Aktivér levering med USPS

Hvis du har forhandlet dig til nedsatte leveringsomkostninger via din egen konto hos UPS, kan du vise disse nedsatte leveringsomkostninger til dine kunder ved betaling. Hvis du vil vise dine forhandlede priser, skal du have funktionen Leveringspriser beregnet af transportfirma på din Shopify-konto. Du kan få mere at vide under Leveringspriser beregnet af tredjepartstransportfirma.

Opret et USPS-bruger-id

Opret et USPS Web Tools bruger-id ved at udfylde USPS Web Tools-registreringsformularen.

Når du har gennemført tilmeldelsesprocessen, vil USPS give dig et bruger-id. Notér dette, da du skal bruge dit USPS-bruger-id til at fuldføre aktiveringen i Shopify.

Dit USPS Web Tools-bruger-id er en kombination af bogstaver og tal, for eksempel 123ABCDE1234, der automatisk genereres af USPS.

Bruger-id'et giver dig adgang til pakkesporing, pris og API'er for tjenesteleveringsstandarder hos USPS, når du registrerer dig.

Når du har forbundet din konto, vises USPS' kommercielle priser som standard ved betaling. USPS' kommercielle priser er billigere end detailpriser, og disse labels skal købes online. Hvis du vil vise de dyrere priser, kan du aktivere detailprisen, når du tilføjer USPS-beregnede priser.

Bemærk: Hvis du har problemer med opsætningen af USPS, skal du kontakte USPS direkte. Shopify kan ikke hente dine USPS-legitimationsoplysninger for dig eller yde support til din USPS-konto.

Aktivér beregnet levering for USPS

1. Klik på Administrer integrationer i afsnittet Konti og integrationer.
  2. Tilføj USPS som et leveringsfirma: - Hvis du ikke har nogen aktive konti hos transportfirmaer, skal du klikke på Tilknyt konto hos transportfirma og derefter klikke på Tilknyt konto ud for USPS.

• Hvis du allerede har en aktiv konto hos et transportfirma, skal du klikke på Administrer transportfirmaer og derefter klikke på Tilknyt konto ud for USPS.
  3. Angiv dine USPS-legitimationsoplysninger i dialogboksen Tilknyt USPS.

4. Vælg, om du vil føje USPS-priser til dine eksisterende leveringszoner. Dette erstatter dine nuværende USPS-priser og føjer dem til alle leveringszoner, selv dem, du ikke bruger til USPS priser i øjeblikket.

5. Klik på Gem.

Bemærk: Hvis din Shopify-konto er frosset på noget tidspunkt, kan dine transportfirmaer blive deaktiveret. Tjek dine indstillinger for levering, så snart din konto er gendannet.

Hvis du ikke har valgt at føje USPS-priser til dine leveringszoner under konfiguration af kontoen, skal du oprette leveringspriser beregnet af transportfirma for at føje USPS-priser til din betalingsproces.

Deaktivering af USPS

Hvis du ikke længere vil bruge USPS (f.eks. hvis din konto hos dem er udløbet), skal du sørge for, at dine kunder ikke tilbydes tjenesten ved betaling.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Administrer integrationer i afsnittet Konti og integrationer.
  2. Klik på Konti hos transportfirmaer i afsnittet Administrer transportfirmaer.
  3. Klik på Afbryd konto ved siden af USPS.
  4. Klik på Afbryd konto i dialogboksen for at bekræfte deaktiveringen.