Forstå levering

Oprettelse og administration af levering kan være en af de mere komplekse aspekter af en virksomhed. Det kan også være en af dine største omkostninger pr. ordre, og det kan være svært at vide, hvor meget af denne omkostning, du kan overføre til kunderne.

Inden du opsætter din levering, er det en god idé at læse om de forskellige fragtfirmaer, de forskellige leveringspriser, du kan tilbyde, og hvordan du samarbejder med eventuelle klargøringstjenester. Når du har forstået, hvordan levering fungerer i Shopify, kan du konfigurere dine indstillinger for levering, såsom leveringspriser, leveringszoner og leveringsprofiler.

Besøg Shopifys blog for at få mere at vide om levering i Shopify.