Aktivér levering med USPS

Hvis du har forhandlet dig til nedsatte leveringsomkostninger via din egen konto hos UPS, kan du vise disse nedsatte leveringsomkostninger til dine kunder ved betaling. Hvis du vil vise dine forhandlede priser, skal du have funktionen Leveringspriser beregnet af fragtfirma på din Shopify-konto. Du kan få mere at vide under Leveringspriser beregnet af tredjepartsfragtfirma.

Når du har forbundet din konto, vises USPS' kommercielle priser som standard ved betaling. USPS' kommercielle priser er billigere end detailpriser, og disse labels skal købes online. Hvis du vil vise de dyrere priser, kan du aktivere detailprisen, når du tilføjer USPS-beregnede priser.

Aktivér beregnet levering for USPS

1. Tilføj USPS som fragtfirma i afsnittet Konti hos fragtfirmaer:

• Hvis du ikke har nogen konti hos fragtfirmaer tilføjet, skal du klikke på Tilknyt konto hos fragtfirma og derefter klikke på Tilknyt konto ud for USPS.
    • Hvis du allerede har tilføjet en konto hos et fragtfirma, skal du klikke på Administrer fragtfirmaer og derefter klikke på Tilknyt konto ud for USPS.
  2. Vælg USPS' kommercielle priser i dialogboksen Tilknyt USPS for at aktivere dine forhandlede USPS-priser. Hvis du ikke har forhandlet dine priser med USPS, skal du vælge USPS' detailpriser.

3. Klik på Gem.

Når du har tilknyttet din USPS-konto, skal du oprette dine USPS-beregnede priser for at føje USPS-priser til din betalingsproces.

Deaktivering af USPS

Hvis du ikke længere vil bruge USPS-beregnede priser, skal du sørge for, at dine kunder ikke tilbydes tjenesten ved betaling.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Administrer fragtfirmaer i afsnittet Konti hos fragtfirmaer.
  2. Klik på Afbryd konto ved siden af USPS.
  3. Klik på Afbryd konto i dialogboksen for at bekræfte deaktiveringen.