Leveringspriser beregnet af tredjepartstransportfirma

Hvis du har din egen konto hos et leveringspriser, kan du vise dine forhandlede leveringsomkostninger fra dette transportfirma til dine kunder ved betaling.

Du skal have funktionen Leveringsomkostninger beregnet af transportfirma i dit Shopify-abonnement for at knytte dine egne leveringsfirmakonti til Shopify. Denne funktion er inkluderet i Shopify Advanced- og Shopify Plus-abonnementer og kan føjes til alle abonnementer for et månedligt gebyr. Du kan få mere at vide ved at kontakte Shopify Support.

Bemærk: Hvis din butik er berettiget til Shopify Shipping, kan du vise beregnede priser til dine kunder ved betalingen. Hvis din virksomhed er baseret i USA, kan du vise priser fra USPS, DHL Express eller UPS. Hvis den er baseret i Canada, kan du vise priser fra Canada Post. Du kan derefter købe den nedsatte fragtlabel direkte i din Shopify-administrator og udskrive den derhjemme.