Opsæt afhentning og lokal levering

Når kunderne befinder sig tæt på din virksomhed, kan du tilbyde metoder til lokal levering eller lokal afhentning, som de kan bruge til at modtage deres produkter. Dette kan sætte fart på din klargøringstid og give dine kunder en bedre oplevelse.

Du kan konfigurere indstillingerne for lokal levering eller afhentning i butikken i din butik. Dine kunder kan vælge disse metoder på betalingssiden, når de afgiver en ordre.