Alternative leveringspriser

Hvis dine leveringspriser beregnes af en tredjepart, f.eks. et fragtfirma eller en leveringsapp, kan tredjeparten nogle gange opleve nedetid eller ikke returnere leveringspriserne hurtigt nok. Når dette sker, vises leveringspriserne ikke ved betaling, og dine kunder vil ikke kunne gennemføre deres ordrer.

Hvis der ikke returneres nogen priser fra tredjeparten, vises dine alternative leveringspriser. Det betyder, at dine kunder stadig kan betale og fortsætte med deres ordrer i stedet for at skulle forlade dem på grund af ikke-tilgængelige leveringspriser.

Overvejelser i forbindelse med brug af alternative leveringspriser

Der aktiveres som standard alternative leveringspriser fra Shopify i din Shopify-butik for alle de leveringsprofiler og leveringszoner, der indeholder leveringspriser fra tredjepart. Hvis de alternative leveringspriser (standard) ikke opfylder din virksomheds behov, kan du tilpasse de alternative leveringspriser ved hjælp af betingelser for ordreværdi og varens vægt. Alternative leveringspriser er obligatoriske, hvis du er afhængig af en tredjepart til beregning af leveringspriser ved betaling.

Når en ordre bruger alternative leveringspriser, vises et banner på ordrens side i din Shopify-administrator, som indikerer anvendelse af en alternativ leveringspris. Banneret viser også oplysninger om den tredjepart, der ikke leverede leveringspriser.

Alternative leveringspriser fra Shopify

De alternative leveringspriser fra Shopify omfatter Shopify Shipping og landespecifikke alternative leveringspriser. Dette gøres for at sikre, at de alternative leveringspriser er nøjagtige og komplette.

Alternative leveringspriser fra Shopify Shipping

I de leveringszoner, hvor Shopify Shipping er tilgængelig, vises Shopify Shipping-priserne som alternative leveringspriser ved betaling. Du kan beregne og se forhåndsvisninger af Shopify Shipping-priserne ved hjælp af Shopify Shipping-beregneren. Du kan købe den tilsvarende label via Shopify Shipping.

De alternative priser understøtter som standard følgende Shopify Shipping-fragtfirmaer og viser den mest prisvenlige tjeneste i en given kontekst ved betaling.

Land Fragtfirma
USA USPS
Canada Canada Post
Australien Sendle
Storbritannien Evri
Frankrig Chronopost
Italien Poste Italiane
Spanien Correos

Få mere at vide om, hvordan du køber en Shopify Shipping-label.

Landespecifikke alternative leveringspriser

I de leveringszoner, hvor Shopify Shipping-priserne ikke er tilgængelige, vises landespecifikke priser som dine alternative leveringspriser.

Følgende kriterier kan afgøre, hvilke sikkerhedskopipriser der vises i din betalingsproces:

• klargøringslokationens adresse og prioritet
  • din kundes leveringsadresse
  • standardvalutaen for din butik
  • varens vægt
  • den samlede ordreværdi

De landespecifikke alternative priser er baseret på historiske data med det formål at levere nøjagtige priser ved betaling.

Hvis de alternative priser fra Shopify ikke opfylder din virksomheds behov, kan du angive tilpassede alternative priser ved hjælp af betingelser for ordreværdi og varens vægt.

Tilpas alternative leveringspriser

Der føjes alternative priser fra Shopify til alle de leveringsprofiler og leveringszoner, der har fået konfigureret en beregnet leveringspris. Du kan tilpasse de alternative priser ved at følge disse trin.

Trin:

1. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i Shopify-administrator.

2. I afsnittet Levering klikker du på den leveringsprofil, du vil føje alternative priser til.

3. Vælg Priser fra fragtfirma og app i leveringszonen, og klik på blyantsikonet for at redigere den alternative pris.

4. Brug alternative priser (standard) fra Shopify er valgt som standard. Disse priser vil enten være Shopify Shipping-priser eller landespecifikke priser afhængigt af leveringszonen. Hvis du vil tilpasse de alternative priser, skal du vælge en af følgende og angive dine betingelser:

1. Definer tilpassede alternative priser efter ordreværdi: Angiv dine betingelser baseret på ordreværdien.
    2. Definer tilpassede alternative priser efter varens vægt: Angiv dine betingelser baseret på varens vægt.
  5. Klik på Udført.

6. Klik på Gem for at gemme dine alternative priser.

Få adgang til historik for alternative priser

Hvis du vil have adgang til den 30-dages løbende historik for dine alternative priser, skal du gå til Indstillinger > Forsendelse og levering og derefter klikke på en leveringszone. Klik på alternative priser i en hvilken som helst leveringsprofil. Historikken for alternative priser viser antallet af ordrer og salg, der er gendannet, da du accepterede de alternative priser. Alternative priser viser ikke, hvor ofte alternative priser er blevet vist for dine kunder.