 $
Keskipainava (n. 1,5 kg) 47,10 $ 40,43 $ 40,43 $ 40,43 $
Painava (n. 2,5 kg) 57,20 $ 49,01 $ 49,01 $ 49,01 $

First-Class Package Service -hinnat

Näytetoimitus New Yorkista Chicagoon Shopify Shippingillä:

Näytetoimitus **New Yorkista** **Chicagoon** Shopify Shippingillä.
Walk-in-hinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
1–4 unssia 3,78 $ 2,76 $ 2,76 $ 2,76 $
5–12 unssia 4,53 $ 3,28 $ 3,28 $ 3,28 $
13 unssia 5,93 $ 5,12 $ 5,12 $ 5,12 $
14–15,99 unssia Saatavana vain verkossa 5,12 $ 5,12 $ 5,12 $

Parcel Select Ground -hinnat

Näytetoimitus New Yorkista Chicagoon Shopify Shippingillä:

Näytetoimitus **New Yorkista** **Chicagoon** Shopify Shippingillä.
Walk-in-hinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Kevyt (n. 0,5 kg) 7,95 $ 7,50 $ 7,50 $ 7,50 $
Keskipainava (n. 1,5 kg) 11,90 $ 9,06 $ 9,06 $ 9,06 $
Painava (n. 2,5 kg) 13,14 $ 10,13 $ 10,13 $ 10,13 $
Painavampi (15 kg) 32,49 $ 26,54 $ 26,54 $ 26,54 $

Media Mail -hinnat

USPS Media Mail hyväksyy vain tiettyjä tuotteita, kuten kirjoja, musiikkia ja muuta mediaa. Mainoksia sisältävä media ei ole sallittua. Lisätietoja on USPS:n hyväksymässä Media Mail -luettelossa.

Media Mailin hinnat perustuvat määränpään sijasta paketin painoon.

Shopify-suunnitelmien mediapostihinnat
Walk-in-hinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Kevyt (n. 0,5 kg) 2,75 $ 2,75 $ 2,75 $ 2,75 $
Keskipainava (n. 1,5 kg) 3,79 $ 3,79 $ 3,79 $ 3,79 $

Toimitus ulkomaille USPS:llä

Voit toimittaa ulkomaille käyttämällä First Class Package International- ja Priority Mail International -postityyppejä.

USPS:n kansainvälisten toimituspalvelutyyppien kuvaus
Toimituspalvelu Toimitusaika Kuvaus
First-Class Package International Service Vaihtelee Taloudellinen tapa toimittaa pieniä paketteja ulkomaille.
Priority Mail International 6–10 arkipäivää Tilausten toimitus 190 maahan.
Priority Mail Express International* 3–5 arkipäivää Nopein tapa toimittaa tilauksia 190 maahan.

* Taattu toimitus

First-Class Package International Service -hinnat

Näytetoimitus New Yorkista Torontoon Shopify Shippingin avulla:

Näytetoimitus **New Yorkista** **Torontoon** Shopify Shippingillä.
Walk-in-hinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Kevyt (n. 0,5 kg) 17,25 $ 15,20 $ 15,20 $ 15,20 $
Keskipainava (n. 1,5 kg) 26,25 $ 23,99 $ 23,99 $ 23,99 $

Priority Mail International -hinnat

Näytetoimitus New Yorkista Torontoon Shopify Shippingin avulla:

Näytetoimitus **New Yorkista** **Torontoon** Shopify Shippingillä.
Walk-in-hinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
USPS:n kiinteähintainen laatikko (pieni) 26,85 $ 26,18 $ 25,84 $ 25,50 $

Yhteystiedot

Jos käytät USPS:ää Shopify Shippingillä ja tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä:

Pyydä apua USPS:n ja Shopify Shippingin kanssa tarpeidesi mukaan
Tilanne Ota yhteyttä
Avunhankinta ennen tarran ostamista. Shopify-tuki
Avunhankinta tarran ostamisen jälkeen esimerkiksi paketin uudelleenreititykseen. 1-800-275-8777
Maanantai-perjantai klo 8.00-20.30 ET
Lauantai 8.00-18.00 ET
TDD/TTY-laite: Soita numeroon 1-800-877-8339. Kysy: 1-800-275-8777.
Lähetä korvaushakemus. USPS:n korvaushakemukset
Lisätietoja korvaushakemuksen lähetyksestä USPS:lle on kohdassa Lähetä korvaushakemus.
Kiistauta toimitusmuutos. Lähetä sähköpostia osoitteeseen VerifyPostageHelp@usps.com.

Kotimaan toimitus UPS:llä

Voit tehdä toimituksia kotimaassa käyttämällä palveluita UPS Next Day Air®, UPS Next Day Air Saver®, UPS 2nd Day Air®, UPS 3 Day Select® ja UPS Ground.

UPS:n kotimaisten toimituspalvelutyyppien kuvaus
Toimituspalvelu Toimitusaika Kuvaus
UPS Ground®* 1–5 arkipäivää Taloudellinen tapa lähettää pieniä paketteja Yhdysvalloissa
UPS 3 Day Select®* 3 arkipäivää Tilausten toimitus Yhdysvalloissa
UPS 2nd Day Air®* 2 arkipäivää Sellaisten tilausten nopea toimitus Yhdysvalloissa, jotka eivät edellytä yön yli tapahtuvaa palvelua.
UPS Next Day Air Saver®* Seuraava arkipäivä (iltapäivä) Sellaisten tilausten nopea toimitus Yhdysvalloissa, joiden täytyy olla perillä iltapäivällä seuraavana arkipäivänä.
UPS Next Day Air®* Seuraava arkipäivä Sellausten tilausten toimitus, joiden täytyy olla perillä seuraavana arkipäivänä.
UPS Next Day Air Early®* Seuraava arkipäivä (aamu) Sellaisten tilausten toimitus, joiden täytyy olla perillä aamulla seuraavana arkipäivänä.

* Taattu toimitus

UPS Next Day Air® -hinnat

Alla olevat esimerkkihinnat eivät sisällä veroja tai polttoainelisämaksuja.

Näytetoimitus New Yorkista Chicagoon Shopify Shippingillä:

Näytetoimitus **New Yorkista** **Chicagoon** Shopify Shippingillä.
Listahinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Kevyt (n. 0,5 kg) 63,00 $ 33,13 $ 32,80 $ 32,47 $
Keskipainava (n. 1,5 kg) 77,31 $ 38,71 $ 38,32 $ 37,94 $
Painava (n. 2,5 kg) 85,50 $ 44,29 $ 43,85 $ 43,40 $

UPS Next Day Air Saver® -hinnat

Alla olevat esimerkkihinnat eivät sisällä veroja tai polttoainelisämaksuja.

Näytetoimitus New Yorkista Chicagoon Shopify Shippingillä:

Näytetoimitus **New Yorkista** **Chicagoon** Shopify Shippingillä.
Listahinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Kevyt (n. 0,5 kg) 56,32 $ 27,13 $ 26,86 $ 26,59 $
Keskipainava (n. 1,5 kg) 69,05 $ 40,23 $ 32,38 $ 32,06 $
Painava (n. 2,5 kg) 82,28 $ 47,90 $ 37,91 $ 37,52 $

UPS Second Day Air® -hinnat

Alla olevat esimerkkihinnat eivät sisällä veroja tai polttoainelisämaksuja.

Näytetoimitus New Yorkista Chicagoon Shopify Shippingillä:

Näytetoimitus **New Yorkista** **Chicagoon** Shopify Shippingillä.
Listahinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Kevyt (n. 0,5 kg) 22,47 $ 10,88 $ 10,77 $ 10,66 $
Keskipainava (n. 1,5 kg) 26,42 $ 13,43 $ 13,30 $ 13,16 $
Painava (n. 2,5 kg) 34,18 $ 15,99 $ 15,83 $ 15,67 $

UPS 3 Day Select® -hinnat

Alla olevat esimerkkihinnat eivät sisällä veroja tai polttoainelisämaksuja.

Näytetoimitus New Yorkista Chicagoon Shopify Shippingillä:

Näytetoimitus **New Yorkista** **Chicagoon** Shopify Shippingillä.
Listahinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Kevyt (n. 0,5 kg) 16,70 $ 9,14 $ 9,14 $ 9,14 $
Keskipainava (n. 1,5 kg) 20,47 $ 11,06 $ 11,06 $ 11,06 $
Painava (n. 2,5 kg) 25,00 $ 12,12 $ 12,12 $ 12,12 $

UPS Ground -hinnat

Alla olevat esimerkkihinnat eivät sisällä veroja tai polttoainelisämaksuja.

Näytetoimitus New Yorkista Chicagoon Shopify Shippingillä:

Näytetoimitus **New Yorkista** **Chicagoon** Shopify Shippingillä.
Listahinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Kevyt (n. 0,5 kg) 11,04 $ 8,31 $ 8,31 $ 8,31 $
Keskipainava (n. 1,5 kg) 11,95 $ 9,45 $ 9,45 $ 9,45 $
Painava (n. 2,5 kg) 13,75 $ 10,33 $ 10,33 $ 10,33 $

Toimitus ulkomaille UPS:llä

Voit tehdä toimituksia ulkomaille käyttämällä palveluita UPS Worldwide Express®, UPS Worldwide Saver, UPS World Expedited® ja UPS Standard to Canada.

UPS:n tarjouksista poikkeavat kansainväliset toimitustavat.
Toimituspalvelu Toimitusaika Kuvaus
UPS Standard* Aikataulun mukainen päivä Lähetä vähemmän kiireellisiä tilauksia Kanadaan.
UPS Worldwide Expedited* 2–5 arkipäivää Vähemmän kiireellisten pienten pakettien toimitus 220 maahan.
UPS Worldwide Saver* 1–3 arkipäivää (päivän päätteeksi) Tilausten nopea toimitus ulkomaille.
UPS Worldwide Express* 1–3 arkipäivää (aamulla) Tilausten nopea toimitus 120 maahan.
UPS Worldwide Express Plus* 1–3 arkipäivää (varhain aamulla) Tilausten nopea toimitus 55 maahan.

* Taattu toimitus

UPS Worldwide Express® -hinnat

Alla olevat esimerkkihinnat eivät sisällä veroja tai polttoainelisämaksuja.

Näytetoimitus New Yorkista Lontooseen Shopify Shippingillä:

Näytetoimitus **New Yorkista** **Lontooseen** Shopify Shippingillä.
Paino Listahinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Kevyt (n. 0,5 kg) 102,68 $ 39,61 $ 39,61 $ 39,61 $
Keskipainava (n. 1,5 kg) 136,10 $ 47,78 $ 47,78 $ 47,78 $
Painava (n. 2,5 kg) 184,52 $ 55,94 $ 55,94 $ 55,94 $

UPS Worldwide Saver -hinnat

Alla olevat esimerkkihinnat eivät sisällä veroja tai polttoainelisämaksuja.

Näytetoimitus New Yorkista Lontooseen Shopify Shippingillä:

Näytetoimitus **New Yorkista** **Lontooseen** Shopify Shippingillä.
Listahinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Kevyt (n. 0,5 kg) 101,54 $ 35,61 $ 35,61 $ 35,61 $
Keskipainava (n. 1,5 kg) 134,59 $ 43,78 $ 43,78 $ 43,78 $
Painava (n. 2,5 kg) 182,47 $ 51,94 $ 51,94 $ 51,94 $

UPS World Expedited® -hinnat

Alla olevat esimerkkihinnat eivät sisällä veroja tai polttoainelisämaksuja.

Näytetoimitus New Yorkista Yhdistyneeseen kuningaskuntaan Shopify Shippingillä:

Näytetoimitus **New Yorkista** **Yhdistyneeseen kuningaskuntaan** Shopify Shippingillä.
Listahinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Kevyt (n. 0,5 kg) 93,22 $ 34,34 $ 34,34 $ 34,34 $
Keskipainava (n. 1,5 kg) 126,64 $ 40,34 $ 40,34 $ 40,34 $
Painava (n. 2,5 kg) 169,06 $ 46,35 $ 46,35 $ 46,35 $

UPS Standard to Canada -hinnat

Alla olevat esimerkkihinnat eivät sisällä veroja tai polttoainelisämaksuja.

Näytetoimitus New Yorkista Torontoon Shopify Shippingin avulla:

Näytetoimitus **New Yorkista** **Torontoon** Shopify Shippingillä.
Listahinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Kevyt (n. 0,5 kg) 20,31 $ 15,74 $ 15,74 $ 15,74 $
Keskipainava (n. 1,5 kg) 22,73 $ 17,55 $ 17,55 $ 17,55 $
Painava (n. 2,5 kg) 25,73 $ 19,94 $ 19,94 $ 19,94 $

Yhteystiedot

Jos käytät UPS:ää Shopify Shippingillä ja tarvitset apua, ota yhteyttä:

Pyydä apua UPS:n ja Shopify Shippingin kanssa tarpeidesi mukaan
Tilanne Ota yhteyttä
Avunhankinta ennen tarran ostamista. Shopify-tuki
Avunhankinta tarran ostamisen jälkeen esimerkiksi paketin uudelleenreititykseen. Shopify-tuki
Lähetä korvaushakemus. Lähetä sähköpostia Shopify Shipping -tukeen.
Lisätietoja UPS-toimitukseen liittyvän korvaushakemuksen lähettämisestä on kohdassa Lähetä korvaushakemus.
Kiistauta toimitusmuutos. Shopify-tuki

Jos ostit tarran käyttämällä omaa UPS-tiliäsi Shopify Shippingin sijasta, ota suoraan yhteyttä UPS:ään:

UPS-tuki (US)

Tilaukset kotimaassa: 1-800-742-5877

Tilaukset ulkomaille: 1-800-782-7892

TDD/TTY: 1-800-833-0056

Hinnat ulkomaille DHL Expressillä

Voit tehdä toimituksia ulkomaille DHL Express Worldwiden avulla.

Kuvaus DHL Express Worldwiden kansainvälisistä toimituspalvelutyypeistä
Toimituspalvelu Toimitusaika Kuvaus
DHL Express Worldwide * 2–5 arkipäivää Aikaperusteisten tilausten toimitus 220 maahan.

* Taattu toimitus

DHL Express Worldwide -hinnat

Alla olevat esimerkkihinnat eivät sisällä veroja tai polttoainelisämaksuja.

DHL Express Worldwide -hinnat
Kohde Paino Listahinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Kanada Kevyt (n. 0,5 kg) 77,78 $ 40,55 $ 28,54 $ 26,28 $
Keskipainava (n. 1,5 kg) 95,69 $ 48,26 $ 33,96 $ 31,28 $
Painava (n. 2,5 kg) 113,61 $ 59,61 $ 41,95 $ 38,63 $
Lontoo Kevyt (n. 0,5 kg) 100,24 $ 48,74 $ 34,30 $ 31,59 $
Keskipainava (n. 1,5 kg) 136,15 $ 65,10 $ 48,81 $ 42,19 $
Painava (n. 2,5 kg) 178,27 $ 86,22 $ 60,68 $ 55,88 $
Australia Kevyt (n. 0,5 kg) 108,02 $ 53,96 $ 37,97 $ 34,98 $
Keskipainava (n. 1,5 kg) 147,15 $ 76,05 $ 53,52 $ 49,29 $
Painava (n. 2,5 kg) 182,67 $ 101,32 $ 71,30 $ 65,67 $
Hongkong (Kiinan erityishallintoalue) Kevyt (n. 0,5 kg) 90,93 $ 51,98 $ 36,58 $ 33,69 $
Keskipainava (n. 1,5 kg) 125,75 $ 72,07 $ 50,72 $ 46,72 $
Painava (n. 2,5 kg) 159,04 $ 90,52 $ 63,70 $ 58,67 $

Yhteystiedot

Jos käytät DHL Expressiä Shopify Shippingillä ja tarvitset apua, ota yhteyttä:

Pyydä apua DHL Expressin ja Shopify Shippingin kanssa tarpeidesi mukaan
Tilanne Ota yhteyttä
Avunhankinta ennen tarran ostamista. Shopify-tuki
Avunhankinta tarran ostamisen jälkeen esimerkiksi paketin uudelleenreititykseen. Shopify-tuki
Lähetä korvaushakemus. Lähetä sähköpostia Shopify Shipping -tukeen.
Lisätietoja DHL Express -toimitukseen liittyvän korvaushakemuksen lähettämisestä on kohdassa Lähetä korvaushakemus.
Kiistauta toimitusmuutos. Shopify-tuki

Kotimaan toimitukset Canada Postilla

Voit tehdä kotimaan toimituksia käyttämällä postityyppejä Expedited Parcel, Xpresspost ja Priority.

Kuvaus Canada Postin kotimaan toimituspalvelutyypeistä
Toimituspalvelu Toimitusaika Kuvaus
Expedited-paketti 1–7 arkipäivää Taloudellinen tapa lähettää paketteja Kanadassa.
Xpresspost 1–2 arkipäivää Lähetä asiakirjat ja paketit nopeasti Kanadassa.
Prioriteetti Seuraava arkipäivä Canada Postin nopein kotimaan toimitus aikaperusteisille asiakirjoille ja paketeille.

Expedited Parcel -hinnat

Alla olevat esimerkkihinnat eivät sisällä veroja tai polttoainelisämaksuja.

Näytetoimitus Torontosta Calgaryyn Shopify Shippingillä:

Expedited Parcel -hinnat
Vuoden 2018 vähittäishinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Erittäin kevyt (0,5 kg) 14,66 $ 13,50 $ 12,99 $ 12,54 $
Kevyt (1,0 kg) 15,59 $ 14,26 $ 13,68 $ 13,11 $
Keskipainava (3 kg) 19,14 $ 17,57 $ 16,88 $ 16,20 $
Painava (5 kg) 22,32 $ 20,55 $ 19,74 $ 19,01 $

Xpresspost-hinnat

Alla olevat esimerkkihinnat eivät sisällä veroja tai polttoainelisämaksuja.

Näytetoimitus Torontosta Calgaryyn Shopify Shippingillä:

Xpresspost-hinnat
Vuoden 2018 vähittäishinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Erittäin kevyt (0,5 kg) 16,37 $ 15,25 $ 14,89 $ 14,60 $
Kevyt (1,0 kg) 21,68 $ 20,18 $ 19,80 $ 19,55 $
Keskipainava (3 kg) 39,93 $ 37,41 $ 36,84 $ 36,22 $
Painava (5 kg) 50,91 $ 47,78 $ 47,21 $ 46,56 $

Priority-hinnat

Alla olevat esimerkkihinnat eivät sisällä veroja tai polttoainelisämaksuja.

Näytetoimitus Torontosta Calgaryyn Shopify Shippingillä:

Priority-hinnat
Vuoden 2018 vähittäishinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Erittäin kevyt (0,5 kg) 41,77 $ 39,26 $ 38,57 $ 37,86 $
Kevyt (1,0 kg) 42,65 $ 39,79 $ 39,10 $ 38,38 $
Keskipainava (3 kg) 57,21 $ 53,37 $ 52,22 $ 51,08 $
Painava (5 kg) 70,79 $ 65,92 $ 64.32 $ 62,86 $

Toimitukset Yhdysvalloissa Canada Postilla

Canada Post tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja toimitukseen Yhdysvaltoihin, mukaan lukien Xpresspost USA ja Expedited Parcel USA.

Kuvaus Canada Postin toimituspalvelutyypeistä Yhdysvaltoihin
Toimituspalvelu Toimitusaika Kuvaus
Small Packet™ USA - Air 5–8 arkipäivää Taloudellinen tapa lähettää pieniä ja kevyitä (alle 1 kg) paketteja Yhdysvaltoihin
Tracked Packet™ - USA 4–7 arkipäivää Pienten ja kevyiden (alle 1 kg) tuotteiden nopea toimitus Yhdysvaltoihin
Expedited Parcel™ - USA 4–7 arkipäivää Isompien ja painavampien (alle 30 kg) pakettien toimitus Yhdysvaltoihin
Xpresspost ™ - USA 2–3 arkipäivää Canada Postin nopein vaihtoehto tilausten toimittamiseksi Yhdysvaltoihin

Xpresspost USA:n hinnat

Alla olevat esimerkkihinnat eivät sisällä veroja tai polttoainelisämaksuja.

Näytetoimitus Torontosta New Yorkiin Shopify Shippingillä:

Xpresspost USA:n hinnat
Vuoden 2018 vähittäishinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Erittäin kevyt (0,5 kg) 30,25 $ 28,16 $ 27,39 $ 26,84 $
Kevyt (1,0 kg) 32,64 $ 30,63 $ 29,48 $ 29,10 $
Keskipainava (3 kg) 39,80 $ 37,28 $ 37,06 $ 36,54 $
Painava (5 kg) 51,29 $ 48,07 $ 44,89 $ 44,74 $

Expedited Parcel USA -hinnat

Alla olevat esimerkkihinnat eivät sisällä veroja tai polttoainelisämaksuja.

Näytetoimitus Torontosta New Yorkiin Shopify Shippingillä:

Expedited Parcel USA -hinnat
Vuoden 2018 vähittäishinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Erittäin kevyt (0,5 kg) 19,72 $ 18,53 $ 18,26 $ 18,17 $
Kevyt (1,0 kg) 21,44 $ 20,20 $ 19,58 $ 19,22 $
Keskipainava (3 kg) 26,75 $ 25,21 $ 24,74 $ 24,68 $
Painava (5 kg) 32,11 $ 29,89 $ 29,48 $ 29,42 $

Ulkomaan hinnat Canada Postilla

Canada Post tarjoaa Xpresspost Internationalin toimituksia ulkomaille.

Ulkomaan hinnat Canada Postilla
Toimituspalvelu Toimitusaika Kuvaus
Small Packet™ International - Surface tai Air Air: 6–10 arkipäivää Surface: 1–3 kuukautta Taloudellinen tapa lähettää vähemmän kiireellisiä pieniä ja kevyitä (alle 2 kg) tuotteita ulkomaille.
International Parcel™ - Surface tai Air Air: 12+ arkipäivää Surface: 1–3 kuukautta Taloudellinen tapa lähettää vähemmän kiireellisiä suuria ja painavia tuotteita ulkomaille. Toimitus maihin, jotka eivät tarjoa Xpresspost - International -palvelua.
Tracked Packet™ - International 6–10 arkipäivää Pienien ja kevyiden (alle 2 kg) tuotteiden toimitus 31 maahan.
Xpresspost™ - International 4–7 arkipäivää Canada Postin nopein toimitusvaihtoehto yli 70 maahan.

Xpresspost International -hinnat

Alla olevat esimerkkihinnat eivät sisällä veroja tai polttoainelisämaksuja.

Näytetoimitus Torontosta Lontooseen Shopify Shippingillä:

Xpresspost International -hinnat
Vuoden 2018 vähittäishinta Basic Shopify -sopimus Shopify-sopimus Advanced Shopify -sopimus
Erittäin kevyt (0,5 kg) 65,06 $ 60,56 $ 51,27 $ 50,17 $
Kevyt (1,0 kg) 72,81 $ 67,86 $ 62,40 $ 57,05 $
Keskipainava (3 kg) 105,01 $ 97,70 $ 89,09 $ 83,78 $
Painava (5 kg) 147,27 $ 133,78 $ 120,75 $ 112,90 $

Yhteystiedot

Jos käytät Canada Postia Shopify Shippingin kanssa ja tarvitset apua, katso seuraava taulukko.

Pyydä apua Canada Postin ja Shopify Shippingin kanssa tarpeidesi mukaan
Tilanne Ota yhteyttä
Avunhankinta ennen tarran ostamista. Shopify-tuki
Avunhankinta tarran ostamisen jälkeen esimerkiksi paketin uudelleenreititykseen. Canada Post -tuki
Lähetä korvaushakemus. Canada Post -korvaushakemukset
Kiistauta toimitusmuutos. Canada Post -tuki