Konfiguration af leveringspriser

Bemærk: Denne side gælder kun for butikker, der har funktionen Leveringsprofil. Hvis afsnittet Leveringsprofiler på siden med indstillinger for levering, skal du i stedet henvise til de tidligere indstillinger for levering .

Du kan konfigurere gratis, faste eller beregnede leveringsomkostninger, der vises for dine kunder ved betalingen. Få mere at vide om de forskellige typer leveringsomkostninger i afsnittet Leveringsomkostninger.

Inden du opretter leveringsomkostninger, skal du oprette de forskellige områder, der skal have deres egne leveringsomkostninger. Du kan f.eks. have ét sæt leveringsomkostninger for kunder i Europa og et andet sæt priser for kunder i Nordamerika. Disse forskellige områder hedder leveringszoner. Få mere at vide om leveringszoner i Leveringszoner.

Oprettelse af faste leveringspriser

Faste leveringsomkostninger opkræver et bestemt beløb for levering ved betalingen. Du kan oprette faste leveringsomkostninger for enhver ordre i en leveringszone eller kun for ordrer, hvis vægt eller pris er inden for et bestemt interval. I en leveringszone for Europa kan du f.eks. vælge en fast pris på 10 USD og en anden fast pris på 5 USD for ordrer, der er på over 50 USD.

Leveringsomkostninger, som er baseret på ordrens pris, tager udgangspunkt i den samlede værdi af indkøbskurven, mens leveringsomkostninger, der er baseret på ordrens vægt, kun medtager produkterne i den leveringsprofil eller lokationsgruppe, de tilhører.

Lad os sige, at du har en leveringsomkostning, der hedder Discounted shipping, i to forskellige profiler, som giver billigere levering på ordrer over 50 USD. Det betyder, at enhver kombination af produkter fra dine profiler, som koster 50 USD eller derover i alt, viser leveringsomkostningen Discounted shipping for kunderne ved betaling.

Lad os i stedet sige, at du har en leveringsomkostning, der hedder Discounted shipping, i to forskellige profiler, som giver billigere levering på ordrer over 5 kg. Hvis kunden vil opnå denne pris, skal han eller hun bestille 5 kg fra den første leveringsprofil og 5 kg fra den anden leveringsprofil. Herved kvalificerer kunden sig til prisen på Discounted shipping.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Levering i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer priser ud for den leveringsprofil, som du vil føje en leveringsomkostning til.
  3. Klik på Tilføj pris ud for den zone, som du vil tilføje en pris for.
  4. Angiv navnet og beløbet for omkostningen.
  5. Valgfrit: Tilføj vægtbaserede eller prisbaserede betingelser.

1. Klik på Tilføj betingelser.
    2. Vælg, om betingelsen skal baseres på ordrens vægt eller pris.
    3. Indtast minimum- og maksimumsværdien for betingelsen.
  6. Klik på Udført, og klik derefter på Gem.

Oprettelse af beregnede leveringspriser

Beregnede leveringsomkostninger bestemmes af en tredjepartsleveringstjeneste ved betalingen, baseret på ordreoplysningerne. Det hjælper dig med at opkræve det nøjagtige beløb fra dine kunder, som et leveringsfirma, som f.eks. UPS eller FedEx, opkræver fra dig, når du køber en fragtlabel.

Priser, som er beregnet af transportfirmaer, er tilgængelige for butikker i følgende scenarier:

• Hvis du befinder dig i USA og bruger Shopify Shipping, kan du tilføje beregnede priser fra USPS, DHL og UPS.
  • Hvis du er i Canada og bruger Shopify Shipping, kan du tilføje beregnede priser fra Canada Post.
  • Hvis du har beregnet levering med transportfirma i dit Shopify-abonnement, kan du tilføje priser fra din egen konto hos USPS, FedEx, UPS og Canada Post samt alle beregnede priser fra eventuelle leveringsapps. Du skal føje dine fragtkonti til dine leveringsindstillinger i Shopify, før du kan tilføje dine priser fra transportfirmaer. Få mere at vide under Leveringsomkostninger beregnet af tredjepartstransportfirma.

Når du tilføjer leveringsomkostninger, som er beregnet af transportfirmaet, skal du også angive den præcise vægt for hvert af dine produkter, så du kan oplyse nøjagtige leveringsomkostninger til dine kunder ved betalingen.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Levering i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer priser ud for den leveringsprofil, du vil føje en leveringsomkostning til.
  3. Klik på Tilføj pris ud for zonen, du vil føje en leveringsomkostning til.
  4. Vælg Brug et transportfirma eller en app til at beregne priser.
  5. I rullemenuen skal du vælge den leveringstjeneste, du vil tilføje beregnede priser for.
  6. Vælg leveringsmetoderne fra leveringstjenesten, som du vil give dine kunder som valgmulighed ved betalingsprocessen.
  7. Valgfrit: Vælg, om du automatisk vil tilbyde nye tjenester, som leveringstjenesten gør tilgængelige.
  8. Valgfrit: Tilføj ønskede behandlingsgebyrer, som du gerne vil have føjet til den beregnede pris.
  9. Klik på Gem.

Hæv eller sænk beregnede priser

Du kan justere beregnede leveringsomkostninger hæve eller sænke de priser, som dine kunder ser ved kassen. Hvis prisen f.eks. er for høj til at tiltrække kunder, kan du give en procentrabat for at øge salget. Hvis prisen derimod er for lav til at dække dine emballerings- og håndteringsomkostninger, kan du hæve den.

Du kan tilføje avance på beregnede leveringsomkostninger med et yderligere fast gebyr eller med en procentdel af den samlede leveringsomkostning. Hvis du justerer en beregnet leveringsomkostning, så den både inkluderer et yderligere fast gebyr og en procentdel, beregnes procentdelen, inden der tilføjes et fast gebyr. For eksempel vil en pris på 5,00 USD med 50 % avance og et fast gebyr på 1 USD koste kunden 8,50 USD, og ikke 9,00 USD.

Hvis du vil tilbyde rabat på levering, skal du indtaste en negativ værdi. For eksempel -5 % eller -2.50 USD.

Bemærk! Når du aktiverer USPS-beregnede priser, kan du aktivere billigere USPS-detailpriser i stedet for kommercielle USPS -priser.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Administrer priser ud for profilen, der indeholder prisen.
  2. Klik på rullemenuen ... og derefter Rediger pris ud for den pris, du vil justere.
  3. Angiv prisjusteringen i afsnittet Ekspeditionsgebyr.
  4. Klik på Udført, og klik derefter på Gem.

Bemærk! Dine standardforsendelsesdimensioner bruges også af dit transportfirma til at beregne forsendelsespriser.

Opret gratis leveringsomkostninger

Du kan føje gratis leveringsomkostninger til enhver leveringszone, så kunderne ikke betaler noget for levering ved betaling. Nogle virksomheder tilbyder gratis levering på alle deres ordrer, og nogle tilbyder gratis levering på ordrer over en bestemt værdi.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Indstillinger > Levering i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer priser ud for den leveringsprofil, du vil føje en gratis leveringsomkostning til.
  3. Klik på Tilføj pris ud for den zone, som du vil føje en gratis leveringsomkostning til.
  4. Angiv navnet på prisen.
  5. Sørg for, at værdien af feltet Omkostninger er 0.
  6. Valgfrit: Tilføj vægtbaserede eller værdibaserede betingelser.

1. Klik på Tilføj betingelser.
    2. Vælg, om betingelsen skal baseres på ordrens vægt eller værdi.
    3. Indtast minimum- og maksimumsværdien for betingelsen.
  7. Klik på Udført, og klik derefter på Gem.

Redigering af en pris

1. Gå til Indstillinger > Levering i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer priser ud for den leveringsprofil, som du vil redigere en pris i.
  3. Klik på knappen ... ud for den pris, som du vil redigere.
  4. Klik på Rediger pris i rullemenuen.
  5. Foretag eventuelle ændringer, og klik derefter på Udført.
  6. Klik på Gem.

Sletning af en pris

1. Gå til Indstillinger > Levering i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Administrer priser ud for den leveringsprofil, som du vil slette en pris i.
  3. Klik på knappen ... ud for den pris, som du vil slette.
  4. Klik på Slet i rullemenuen.