Aktivér levering med flere oprindelser

Du skal muligvis aktivere levering med flere oprindelser, før du kan bruge leveringsprofiler til at opkræve leveringsomkostninger baseret på produkt og leveringsoprindelse. Hvis levering med flere oprindelser ikke er aktiveret, indeholder din generelle leveringsprofil alle dine produkter, og alle dine leveringsomkostninger bruger den samme leveringsoprindelse.

Inden du begynder

Der er en række ting, du bør overveje, før du aktiverer levering med flere oprindelser.

Levering med flere oprindelser og flere lokationer

Du skal aktivere din butik til at foretage lagersporing på tværs af flere lokationer, før du aktiverer levering med flere oprindelser. Få mere at vide om denne proces i Aktivér lokationer.

Apps, der styrer og redigerer leveringspriser i Shopify-administratoren

Nogle leveringsapps tilbyder funktioner, der ligner leveringsprofiler, f.eks. leveringspriser pr. produkt, sammenlægning af leveringspriser eller leveringsrabatter. Hver enkelt leveringsapp integreres forskelligt med leveringsprofilerne. Kontakt udviklerne af den leveringsapp, som du bruger, for at få mere at vide om, hvordan du integrerer appen med leveringsprofiler med flere oprindelser.

Flere lokationer til behandling af onlineordrer

Når du har aktiveret levering med flere oprindelser, kan ordrebehandlingen blive fordelt på flere lokationer. Hvis du har mere end én aktiv lokation, der behandler onlineordrer, fordeles dine ordrer ved betaling baseret på produkternes lagerniveauer.

Når produkterne i en ordre er i forskellige leveringsprofiler eller skal afsendes fra forskellige lokationer, beregnes der et leveringsgebyr for hver vare, og derefter lægges alle leveringsgebyrerne sammen. Kunden får kun vist de endelige leveringsomkostninger ved betaling. Få mere at vide om, hvordan priser lægges sammen i Kombinerede priser ved betaling.

Ingen lokationer til behandling af onlineordrer

Hvis du ikke har aktive lokationer, der leverer onlineordrer, kan du ikke aktivere levering med flere oprindelser. Hvis du vil ændre, om dine lokationer kan behandle onlineordrer, skal du se Konfiguration af dine lokationer.

Step 1: Beslut, om du vil aktivere levering med flere oprindelser

Du kan vælge, om eller hvornår du vil begynde at bruge levering med flere oprindelser for din butik. Du behøver ikke at aktivere det med det samme.

Overvej at aktivere levering med flere oprindelser, hvis du kører din butik på følgende måder:

• Du har er flere detaillokationer eller steder, hvor du kan behandle ordrer.
  • Du afsender onlineordrer fra én eller flere lokationer, hvilket kan omfatte lokationer for distributionstjenester.

Trin 2: Aktivér levering med flere oprindelser

Hvis du beslutter dig for at aktivere levering med flere oprindelser, skal følge disse trin.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i din Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer priser i afsnittet Priser ved betaling.

3. Klik på Aktivér levering med flere oprindelser i afsnittet Sendes fra.

4. Klik på Fortsæt.

5. Klik på Gem for at oprette din nye leveringsprofil.

6. Klik på Gem for at bekræfte aktiveringen af levering med flere oprindelser.