Leveringspriser beregnet af tredjepartsfragtfirma

Hvis du har din egen konto hos et leveringspriser, kan du vise dine forhandlede leveringsomkostninger fra dette fragtfirma til dine kunder ved betaling.

Du skal have funktionen Beregnet levering fra fragtfirmaer i din butiks Shopify-abonnementsordning, hvis du vil knytte dine egne konti hos fragtfirmaer til Shopify. Denne funktion er inkluderet i Advanced Shopify-abonnementet og Shopify Plus-abonnementet, og den kan føjes til alle abonnementer for et månedligt gebyr. Hvis du har Shopify-abonnementet eller derunder, og du skifter fra månedlig til årlig betaling, kan du dog bede om at få tilføjet funktionen tredjepartsberegnede leveringspriser helt gratis. Kontakt Shopify Support, hvis du vil vide mere.

Leveringspriser beregnet af fragtfirma viser ofte forventede leveringstider ud for leveringsprisen, men de tager ikke højde for dine behandlingstider. Få mere at vide om behandlingstider under Forstå og reducer behandlingstid. Få mere at vide om, hvordan du kan informere dine kunder om dine behandlingstider, under Håndtering af behandlingstider.

Se Opsætning af leveringspriser for Shopifys distributionsnetværk, hvis du bruger Shopifys distributionsnetværk.