Leveringszoner

Bemærk: Denne side gælder kun for butikker, der har funktionen Leveringsprofil. Hvis afsnittet Leveringsprofiler på siden med indstillinger for levering, skal du i stedet henvise til de tidligere indstillinger for levering .

En leveringszone er en gruppe af lande eller områder, der har samme leveringsomkostninger. Hvis din virksomhed f.eks. har et lager i Tyskland, som sender til hele Europa til den samme faste pris, kan du oprette en leveringszone, der omfatter alle de europæiske lande, og opkræve det samme leveringsgebyr af alle dine europæiske kunder.

Kunder kan kun bestille varer fra din butik, hvis det land eller område, hvor de ønsker ordren sendt til, er inkluderet i en af dine leveringszoner.

Tilføj en leveringszone

1. Gå til Indstillinger > Levering i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer priser ud for den leveringsprofil, du vil føje en leveringszone til.
  3. Klik på Opret leveringszone ud for den gruppe lokationer, som du vil føje en leveringszone til.
  4. Angiv et navn til leveringszonen.
  5. Vælg de lande og områder, som du vil have i zonen.
  6. Klik på Udført.
  7. Tilføj eventuelle priser, som du vil have for zonen, og klik derefter på Gem.

Få mere at vide om, hvordan du konfigurerer leveringsomkostninger i Konfiguration af leveringsomkostninger.

Redigering af en zone

Et land eller et område kan kun eksistere i én leveringszone i en gruppe af lokationer. Du skal fjerne et land eller område fra én leveringszone, før du føjer det til en anden.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Levering i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer priser ud for den leveringsprofil, hvor du vil redigere en zone.
  3. Klik på knappen ... ud for den zone, som du vil redigere.
  4. Klik på Rediger zone i rullemenuen.
  5. Foretag eventuelle ændringer, og klik derefter på Udført.
  6. Klik på Gem.

Sletning af en zone

1. Gå til Indstillinger > Levering i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer priser ud for den leveringsprofil, hvor du vil slette en zone.
  3. Klik på knappen ... ud for den zone, som du vil slette.
  4. Klik på Slet i rullemenuen.
  5. Klik på Gem.

Oprettelse af leveringszoner baseret på postnummer

Der er apps, som du kan bruge til at organisere dine leveringszoner i henhold til postnumre. Besøg appbutikken for at finde ud af, hvad der er tilgængeligt.