Opsætning af leveringszoner

En leveringszone er en gruppe af lande eller områder, der har samme leveringspriser. Hvis din virksomhed f.eks. har et lager i Tyskland, som sender til hele Europa til den samme faste pris, kan du oprette en leveringszone, der omfatter alle de europæiske lande, og opkræve det samme leveringsgebyr af alle dine europæiske kunder.

Kunder kan kun bestille produkter fra din butik, hvis det land eller område, hvor de ønsker ordren sendt til, er inkluderet i en af dine leveringszoner.

Tilføj en leveringszone

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i din Shopify-administrator.
    1. Klik på Administrer priser ud for den leveringsprofil, du vil føje en leveringszone til. 3. Klik på Opret leveringszone ud for den gruppe lokationer, som du vil føje en leveringszone til. 4. Angiv et navn til leveringszonen. 5. Vælg de lande og områder, som du vil inkludere i zonen. 6. Klik på Udført. 7. Tilføj eventuelle priser, som du vil sætte for zonen, og klik derefter på Gem.

Få mere at vide om, hvordan du opsætter leveringspriser i Opsætning af leveringspriser.

Redigering af en zone

Et land eller et område kan kun eksistere i én leveringszone i en gruppe af lokationer i en leveringsprofil. Du skal fjerne et land eller område fra én leveringszone, før du føjer det til en anden.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i din Shopify-administrator.
    1. Klik på Administrer priser ud for den leveringsprofil, du vil redigere en zone for. 3. Klik på knappen ... ud for den zone, du vil redigere. 4. Klik på Rediger zone i rullemenuen. 5. Foretag eventuelle ændringer, og klik derefter på Udført. 6. Klik på Gem.

Sletning af en zone

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i din Shopify-administrator.
    1. Klik på Administrer priser ud for den leveringsprofil, du vil slette en zone for. 3. Klik på knappen ... ud for den zone, du vil slette. 4. Klik på Slet i rullemenuen. 5. Klik på Gem.

Oprettelse af leveringszoner baseret på postnummer

Der er apps, som du kan bruge til at organisere dine leveringszoner i henhold til postnumre. Besøg appbutikken for at finde ud af, hvad der er tilgængeligt.