Leveringsfirmaer og deres eksempelpriser

Bemærk: Shopify Shipping er tilgængelig for ordrer, der afsendes fra behandlingslokationer i USA (USPS, DHL Express og UPS) og Canada (Canada Post).

Du er muligvis berettiget til nedsatte leveringspriser fra USPS, UPS, DHL Express og Canada Post, alt efter hvilket Shopify-abonnement du har og den ordre, du sender. Når du har konfigureret fragtlabeludskrivning i din Shopify-administrator, kan du se og sammenligne de beregnede leveringspriser fra ordrens side for Behandling.

Følgende tabel viser den maksimale rabat, der er tilgængelig pr. transportfirma i 2019:

Maksimale antal rabatter til transportfirma i 2019
Leveringsfirma Basis Shopify Advanced
USPS Indenrigslevering Op til 15 % Op til 90 % Op til 90 %
International levering Op til 21,7 % Op til 21,7 % Op til 21,7 %
UPS Indenrigslevering Op til 60 % Op til 61 % Op til 61 %
International levering Op til 73 % Op til 73 % Op til 73 %
Standardlevering til Canada Op til 33 % Op til 33 % Op til 33 %
DHL International levering Op til 64 % Op til 72 % Op til 74 %
Canada Post Indenrigslevering Op til 20 % Op til 26,7 % Op til 40,7 %
Levering til USA Op til 11,9 % Op til 19,1 % Op til 19,8 %
International levering Op til 31,3 % Op til 37,5 % Op til 40,8 %

Du kan finde mere detaljerede eksempler på indenlandske og internationale priser for transportfirmaer for 2019 ved at vælge et transportfirma og se nedenfor.

Kubikprissætning med USPS Priority Mail

Bemærk: Kubikprissætning er kun tilgængelig på Shopify-abonnementet eller derover.

USPS tilbyder rabat på Priority Mail til pakker og konvolutter, der vejer mindre end 20 pund (9 kg), og som måler mindre end 0,5 kubikfod (0,014 kubikmeter) i volumen. Overvej at bruge kubikprissætning, hvis du typisk sender små og tunge produkter som vægte eller kaffebønner.

Hvis Shopify beregner en kubikpris, der er højere end den normale Priority Mail-pris, vælger Shopify den billigste pris.

Beregning af kubikprissætning for pakker

Brug følgende formel til at beregne kubikvolumen af en pakke. Hvis mængden er mindre eller lig med end 0,5 kubikfod (0,014 kubikmeter), bruger pakken kubikpriser. Alle mål skal være i tommer.

Længde (i tommer) x bredde (i tommer) x højde (i tommer) / 1728 = kubikfod

Bemærk: En pakke er ikke kvalificeret til kubikpriser, hvis nogen af disse målinger er over 18 tommer (45,7 cm).

Du kan f.eks. anvende formlen til en standardskotøjsæske til voksne:

14" x 8" x 5" / 1728 = 0,4 kubikfod (0,011 kubikmeter)

Denne pakke er mindre end 0,5 kubikfod (0,014 kubikmeter) og kvalificerer til kubikpriser.

Prøveforsendelse fra N.Y. til Chicago med Shopify Shipping:

Prøveforsendelse fra **New York** til **Chicago** med Shopify Shipping
Kubikvolumen Vægt Butiksbesøgsprocent Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
0,1
6" x 6" x 4"
Let (0,45 kg) 8,00 USD 7,65 USD 7,65 USD 7,65 USD
Medium (2,7 kg) 13,70 USD 10,33 USD 7,65 USD 7,65 USD
Tung (4,5 kg) 26,85 USD 19,51 USD 7,65 USD 7,65 USD
0,4
12" x 9" x 6"
Let (0,45 kg) 8,00 USD 7,65 USD 7,65 USD 7,65 USD
Medium (2,7 kg) 13,70 USD 10,33 USD 9,50 USD 9,50 USD
Tung (4,5 kg) 26,85 USD 19,51 USD 9,50 USD 9,50 USD

Beregning af kubikpriser for soft-pack- og polstrede konvolutter

USPS tilbyder separate kubikpriser for soft-pack og polstrede konvolutter. Du kan føje små æsker til en konvolut, så længe konvolutten holder sin flade form. Udvidelige konvolutter er ikke berettigede til konvolutpriserne og skal i stedet bruge kubikprissætning for pakker.

Brug følgende formel til at bestemme, om en tom kuvert eller soft-pack kvalificerer til kubikprissætning. Hvis mængden er mindre end 36 tommer (91 cm), gælder kubikprissætning.

Længde (i tommer) + Bredde (i tommer) = Samlet pakkelængde

Bemærk: En kuvert kvalificerer sig ikke til kubikprissætning, hvis længden eller bredden er over 18 tommer (45,7 cm).

Indenrigslevering med USPS

Du kan levere indenrigs ved hjælp af posttyperne Priority, Priority Express og First Class.

Beskrivelse af leveringstyperne med USPS
Leveringstjeneste Leveringstidslinje Beskrivelse
Priority Mail 1-3 arbejdsdage Send ordrer inden for USA
Priority Mail Express* 1-2 arbejdsdage Den hurtigste måde at levere ordrer på i USA
First-Class Package Service 2-3 arbejdsdage En økonomisk måde at sende små pakker på i USA
First-Class Mail 2-3 arbejdsdage Send breve og postkort.
Parcel Select Ground 2-8 arbejdsdage En pålidelig og økonomisk måde at levere forsendelser, der ikke haster så meget, og overdimensionerede pakker. Kun tilgængelig online.
Media Mail 2-10 arbejdsdage En omkostningseffektiv måde at sende medier på (bøger, musik og andre medier) Du kan finde mere information i den USPS-godkendte liste for mediepost.

* Garanteret levering

Bemærk: Alle Shopify-abonnementer har samme rabatpriser fra USPS for Priority Mail, Priority Mail Express, First Class Package Service og First Class Package International. Alle andre USPS-klasser har niveauinddelte rabatter.

Priority Mail-priser

Prøveforsendelse fra N.Y. til Chicago med Shopify Shipping:

Prøveforsendelse fra **New York** til **Chicago** med Shopify Shipping
Butiksbesøgsprocent Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Let (0,45 kg) 8,00 USD 7,65 USD 7,65 USD 7,65 USD
Medium (1,3 kg) 11,95 USD 9,26 USD 9,26 USD 9,26 USD
Tung (2,2 kg) 13,70 USD 10,33 USD 10,33 USD 10,33 USD

Priority Express Mail-priser

Prøveforsendelse fra N.Y. til Chicago med Shopify Shipping:

Prøveforsendelse fra **New York** til **Chicago** med Shopify Shipping
Butiksbesøgsprocent Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Let (0,45 kg) 36,60 USD 32,11 USD 32,11 USD 32,11 USD
Medium (1,3 kg) 47,10 USD 40,43 USD 40,43 USD 40,43 USD
Tung (2,2 kg) 57,20 USD 49,01 USD 49,01 USD 49,01 USD

First-Class Package Service-priser

Prøveforsendelse fra N.Y. til Chicago med Shopify Shipping:

Prøveforsendelse fra **New York** til **Chicago** med Shopify Shipping
Butiksbesøgsprocent Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
26 g-113 g 3,78 USD 2,76 USD 2,76 USD 2,76 USD
141 g-595 g 4,53 USD 3,28 USD 3,28 USD 3,28 USD
368 g 5,93 USD 5,12 USD 5,12 USD 5,12 USD
396 g-453 g Kun tilgængelig online 5,12 USD 5,12 USD 5,12 USD

Parcel Select Ground-priser

Prøveforsendelse fra N.Y. til Chicago med Shopify Shipping:

Prøveforsendelse fra **New York** til **Chicago** med Shopify Shipping
Butiksbesøgsprocent Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Let (0,45 kg) 7,95 USD 7,50 USD 7,50 USD 7,50 USD
Medium (1,3 kg) 11,90 USD 9,06 USD 9,06 USD 9,06 USD
Tung (2,2 kg) 13,14 USD 10,13 USD 10,13 USD 10,13 USD
Tungere (6,8 kg) 32,49 USD 26,54 USD 26,54 USD 26,54 USD

Media Mail-priser

USPS Media Mail accepterer kun bestemte varer, såsom bøger, musik og andre medier. Medier, der indeholder reklame, er ikke tilladt. Du finder mere information i USPS' godkendte liste til Media Mail.

Media Mail-priser er baseret på pakkens vægt, og ikke på destinationen.

Media Mail-priser efter Shopify-abonnement
Butiksbesøgsprocent Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Let (0,45 kg) 2,75 USD 2,75 USD 2,75 USD 2,75 USD
Medium (1,3 kg) 3,79 USD 3,79 USD 3,79 USD 3,79 USD

International levering med USPS

Bemærk: First Class Mail International blev fjernet den 21. januar 2018 på grund af ændringer fra USPS. Shopify anbefaler at bruge First Class Package International til at sende pakker, der vejer mindre end 4 pund. Du kan finde flere oplysninger i USPS-vejledningen om disse ændringer.

Du kan sende internationalt med posttyperne First Class Package International og Priority Mail International.

Beskrivelse af leveringstyperne til international levering med USPS International
Leveringstjeneste Leveringstidslinje Beskrivelse
First-Class Package International Service Varierer En økonomisk måde at sende små pakker på internationalt.
Priority Mail International 6-10 arbejdsdage Send ordrer internationalt til 190 lande.
Priority Mail Express International* 3-5 arbejdsdage Den hurtigste måde at sende ordrer internationalt til 190 lande.

* Garanteret levering

First-Class Package International Service-priser

Prøveforsendelse fra N.Y. til Toronto med Shopify Shipping:

Prøveforsendelse fra **New York** til **Toronto** med Shopify Shipping
Butiksbesøgsprocent Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Let (0,45 kg) 17,25 USD 15,20 USD 15,20 USD 15,20 USD
Medium (1,3 kg) 26,25 USD 23,99 USD 23,99 USD 23,99 USD

Priority Mail International-priser

Prøveforsendelse fra N.Y. til Toronto med Shopify Shipping:

Prøveforsendelse fra **New York** til **Toronto** med Shopify Shipping
Butiksbesøgsprocent Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
USPS Flat rate-æske (lille) 26,85 USD 26,18 USD 25,84 USD 25,50 USD

Kontaktinformation

Hvis du bruger USPS med Shopify Shipping, og du har brug for hjælp, kan du kontakte:

Din kontaktperson vedrørende hjælp til USPS og Shopify Shipping afhænger af dine behov
Situation Kontakt
Få hjælp, før du køber en label. Shopify Support
Få hjælp efter at have købt en label, såsom omdirigering af en pakke. 1-800-275-8777
Mandag-fredag 08:00-08:30 ET
Lørdag 08:00-18:00 ET
TDD/TTY-relæ: Ring til 1-800-877-8339. Bed om 1-800-275-8777.
Indsend et krav. USPS-krav
Du kan finde mere information om indsendelse af et krav til USPS under Indsend et krav.
Bestrid en leveringsjustering. Send en mail til VerifyPostageHelp@usps.com.

Indenrigslevering med UPS

Du kan sende indenrigs ved hjælp af UPS Next Day Air®, UPS Next Day Air Saver®, UPS 2nd Day Air®, UPS 3 Day Select® og UPS Ground.

Beskrivelse af leveringstyperne til indenrigslevering med UPS
Leveringstjeneste Leveringstidslinje Beskrivelse
UPS Ground®* 1-5 arbejdsdage En økonomisk måde at sende små pakker på i USA
UPS 3 Day Select®* 3 arbejdsdage Send ordrer inden for USA
UPS 2nd Day Air®* 2 arbejdsdage Send ordrer hurtigt i USA, som ikke kræver levering næste dag.
UPS Next Day Air Saver®* Næste arbejdsdag (eftermiddag) Send ordrer i USA, der skal ankomme om eftermiddagen næste arbejdsdag.
UPS Next Day Air®* Næste arbejdsdag En måde at sende ordrer, der skal ankomme på den næste arbejdsdag.
UPS Next Day Air Early®* Næste arbejdsdag (morgen) Send ordrer, der skal ankomme om morgenen den næste arbejdsdag.

* Garanteret levering

Bemærk: UPS er begrænset til levering fra det kontinentale USA. Dette udelukker amerikanske territorier som Hawaii, Puerto Rico og Alaska.

UPS Next Day Air®-priser

Eksempelpriserne nedenfor inkluderer ikke skatter eller brændstofafgifter.

Prøveforsendelse fra N.Y. til Chicago med Shopify Shipping:

Prøveforsendelse fra **New York** til **Chicago** med Shopify Shipping
Listepris Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Let (0,45 kg) 63,00 USD 33,13 USD 32,80 USD 32,47 USD
Medium (1,3 kg) 77,31 USD 38,71 USD 38,32 USD 37,94 USD
Tung (2,2 kg) 85,50 USD 44,29 USD 43,85 USD 43,40 USD

UPS Next Day Air Saver®-priser

Eksempelpriserne nedenfor inkluderer ikke skatter eller brændstofafgifter.

Prøveforsendelse fra N.Y. til Chicago med Shopify Shipping:

Prøveforsendelse fra **New York** til **Chicago** med Shopify Shipping
Listepris Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Let (0,45 kg) 56,32 USD 27,13 USD 26,86 USD 26,59 USD
Medium (1,3 kg) 69,05 USD 40,23 USD 32,38 USD 32,06 USD
Tung (2,2 kg) 82,28 USD 47,90 USD 37,91 USD 37,52 USD

UPS Second Day Air®-priser

Eksempelpriserne nedenfor inkluderer ikke skatter eller brændstofafgifter.

Prøveforsendelse fra N.Y. til Chicago med Shopify Shipping:

Prøveforsendelse fra **New York** til **Chicago** med Shopify Shipping
Listepris Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Let (0,45 kg) 22,47 USD 10,88 USD 10,77 USD 10,66 USD
Medium (1,3 kg) 26,42 USD 13,43 USD 13,30 USD 13,16 USD
Tung (2,2 kg) 34,18 USD 15,99 USD 15,83 USD 15,67 USD

UPS 3 Day Select®-priser

Eksempelpriserne nedenfor inkluderer ikke skatter eller brændstofafgifter.

Prøveforsendelse fra N.Y. til Chicago med Shopify Shipping:

Prøveforsendelse fra **New York** til **Chicago** med Shopify Shipping
Listepris Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Let (0,45 kg) 16,70 USD 9,14 USD 9,14 USD 9,14 USD
Medium (1,3 kg) 20,47 USD 11,06 USD 11,06 USD 11,06 USD
Tung (2,2 kg) 25,00 USD 12,12 USD 12,12 USD 12,12 USD

UPS Ground-priser

Bemærk: Listepriserne inkluderer et gebyr på \3,60 USD. Tillægsgebyret for privatlevering frafalder for Shopify-shopejere.

Eksempelpriserne nedenfor inkluderer ikke skatter eller brændstofafgifter.

Prøveforsendelse fra N.Y. til Chicago med Shopify Shipping:

Prøveforsendelse fra **New York** til **Chicago** med Shopify Shipping
Listepris Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Let (0,45 kg) 11,04 USD 8,31 USD 8,31 USD 8,31 USD
Medium (1,3 kg) 11,95 USD 9,45 USD 9,45 USD 9,45 USD
Tung (2,2 kg) 13,75 USD 10,33 USD 10,33 USD 10,33 USD

International levering med UPS

Du kan sende internationalt med UPS Worldwide Express®, UPS Worldwide Saver, UPS World Expedited® og UPS Standard til Canada.

De forskellige internationale leveringsmetoder, som UPS tilbyder.
Leveringstjeneste Leveringstidslinje Beskrivelse
UPS Standard* Dag bestemt efter planlagt dato Send mindre hastende ordrer til Canada.
UPS Worldwide Expedited* 2-5 arbejdsdage Send mindre hastende små pakker til 220 lande.
UPS Worldwide Saver* 1-3 arbejdsdage (sidst på dagen) Send internationale ordrer hurtigt.
UPS Worldwide Express* 1-3 arbejdsdage (morgen) Send internationale ordrer hurtigt til 120 lande.
UPS Worldwide Express Plus* 1-3 arbejdsdage (tidlig morgen) Send internationale ordrer hurtigt til 55 lande.

* Garanteret levering

Bemærk: UPS er begrænset til levering fra det kontinentale USA. Dette udelukker amerikanske territorier som Hawaii, Puerto Rico og Alaska.

UPS Worldwide Express®-priser

Eksempelpriserne nedenfor inkluderer ikke skatter eller brændstofafgifter.

Prøveforsendelse fra N.Y. til London med Shopify Shipping:

Prøveforsendelse fra **New York** til **London** med Shopify Shipping
Vægt Listepris Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Let (0,45 kg) 102,68 USD 39,61 USD 39,61 USD 39,61 USD
Medium (1,3 kg) 136,10 USD 47,78 CAD 47,78 CAD 47,78 CAD
Tung (2,2 kg) 184,52 USD 55,94 USD 55,94 USD 55,94 USD

UPS Worldwide Saver-priser

Eksempelpriserne nedenfor inkluderer ikke skatter eller brændstofafgifter.

Prøveforsendelse fra N.Y. til London med Shopify Shipping:

Prøveforsendelse fra **New York** til **London** med Shopify Shipping
Listepris Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Let (0,45 kg) 101,54 USD 35,61 USD 35,61 USD 35,61 USD
Medium (1,3 kg) 134,59 USD 43,78 USD 43,78 USD 43,78 USD
Tung (2,2 kg) 182,47 USD 51,94 USD 51,94 USD 51,94 USD

UPS World Expedited®-priser

Eksempelpriserne nedenfor inkluderer ikke skatter eller brændstofafgifter.

Prøveforsendelse fra N.Y. til Storbritannien med Shopify Shipping:

Prøveforsendelse fra **New York** til **Storbritannien** med Shopify Shipping
Listepris Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Let (0,45 kg) 93,22 USD 34,34 USD 34,34 USD 34,34 USD
Medium (1,3 kg) 126,64 USD 40,34 USD 40,34 USD 40,34 USD
Tung (2,2 kg) 169,06 USD 46,35 USD 46,35 USD 46,35 USD

UPS Standard til Canada-priser

Eksempelpriserne nedenfor inkluderer ikke skatter eller brændstofafgifter.

Prøveforsendelse fra N.Y. til Toronto med Shopify Shipping:

Prøveforsendelse fra **New York** til **Toronto** med Shopify Shipping
Listepris Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Let (0,45 kg) 20,31 USD 15,74 USD 15,74 USD 15,74 USD
Medium (1,3 kg) 22,73 USD 17,55 USD 17,55 USD 17,55 USD
Tung (2,2 kg) 25,73 USD 19,94 USD 19,94 USD 19,94 USD

Kontaktinformation

Hvis du bruger UPS med Shopify Shipping, og du har brug for hjælp, kan du kontakte:

Din kontaktperson vedrørende hjælp til UPS og Shopify Shipping afhænger af dine behov
Situation Kontakt
Få hjælp, før du køber en label. Shopify Support
Få hjælp efter at have købt en label, såsom omdirigering af en pakke. Shopify Support
Indsend et krav. Send en mail til supporten til Shopify Shipping.
Du kan få mere at vide om at indsende et krav om en UPS-forsendelse i Indsend et krav.
Bestrid en leveringsjustering. Shopify Support

Hvis du har købt en label ved hjælp af din egen UPS-konto og ikke bruger Shopify Shipping, skal du kontakte UPS direkte:

UPS Support (USA)

Indenrigsordrer: 1-800-742-5877

Internationale ordrer: 1-800-782-7892

TDD/TTY: 1-800-833-0056

Internationale priser med DHL Express

Du kan sende internationalt med DHL Express Worldwide.

Beskrivelse af leveringstyperne til international levering med DHL Express Worldwide
Leveringstjeneste Leveringstidslinje Beskrivelse
DHL Express Worldwide * 2-5 arbejdsdage Afsend tidsfølsomme internationale ordrer til 220 lande.

* Garanteret levering

Bemærk: DHL Express er begrænset til levering fra det kontinentale USA. Dette udelukker amerikanske territorier som Hawaii, Puerto Rico og Alaska.

DHL Express Worldwide-priser

Eksempelpriserne nedenfor inkluderer ikke skatter eller brændstofafgifter.

Bemærk: DHL Express leverer ikke til Rusland.

DHL Express Worldwide-priser
Destination Vægt Listepris Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Canada Let (0,45 kg) 77,78 USD 40,55 USD 28,54 USD 26,28 USD
Medium (1,3 kg) 95,69 USD 48,26 USD 33,96 USD 31,28 USD
Tung (2,2 kg) 113,61 USD 59,61 USD 41,95 USD 38,63 USD
London Let (0,45 kg) 100,24 USD 48,74 USD 34,30 USD 31,59 USD
Medium (1,3 kg) 136,15 USD 65,10 USD 48,81 USD 42,19 USD
Tung (2,2 kg) 178,27 USD 86,22 USD 60,68 USD 55,88 USD
Australien Let (0,45 kg) 108,02 USD 53,96 USD 37,97 USD 34,98 USD
Medium (1,3 kg) 147,15 USD 76,05 USD 53,52 USD 49,29 USD
Tung (2,2 kg) 182,67 USD 101,32 USD 71,30 USD 65,67 USD
Hongkong SAR, Kina Let (0,45 kg) 90,93 USD 51,98 USD 36,58 USD 33,69 USD
Medium (1,3 kg) 125,75 USD 72,07 USD 50,72 USD 46,72 USD
Tung (2,2 kg) 159,04 USD 90,52 USD 63,70 USD 58,67 USD

Bemærk: Der er et tillægsgebyr, hvis din leveringsdestination er i et fjerntliggende område. Kontrollér, om postnummeret på din destination betragtes som fjerntliggende i DHL's liste over fjerne områder.

Kontaktinformation

Hvis du bruger DHL Express med Shopify Shipping, og du har brug for hjælp, kan du kontakte:

Din kontaktperson vedrørende hjælp til DHL Express og Shopify afhænger af dine behov.
Situation Kontakt
Få hjælp, før du køber en label. Shopify Support
Få hjælp efter at have købt en label, såsom omdirigering af en pakke. Shopify Support
Indsend et krav. Send en mail til supporten til Shopify Shipping.
Du kan få mere at vide om at indsende et krav om en DHL Express-forsendelse i Indsend et krav.
Bestrid en leveringsjustering. Shopify Support

Indenrigslevering med Canada Post

Du kan afsende indenlandsk ved hjælp af posttyperne Expedited Parcel, Xpresspost og Priority.

Beskrivelse af leveringstyperne til indenrigslevering med Canada Post
Leveringstjeneste Leveringstidslinje Beskrivelse
Expedited Parcel 1-7 arbejdsdage En økonomisk måde at sende pakker på i Canada.
Xpresspost 1-2 arbejdsdage Send dokumenter og pakker hurtigt i Canada.
Prioritet Næste arbejdsdag Canada Posts hurtigste indenrigslevering til tidsfølsomme dokumenter og pakker.

Bemærk: Shopify Shipping tilbyder ikke Regular Parcel-priser. Expedited Parcel-priserne er lavere, og de leveres hurtigere med Shopify Shipping.

Expedited Parcel-priser

Eksempelpriserne nedenfor inkluderer ikke skatter eller brændstofafgifter.

Prøveforsendelse fra Toronto til Calgary med Shopify Shipping:

Bemærk: Eksempelpriserne nedenfor er angivet i CAD.

Expedited Parcel-priser
Detailpris i 2018 Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Meget Let (0,5 kg) 14,66 CAD 13,50 CAD 12,99 CAD 12,54 CAD
Let (1,0 kg) 15,59 CAD 14,26 CAD 13,68 CAD 13,11 CAD
Medium (3 kg) 19,14 CAD 17,57 CAD 16,88 CAD 16,20 CAD
Tung (5 kg) 22,32 CAD 20,55 CAD 19,74 CAD 19,01 CAD

Xpresspost-priser

Eksempelpriserne nedenfor inkluderer ikke skatter eller brændstofafgifter.

Prøveforsendelse fra Toronto til Calgary med Shopify Shipping:

Bemærk: Eksempelpriserne nedenfor er angivet i CAD.

Xpresspost-priser
Detailpris i 2018 Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Meget Let (0,5 kg) 16,37 CAD 15,25 CAD 14,89 CAD 14,60 CAD
Let (1,0 kg) 21,68 CAD 20,18 CAD 19,80 CAD 19,55 CAD
Medium (3 kg) 39,93 CAD 37,41 CAD 36,84 CAD 36,22 CAD
Tung (5 kg) 50,91 CAD 47,78 CAD 47,21 CAD 46,56 CAD

Priority-priser

Eksempelpriserne nedenfor inkluderer ikke skatter eller brændstofafgifter.

Prøveforsendelse fra Toronto til Calgary med Shopify Shipping:

Bemærk: Eksempelpriserne nedenfor er angivet i CAD.

Priority-priser
Detailpris i 2018 Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Meget Let (0,5 kg) 41,77 CAD 39,26 CAD 38,57 CAD 37,86 CAD
Let (1,0 kg) 42,65 CAD 39,79 CAD 39,10 CAD 38,38 CAD
Medium (3 kg) 57,21 CAD 53,37 CAD 52,22 CAD 51,08 CAD
Tung (5 kg) 70,79 CAD 65,92 CAD 64,32 CAD 62,86 CAD

Levering i USA med Canada Post

Canada Post tilbyder en række forskellige muligheder for levering til USA, herunder Xpresspost USA og Expedited Parcel USA.

Beskrivelse af leveringstyperne til levering til USA med Canada Post
Leveringstjeneste Leveringstidslinje Beskrivelse
Small Packet™ USA – Luft 5-8 arbejdsdage En økonomisk måde at sende små og lette pakker (under 1 kg) til USA
Tracked Packet™ – USA 4-7 arbejdsdage Send små og lette varer (under 1 kg) hurtigere til USA
Expedited Parcel™ – USA 4-7 arbejdsdage Send større og tungere pakker (under 30 kg) til USA
Xpresspost™ – USA 2-3 arbejdsdage Canada Posts hurtigste mulighed for afsendelse af ordrer til USA

Xpresspost USA-pakker

Eksempelpriserne nedenfor inkluderer ikke skatter eller brændstofafgifter.

Prøveforsendelse fra Toronto til New York med Shopify Shipping:

Bemærk: Eksempelpriserne nedenfor er angivet i CAD.

Xpresspost USA-pakker
Detailpris i 2018 Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Meget Let (0,5 kg) 30,25 CAD 28,16 CAD 27,39 CAD 26,84 CAD
Let (1,0 kg) 32,64 CAD 30,63 CAD 29,48 CAD 29,10 CAD
Medium (3 kg) 39,80 CAD 37,28 CAD 37,06 CAD 36,54 CAD
Tung (5 kg) 51,29 CAD 48,07 CAD 44,89 CAD 44,74 CAD

Expedited Parcel USA-priser

Eksempelpriserne nedenfor inkluderer ikke skatter eller brændstofafgifter.

Prøveforsendelse fra Toronto til New York med Shopify Shipping:

Bemærk: Eksempelpriserne nedenfor er angivet i CAD.

Expedited Parcel USA-priser
Detailpris i 2018 Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Meget Let (0,5 kg) 19,72 CAD 18,53 CAD 18,26 CAD 18,17 CAD
Let (1,0 kg) 21,44 CAD 20,20 CAD 19,58 CAD 19,22 CAD
Medium (3 kg) 26,75 CAD 25,21 CAD 24,74 CAD 24,68 CAD
Tung (5 kg) 32,11 USD 29,89 CAD 29,48 CAD 29,42 CAD

Bemærk: Shopify Shipping tilbyder ikke Priority Worldwide-priser til USA.

Internationale priser med Canada Post

Canada Post tilbyder Xpresspost International til international levering.

Internationale priser med Canada Post
Leveringstjeneste Leveringstidslinje Beskrivelse
Small Packet ™ International – Land eller luft Luft: 6-10 arbejdsdage Land: 1-3 måneder En økonomisk måde at sende små og lette varer (under 2 kg), som ikke haster, internationalt.
International Parcel ™ – Land eller luft Luft: Over 12 arbejdsdage Land: 1-3 måneder En økonomisk måde at aflevere store og tunge varer, der ikke haster, internationalt. Send til lande, der ikke tilbyder Xpresspost – International.
Tracked Packet ™ – International 6-10 arbejdsdage En måde at transportere små og lette varer (under 2 kg) til 31 lande.
Xpresspost ™ – International 4-7 arbejdsdage Canada Posts hurtigste forsendelsesmulighed til over 70 lande.

Bemærk: Shopify Shipping tilbyder ikke Priority Worldwide-leveringspriser internationalt.

Xpresspost International-priser

Eksempelpriserne nedenfor inkluderer ikke skatter eller brændstofafgifter.

Prøveforsendelse fra Toronto til London med Shopify Shipping:

Bemærk: Eksempelpriserne nedenfor er angivet i CAD.

Xpresspost International-priser
Detailpris i 2018 Basic Shopify-abonnement Shopify-abonnement Advanced
Shopify-abonnement
Meget Let (0,5 kg) 65,06 CAD 60,56 CAD 51,27 CAD 50,17 CAD
Let (1,0 kg) 72,81 CAD 67,86 CAD 62,40 CAD 57,05 CAD
Medium (3 kg) 105,01 CAD 97,70 CAD 89,09 CAD 83,78 CAD
Tung (5 kg) 147,27 CAD 133,78 CAD 120,75 CAD 112,90 CAD

Kontaktinformation

Hvis du har brug for hjælp til at benytte Canada Post med Shopify Shipping, kan du se følgende tabel.

Din kontaktperson vedrørende levering med Canada Post og Shopify Shipping afhænger af dine behov
Situation Kontakt
Få hjælp, før du køber en label. Shopify Support
Få hjælp efter at have købt en label, såsom omdirigering af en pakke. Canada Post Support
Indsend et krav. Canada Post-krav
Bestrid en leveringsjustering. Canada Post Support