Sådan opdaterer du dine indstillinger for levering

De seneste indstillinger for levering er som standard aktiveret for alle nye Shopify-butikker. Hvis du ikke kan oprette en leveringsprofil i dine indstillinger for forsendelse og levering, bruger din butik de gamle indstillinger for levering.

Når du har opdateret til de seneste indstillinger for levering, vil du være kvalificeret til at bruge følgende funktioner:

Inden du begynder

Apps, der styrer og redigerer leveringspriser i Shopify-administratoren

Nogle leveringsapps tilbyder funktioner, der ligner leveringsprofiler, f.eks. leveringspriser pr. produkt, sammenlægning af leveringspriser eller leveringsrabatter. Hver enkelt leveringsapp integreres forskelligt med leveringsprofilerne. Kontakt udviklerne af den leveringsapp, som du bruger, for at få mere at vide om, hvordan du integrerer appen med de seneste indstillinger for levering.

Flere lokationer til klargøring af onlineordrer

Når du har opdateret dine indstillinger for levering, kan din ordreklargøring opdeles mellem lokationer. Du kan også fortsætte med at bruge én klargøringslokation, hvis der er behov for det. Hvis du har mere end én aktiv lokation, der klargør onlineordrer, opdeles dine ordrer til klargøring i betalingsprocessen baseret på produkternes lagerniveauer. Når produkterne i en ordre er i forskellige leveringsprofiler eller skal afsendes fra forskellige lokationer, beregnes der et leveringsgebyr for hver vare, og derefter lægges alle leveringsgebyrerne sammen. Ved betaling vises de endelige leveringsomkostninger for kunderne. Få mere at vide om, hvordan priser lægges sammen i Kombinerede leveringspriser.

Ingen lokationer til klargøring af onlineordrer

Hvis du ikke har aktive lokationer, der klargør onlineordrer, kan du ikke bruge de seneste indstillinger for levering. Hvis du vil ændre, om dine lokationer kan klargøre onlineordrer, skal du se Opsætning af dine lokationer.

Opdater dine indstillinger for levering, hvis du driver din butik på følgende måder

• Du har én lokation, som du klargør ordrer fra.
  • Du har er flere detaillokationer eller steder, hvor du kan klargøre ordrer.
  • Du afsender onlineordrer fra én eller flere lokationer, hvilket kan omfatte lokationer for distributionstjenester.

Sådan opdaterer du til de seneste indstillinger for levering

Følg disse trin for at opdatere til de seneste indstillinger for levering.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer i afsnittet Levering.

3. I afsnittet Forsendelsesoprindelse klikker du på Opdater indstillinger for levering*.

4. Klik på Fortsæt.

5. Klik på Gem for at oprette din nye leveringsprofil.

6. Klik på Gem for at bekræfte aktiveringen af de seneste indstillinger for levering.