Pakke- og forsendelsesvægte

Bemærk! Tilføjelse af flere pakketyper er kun tilgængeligt for butikker i USA og Canada. Hvis du er uden for USA og Canada, kan du kun tilføje én foretrukken pakketype.

Når du opfylder en ordre, skal du vælge en pakke, der svarer til den type, du vil bruge:

Vælg en pakketype under opfyldelsen

Du kan gemme dine foretrukne pakketyper på siden med indstillinger for Levering eller på en ordres Opfyldelse-side i din Shopify-administrator. De fleste transportører opkræver efter størrelse og vægt, så det er vigtigt, at din emballage er lille. Når du er klar til at købe en fragtlabel til din forsendelse, kan du vælge, hvilken af dine gemte pakker du vil bruge.

Understøttede pakketyper

Du kan bruge følgende pakketyper til at sende dine produkter med Shopify Shipping-labels:

• Kasse

En almindelig pakke. Den samlede længde, bredde og højde må ikke være over 84 tommer (213 cm).

• Soft-pack

En polstret konvolut, boblekonvolut eller plastiklomme (Tyvek eller Poly). Pakker, der er tykkere end 3/4 tommer (19 mm) er ikke kvalificerede til USPS First Class Mail-priser.

• Konvolut

En stor, flad konvolut, der ikke er tykkere end 3/4 tommer (19 mm).

• Fast sats

Emballage til fast beløb leveres af din fragttjeneste. Dens leveringsomkostninger er ikke bestemt af vægten af din forsendelse.

Hvis din butik er baseret i Canada, kan du se Canada Posts bedste fremgangsmåder til emballage, som indeholder flere emballagetips.

Bemærk! Hvis du bruger Canada Post til at sende internationalt, og du ikke kan se leveringsomkostninger, når du opfylder en ordre, opfylder din emballage muligvis ikke kravene fra Canada Post. Du kan finde mere information i Levering af pakketjenester til USA og til internationale destinationer.

Ikke-understøttede pakketyper

Du kan ikke bruge følgende pakketyper til at sende dine produkter med Shopify Shipping-labels:

• Brev

En flad kuvert eller brev, der er tyndere end 1/4 tommer (6 mm).

• Stor pakke

En pakke, hvis samlede dimensioner (pakkens samlede længde, bredde og højde) er større end 84 tommer (213 cm).

• Uregelmæssig pakke

En ikke-rektangulær pakke.

Tilføj en pakketype

Bemærk! Tilføjelse af flere pakketyper er kun tilgængeligt for butikker i USA og Canada. Hvis du er uden for USA og Canada, kan du kun tilføje én foretrukken pakketype.

Du kan gemme mål og vægt for din foretrukne pakketyper på indstillingssiden Levering i din Shopify-administrator. Hvis du angiver mål og vægt for dine pakker, bliver dine beregnede leveringsomkostninger mere nøjagtige.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Tilføj pakke i afsnittet Pakker:

2. I dialogboksen skal du angive de nødvendige oplysninger om pakketypen:

For nogle typer post er der begrænsninger på størrelsen af de pakker, du kan bruge til levering af dine produkter. Når du opretter en ny pakketype, vises en note om gældende begrænsninger af størrelse i dialogboksen.

Gratis emballagematerialer

Mange fragttjenester tilbyder gratis emballage til brug med en specifik leveringspris. Selv om der ikke er nogen omkostninger for emballagen, skal du muligvis oprette en gratis konto hos fragttjenesten, så de kan sende emballagen til dig. Følgende Shopify-fragttjenester tilbyder gratis emballage:

USPS-emballage til fast pris

Bemærk! USPS-emballage til fast beløb er tilgængelig i butikker, der er baseret i USA.

De faste beløb bestemmes af den emballage, du vælger, så længe pakken vejer mindre end 32 kg. Du opkræves det faste beløb for kassen eller konvolutten, og ikke for pakkens vægt eller den afstand, den skal rejse.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Tilføj pakke i afsnittet Gemte pakker:

2. I dialogboksen skal du klikke på Fragtemballage:

3. Vælg den korrekte pakketype til fast pris på listen:

1. Hvis du vil indstille denne pakketype som standardpakke, skal du markere afkrydsningsfeltet Vælg som standardpakke.

2. Klik på Tilføj pakke:

Almindelige produktvægte

Du skal medtage præcise vægte for dine produkter, så dine kunder bliver opkrævet det rigtige beløb for forsendelse. Nøjagtige produktvægte sikrer også, at du bliver opkrævet korrekt for de USPS-, DHL Express- og Canada Post-labels, du køber via Shopify.

Bemærk! Hvis du ikke tilføjer en vægtværdi til dine produkter, bliver vægten indstillet til 0,1 lb (45 g) som standard. Dette kan gøre dine forsendelsesomkostninger unøjagtige.

Indtil du får en skala til nøjagtige målinger, kan du bruge følgende generelle retningslinjer:

Vægt Produkter
Mindre end 8 oz (226 g) Lette genstande som smykker, ure, mobilcases, let beklædning (for eksempel et tørklæde), tilbehør, strømper eller intimbeklædning. Disse varer kan afsendes i en plasticlomme eller boblekonvolut.
8-16 oz (226 g-456 g) De fleste tøjvarer (for eksempel en T-shirt eller bluse) eller et ur i sin sag. De fleste af disse varer kan afsendes i en plasticlomme, boblekonvolut eller i en lille kasse.
456 g-907 g Tungere beklædningsgenstande (for eksempel en jakke eller kjolebukser), en mobiltelefon i sin kasse, sneakers eller lette genstande, der skal sendes i en lille kasse.
907 g-1,36 kg Jeans eller småt elektronik (f.eks. et lille kamera). Disse varer kan sendes i en lille kasse.
1,36 kg-1,81 kg Et sæt legeblokke til børn, et par paperback-bøger, herresko eller et stort kamera med tilbehør. Disse varer kan sendes i en lille kasse.
1,81 kg-2,27 kg Mellemstore til store varer (f.eks. et komplet sæt sengetøj eller et puslespil). Disse varer kan sendes i en mellemstor kasse.
2,27 kg-2,72 kg Individuelt køkkengrej, små bordapparater eller brætspil i æsker. Disse varer kan sendes i en mellemstor kasse, selvom visse større bøger måske passer bedre i en anden type emballage (f.eks. en boblekuvert).
2,72 kg-3,18 kg Stort legetøj (for eksempel en dukke), arbejdsstøvler eller mindre former for sportsudstyr. Disse varer kan sendes i en mellemstor kasse.
3,18 kg-3,63 kg Køkkenudstyr, eller mellemstore bordapparater (for eksempel en brødrister). Disse varer kan sendes i mellemstore eller store kasser.
3,63 kg-4,08 kg Store radioer eller dvd-afspillere. Disse varer kan sendes i en stor kasse.
4,08 kg-4,43 kg Sæt af varer (for eksempel mange bøger eller stykker tøj) eller boligindretning. Disse varer kan afsendes i mellemstore eller store kasser, selv om visse større bøger måske passer bedre i en anden type emballage (f.eks. en boblekuvert).

Når du har tilføjet vægte til dine produkter, skal du sørge for, at dine emballagevægte og -mål også er korrekte. De fleste emballager fra fragttjenester leveres med dimensioner anført på kassen. Hvis du vil vide mere om at tilføje en pakketype, skal du se Første opsætning

Bemærk! Kassens viste dimensioner kan referere til indersiden af emballagen, så det er vigtigt at tage udvendige mål af dine kasser.