Opsætning af transittid for dine faste leveringspriser

Du kan føje transittider til dine faste leveringspriser for at vise transittider til dine kunder ved betaling. Transittider er den tidsramme, det tager, fra fragtfirmaet afhenter forsendelsen hos dig til det tidspunkt, hvor forsendelsen ankommer til kundens adresse.

Transittider kan hjælpe dine kunder med at få en bedre forståelse for værdien i at vælge hurtigere og dyrere leveringsmuligheder. Dette kan hjælpe dig med at generere salg fra kunder, som ønsker deres produkter hurtigt.

Overvejelser i forbindelse med opsætning af transittider

Gennemgå følgende overvejelser, før du føjer transittider til dine leveringspriser:

• Transittider er tilgængelige for klargøringslokationer i USA, Canada, Frankrig, Tyskland, Italien, Spanien, Australien og Storbritannien.
  • Transittid fungerer kun sammen med butikker, der bruger den nyeste version af indstillingerne for levering.
  • Transittid tager ikke højde for ordrernes behandlingstid. Få mere at vide om behandlingstider under Forstå og reducer behandlingstid.
  • Transittider for kombinerede leveringspriser vises kun ved betaling, når leveringspriser fra forskellige profiler har transittider. Den langsomste transittid vises.
  • Du kan kun konfigurere transittider for faste leveringspriser. Transittider inkluderes automatisk i leveringspriser, der beregnes af fragtfirmaet.
  • Dine leveringszoner må ikke være en blanding af indenrigs og internationale lande. Hvis din butik f.eks. er placeret i USA, og du også sender til Frankrig, skal du opsætte én leveringszone for USA og en anden for Frankrig. Du kan ikke have begge lande i én zone.
  • Transittider fungerer kun med blandede lokationsgrupper, hvis alle lokationer i gruppen er i samme land.
  • Opsæt dine apps og lokationer, inden du opsætter transittider. Apps, der administrerer klargøring, f.eks. Printful, føjes automatisk til din leveringsprofil som en lokation, og de kan deaktivere transittider for dine eksisterende leveringspriser.

Føj transittid til din leveringspris

Når du føjer transittider til en leveringspris, vises transittiden under navnet på den leveringspris, som kunderne kan vælge ved betaling. Leveringsmuligheden Ekspres (1-2 arbejdsdage) vises f.eks. til dine kunder ved betaling.

Føj transittider til en ny leveringspris

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. Klik på den leveringsprofil, du vil føje transittid til, i afsnittet Levering.

3. Bekræft, at afsnittet Forsendelsesoprindelse kun indeholder én lokation. Hvis du vil opsætte en transittid for flere lokationer, skal du oprette separate leveringsprofiler.

4. Sørg for, at din leveringszone kun indeholder ét af de kvalificerede lande og dets områder, f.eks. Frankrig og franske provinser.

5. Klik på Tilføj ud for den leveringszone, du vil føje en pris til.

6. Vælg en transittid i feltet Transittid.

7. Valgfrit: Tilføj vægtbaserede eller prisbaserede betingelser.

1. Klik på Tilføj betingelser.
    2. Vælg, om betingelsen skal baseres på ordrens vægt eller pris.
    3. Indtast minimum- og maksimumsværdien for betingelsen.
  8. Tilføj en pris for din pris.

9. Klik på Udført, og klik derefter på Gem.

Føj transittid til en eksisterende leveringspris

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. Klik på den leveringsprofil, du vil føje transittid til, i afsnittet Levering.

3. Bekræft, at afsnittet Forsendelsesoprindelse kun indeholder én lokation. Hvis du vil opsætte transittider for flere lokationer, skal du oprette separate leveringsprofiler.

4. Sørg for, at din leveringszone kun indeholder ét af de kvalificerede lande og dets områder, f.eks. Frankrig og franske provinser.

5. Klik på ... ud for leveringsprisen, og klik derefter på Rediger pris.

6. Vælg en transittid i feltet Transittid.

7. Klik på Udført, og klik derefter på Gem.

Tjenester, der matcher transittider

Transittider baseres på de tilgængelige fragtfirmaer i hvert land.

USA

Leveringstjenester, der leverer inden for transittiden for USA
Destination Tilgængelig transittid Matchende tjenester
I USA Økonomi (5 til 8 hverdage)
  • USPS Media Mail
  • USPS Parcel Select Ground
  • UPS SurePOst (ikke tilgængelig via Shopify Shipping)
Standard (3 til 4 hverdage)
  • UPS Ground
  • USPS First Class Mail
  • USPS First Class Parcel Service
  • USPS Priority Mail
  • UPS 3 Day Select
Express (1 til 2 hverdage)
  • UPS 2nd Day Air
  • USPS Priority Mail Express
  • UPS Next Day Air
Canada Economy International (6 til 10 arbejdsdage)
  • USPS Priority Mail International
Standard International (2 til 3 arbejdsdage)
  • UPS Standard
  • UPS Worldwide Expedited
Express International (1 til 2 hverdage)
  • UPS Worldwide Saver
  • UPS Worldwide Express
  • DHL Worldwide Express
International Economy International (6 til 18 arbejdsdage)
  • USPS First Class Package International
Standard International (6 til 12 arbejdsdage)
  • USPS Priority Mail International
  • UPS Worldwide Expedited
  • USPS Priority Mail Express International
Express International (1 til 5 arbejdsdage)
  • UPS Worldwide Saver
  • UPS Worldwide Express
  • DHL Worldwide Express

Canada

Leveringstjenester, der leverer inden for transittiden for Canada
Destination Tilgængelig transittid Matchende tjenester
Inden for Canada Standard (3 til 9 arbejdsdage)
  • Canada Post Expedited Parcel
  • Canada Post Regular Parcel (ikke tilgængelig via Shopify Shipping)
Express (1 til 2 hverdage)
  • Canada Post Xpresspost
  • Canada Post Priority
USA Standardpost Udland (4 til 8 hverdage)
  • Canada Post Small Packet Air USA
  • Canada Post Tracked Packet USA
  • Canada Post Expedited Parcel USA
Express International (2 til 3 arbejdsdage)
  • Canada Post Xpresspost USA
International Økonomipost Udland (20 til 60 hverdage)
  • Canada Post Small Packet International Surface
  • Canada Post International Parcel Surface
  • Canada Post International Parcel Air
Standard International (6 til 10 arbejdsdage)
  • Canada Post Small Packet International Air
  • Canada Post Tracked Packet Intl
Express International (4 til 7 arbejdsdage)
  • Canada Post Xpresspost Intl

Frankrig

Leveringstjenester, der leverer inden for transittiden for Frankrig
Destination Tilgængelig transittid Matchende tjenester
Indenrigs (Frankrig) Standard (2 til 4 hverdage)
  • La Poste Lettre Verte
  • La Poste Lettre Recommandée
  • La Poste Prêt-à-Recommandée Suivi
  • La Poste Prêt-à-Poster Lettre Suivie
  • La Poste Lettre Recommandée Mobile
  • La Poste Valeur Declarée Nationale
  • La Poste Lettre Suivie
  • La Poste Prêt-à-Poster Smart Valeur Declarée
  • La Poste Prêt-à-Poster Lettre Verte
  • La Poste Prêt-à-Poster Regionaux Lettre Verte
  • Colissimo France (Métropole)
  • Colissimo Etiquette Prepayée
  • Colissimo Prêt-à-Envoyer France
  • Colissimo Expert
  • Colis Privé Livraison a domicile
  • Mondial Relay Points Relais
  • DPD Classic
  • UPS Standard
Express (1 til 2 hverdage)
  • La Poste Lettre Prioritaire
  • La Poste Prêt-à-Poster Regionaux Lettre Prioritaire
  • La Poste Prêt-à-Poster Lettre Prioritaire
  • Chronopost Chrono Relais 13 (Métropole)
  • Chronopost Chrono Sameday
  • Chronopost Chrono (8, 9, 10, 13, 18)
  • Chronopost Prêt-à-Expedier Chrono 13 (Métropole)
  • DHL Express (9:00; 12:00; 18:00)
  • UPS Express Plus
  • UPS Express
  • UPS Express Saver
International (Europa)
Standard (2 til 8 hverdage)
  • La Poste Lettre Suivie Internationale
  • Chrono Classic (Europa)
  • Chrono Relais (Europa)
  • Colissimo Expert (Europa)
  • Colissimo International (Europa)
  • Colissimo Prêt-à-Envoyer Europe
  • DHL GlobalMail
  • DHL Colis
  • DHL Economy Select
  • Delivengo Easy
  • Mondial Relay Points Relais
  • Mondial Relay Accueil
  • DPD Classic Europa
  • UPS Standard – Europa
Express (1 til 3 hverdage)
  • La Poste Lettre Prioritaire Internationale
  • Chronopost Prêt-à-Expedier Chrono Express (Europa)
  • Chronopost Chrono Express (Europa)
  • DHL Express Worldwide
  • UPS Worldwide Express Freight
  • UPS Worldwide Express Freight Midday
  • UPS Express Saver

Tyskland

Leveringstjenester, der leverer inden for transittiden for Tyskland
Destination Tilgængelig transittid Matchende tjenester
Indenrigs (Tyskland) Standard (2 til 4 hverdage)
  • DHL Päckchen (S eller M)
  • DHL Paket
  • GLS Paketversand National (XS-XL)
  • GLS BusinessParcel – Paketversand National
  • Deutsche Post Brief (Standard, Kompakt, Gross, Maxi) National
  • Deutsche Post Einschreiben (Brief) National
  • Deutsche Post Wertbrief National
  • Deutsche Post Warenversand (< 500 g, <1000 g) National
  • Evri Päckchen und Pakete – National
  • DPD Brief (Standard, Kompakt, Gross, Maxi 1, Maxi 2)
  • DPD Shop2Shop
  • DPD Classic
  • UPS Standard – Versand Deutschland
Express (1 til 2 hverdage)
  • DHL ExpressEasy
  • HL Express Domestic
  • DHL Express Domestic (9:00, 10:00, 12:00)
  • GLS ExpressParcel – Geschäftskunden – Express Versand National
  • DPD Express – National
  • UPS Express Saver – National
  • UPS Express – National
  • UPS Express 12:00 – National
  • UPS Express Plus – National
  • UPS Express Critical Domestic
  • FedEx Priority Overnight
International (Europa)
Standard (2 til 8 hverdage)
  • GLS Paketversand Eurozone (I-IV)
  • GLS EuroBusinessParcel – Paketversand Europa
  • Deutsche Post Briefe (Standard, Kompakt, Gross, Maxi) International
  • Deutsche Post Einschreiben (Brief) International
  • Deutsche Post Wertbrief – International
  • Deutsche Post Warenpost (XS, S, M, L) International
  • DHL Economy Select
  • FedEx International Economy
  • DPD Brief (Standard, Kompakt, Gross, Maxi 1, Maxi 2)
  • DPD Classic
  • DPD Guaranteed
  • UPS Standard – Europa
Express (1 til 4 hverdage)
  • DHL ExpressEasy
  • GLS EuroExpressParcel – Geschäftskunden – Express Versand Europa
  • DPD Express – International – Europa
  • FedEx Europe First
  • FedEx International Priority

Italien

Leveringstjenester, der leverer inden for transittiden for Italien
Destination Tilgængelig transittid Matchende tjenester
Indenrigs (Italien) Standard (2 til 6 arbejdsdage)
  • Italy SDA Extra Large
  • Poste Italiane Posta 1
  • Poste Italiane Posta 4
  • Poste Italiane Pieghi di libri
  • Poste Italiane Delivery Standard
  • UPS Standard
Express (1 til 4 hverdage)
  • Bartolini (BRT) Servizio Express
  • Bartolini (BRT) Servizio Priority
  • Bartolini (BRT) Servizio 10:30
  • GLS Italy National Express
  • GLS Italy Safe Plus
  • Poste Italiane Delivery Express
  • TNT Express (10:00, 12:00)
  • UPS Express Saver
International (Europa)
Standard International (4 til 9 arbejdsdage)
  • Bartolini (BRT) Il Servizio DPD Group
  • Bartolini (BRT) Il Servizio EuroExpress
  • GLS Italy Parcel
  • Poste Italiane Delivery Europe
  • Poste Italiane Postamail Internazionale
  • UPS Standard
Express International (2 til 6 arbejdsdage)
  • GLS Italy Express
  • Poste Italiane Postapriority Internazionale
  • Poste Italiane Delivery International Express
  • TNT Express (9:00, 10:00, 12:00)
  • UPS Express
  • UPS Express Saver

Spanien

Leveringstjenester, der leverer inden for transittiden for Spanien
Destination Tilgængelig transittid Matchende tjenester
Indenrigs (Spanien) Standard (2 til 5 arbejdsdage)
  • Correos Paq Estándar
  • Correos Paquete Azul
  • Correos Paq Ligero
  • Correos Carta Ordinaria
  • GLS Business Parcel
  • GLS Business Small Parcel
  • UPS Standard
Express (1 til 4 hverdage)
  • Correos Express Equipaq 24
  • Correos Express Paq 10, 14, 24
  • Correos Express Islas Express
  • Correos Express Paq Empresa 14
  • Correos Paq Premium
  • Correos Paq Today
  • Correos Carta Urgente
  • GLS ExpressParcel (8:30, 10:00, 14:00)
  • TNT Express (9:00, 10:00, 12:00, 18:00)
  • UPS Express Saver
International (Europa)
Standard International (4 til 10 arbejdsdage)
  • Correos Paq Light Internacional
  • Correos Express Internacional Estándar
  • GLS EuroBusinessParcel
  • GLS EuroBusinessSmallParcel
  • UPS Standard
Express International (2 til 7 arbejdsdage)
  • Correos Express Internacional Express
  • TNT Express (9:00, 10:00, 12:00)
  • UPS Express
  • UPS Express Saver

Australien

Leveringstjenester, der leverer inden for transittiden for Australien
Destination Tilgængelig transittid Matchende tjenester
Indenrigs (Australien) Standard (2 til 8 hverdage)
  • Australia Post Parcel Post
  • Australia Post Regular Letters
  • Sendle Domestic
  • Sendle Satchel
  • Sendle Unlimited Satchel
Express (1 til 4 hverdage)
  • Australia Post Express Post Parcels
  • Australia Post Express Post Letters
Internationalt (hele verden)
Standard International (6 til 27 arbejdsdage)
  • Australia Post International Standard
  • Sendle International
  • DHL Packet International
  • DHL Packet Plus International
  • DHL Parcel International Standard

Storbritannien

Leveringstjenester, der leverer inden for transittiden for Storbritannien
Destination Tilgængelig transittid Matchende tjenester
Indenrigs (Storbritannien) Standard (2 til 4 hverdage)
  • Royal Mail 1st and 2nd Class
  • DHL Parcel
  • UPS Standard
Express (1 til 3 hverdage)
  • Royal Mail Tracked 24 and 48
  • Royal Mail Special Delivery Guaranteed by 9am® and 1pm®
  • Royal Mail Sameday
  • Royal Mail 24® and 48®
  • Parcelforce (express9, express10, expressAM, express24, express48, express48large)
  • DPD By 10:30 and By 12:00
  • DHL Local NEXT DAY
  • DHL Express (9:00, 12:00)
  • DHL Express Domestic
  • DHL Express Easy
  • UPS Express Saver
International (Europa)
Standard International (2 til 11 arbejdsdage)
  • Royal Mail International Signed
  • Royal Mail International Tracked
  • Royal Mail International Standard
  • Royal Mail International Business Standard Priority
  • DPD Classic
  • DPD Air Classic
  • DPD Direct
  • DHL Parcel Connect
  • UPS Standard
Economy International (10 til 15 arbejdsdage)
  • Royal Mail International Business Standard Economy
Internationalt (hele verden)
Standard International (3 til 17 arbejdsdage)
  • Parcelforce globalvalue
  • Royal Mail International Signed
  • Royal Mail International Tracked
  • Royal Mail International Standard
  • Royal Mail International Business Standard Priority
  • DPD Air Classic
  • DPD Direct
  • DHL Parcel International
  • UPS Standard
Express International (2 til 11 arbejdsdage)
  • globalexpress
  • DPD Express
  • DHL Express (9:00, 10:30, 12:00)
  • DHL Express Worldwide
  • DHL Express Easy
  • UPS Express Saver
  • UPS Expedited
Economy International (10 til 60 arbejdsdage)
  • Parcelforce globaleconomy
  • Royal Mail International Economy
  • Royal Mail International Business Standard Economy

Er du klar til at begynde at sælge med Shopify?

Prøv det gratis