Læg en strategi for levering

Det er en vigtig del af opbygningen af din virksomhed at vælge hvilke leveringsomkostninger, du vil tilbyde dine kunder. Inden du tager imod din første ordre, skal du bestemme, hvilken forsendelsesstrategi du vil bruge, og derefter skal du indstille, hvordan dine brugere kan vælge en leveringsmetode under betalingsprocessen.

Leveringsstrategier

Din leveringsstrategi vil sandsynligvis ændre sig med tiden, når din butik vokser. En af dine første beslutninger skal være, hvor meget du vil opkræve for levering.

Bemærk! Hvis du administrerer din lagerbeholdning på flere lokationer, skal du tilbyde faste leveringsomkostninger eller de samme leveringsomkostninger fra alle dine lokationer.

Gratis forsendelse

Hvis du tilbyder gratis levering, har det som regel en stor indflydelse på, om folk gennemfører deres køb. Der er et par måder at tilbyde gratis forsendelse på, selv når din virksomhed kun lige er kommet i gang. Én måde er at inkludere leveringsgebyret i dine produktpriser. Find ud af, hvad de gennemsnitlige omkostninger for at sende dit produkt er, og tilføj derefter bufferen til dine priser.

En anden måde er at tilbyde gratis fragt på alle ordrer over et bestemt beløb i dollar. Du kan få mere at vide i afsnittet Oprettelse af gratis leveringspriser.

Opkræv de nøjagtige leveringsomkostninger

Hvis du befinder dig i USA eller Canada, kan du bruge Shopify Shipping til at vise beregnede leveringsomkostninger til dine kunder ved betalingen. Hvis du har en ny virksomhed med begrænsede ressourcer, kan du nemt reducere omkostningerne ved at give den nøjagtige pris.

Fast beløb for levering

En anden måde at opkræve betaling for levering er at tilbyde faste beløb for hver pakke eller faste priser for vægtintervaller, destinationer eller totaler i indkøbskurve. Når du beslutter dig for en fast pris, skal du overveje dine gennemsnitlige leveringsomkostninger for at sende en pakke, så du ikke opkræver for meget eller for lidt. Et eksempel på et fast beløb er at opkræve 35 kr. for alle indenrigsforsendelser.

Husk, at dit mål er at afbalancere dine egne leverings- og håndteringsomkostninger med attraktive priser for dine kunder. Forskellige leveringsstrategier kan fungere bedre på forskellige stadier af din virksomhed. Det er værd at afprøve et par forskellige muligheder for at se, hvordan det påvirker dit salg.

Optimer leveringsomkostninger

Du kan også tilbyde leveringspriser, som beregnes direkte af forskellige leveringsfirmaer. Men hvis du tilføjer beregnede priser til din betalingsproces, skal du sørge for, at de priser, som leveringsfirmaet giver til din butik, er korrekte. Der er nogle forskellige ting, du kan gøre for at sikre, at du får de mest nøjagtige priser ved betalingen:

Hvis du ikke har en konto hos nogen transportfirmaer, er Shopify Shipping en tjeneste, der er tilgængelig via Shopify, hvor du kan få rabatpriser. Hvis du befinder dig i USA eller Canada, kan Shopify Shipping beregne leveringsomkostninger for dig baseret på indkøbskurvens vægt, kassestørrelse og de leveringstjenester, som du vælger at tilbyde.

Hvis du bruger Shopify Shipping, skal du sørge for, at du har føjet vægt til alle dine produkter, og at du har målt størrelsen på den æske, du vil sende. Hvis du bruger den samme størrelse æske hver gang, skal du tilføje den som standardpakke for at få nøjagtige prisberegninger.