Leveringspriser beregnet af tredjepartstransportfirma

Hvis du har din egen konto hos et leveringspriser, kan du vise dine forhandlede leveringsomkostninger fra dette transportfirma til dine kunder ved betaling.

Du skal have funktionen Beregnet levering fra transportfirmaer i din butiks Shopify-abonnementsordning, hvis du vil knytte dine egne konti hos transportfirmaer til Shopify. Denne funktion er inkluderet i Advanced Shopify-abonnementet og Shopify Plus-abonnementet, og den kan føjes til alle abonnementer for et månedligt gebyr. Kontakt Shopify Support, hvis du vil vide mere.

Leveringspriser beregnet af transportfirma viser ofte forventede leveringstider ud for leveringsprisen, men de tager ikke højde for dine behandlingstider. Få mere at vide om behandlingstider under Forstå og reducer behandlingstid. Få mere at vide om, hvordan du kan informere dine kunder om dine behandlingstider, under Håndtering af behandlingstider.

Se konfiguration af leveringspriser for Shopifys distributionsnetværk, hvis du bruger Shopifys distributionsnetværk.

Bemærk: Hvis din butik er berettiget til Shopify Shipping, kan du vise beregnede priser til dine kunder ved betalingen. Hvis din virksomhed har adresse i USA, kan du vise priser fra USPS, DHL Express eller UPS. Hvis den er baseret i Canada, kan du vise priser fra Canada Post. Du kan derefter købe den nedsatte fragtlabel direkte i din Shopify-administrator og udskrive den derhjemme. Du kan ikke vise priser, der er beregnet af transportfirmaer, hvis din virksomhed er baseret uden for USA og Canada.