Aktivér levering med USPS

Hvis du har forhandlet dig til nedsatte leveringsomkostninger via din egen konto hos UPS, kan du vise disse nedsatte leveringsomkostninger til dine kunder ved betaling. Hvis du vil vise dine forhandlede priser, skal du have funktionen Leveringspriser beregnet af fragtfirma på din Shopify-konto. Du kan få mere at vide under Leveringspriser beregnet af tredjepartsfragtfirma.

Opret et USPS-bruger-id

Opret et USPS Web Tools bruger-id ved at udfylde USPS Web Tools-registreringsformularen.

Når du har gennemført tilmeldelsesprocessen, vil USPS give dig et bruger-id. Notér dette, da du skal bruge dit USPS-bruger-id til at fuldføre aktiveringen i Shopify.

Dit USPS Web Tools-bruger-id er en kombination af bogstaver og tal, for eksempel 123ABCDE1234, der automatisk genereres af USPS.

Bruger-id'et giver dig adgang til pakkesporing, pris og API'er for tjenesteleveringsstandarder hos USPS, når du registrerer dig.

Når du har forbundet din konto, vises USPS' kommercielle priser som standard ved betaling. USPS' kommercielle priser er billigere end detailpriser, og disse labels skal købes online. Hvis du vil vise de dyrere priser, kan du aktivere detailprisen, når du tilføjer USPS-beregnede priser.

Bemærk: Hvis du har problemer med opsætningen af USPS, skal du kontakte USPS direkte. Shopify kan ikke hente dine USPS-legitimationsoplysninger for dig eller yde support til din USPS-konto.

Aktivér beregnet levering for USPS

1. Klik på Administrer integrationer i afsnittet Konti hos fragtfirmaer.
  2. Tilføj USPS som et fragtfirma:

• Hvis du ikke har nogen aktive konti hos fragtfirmaer, skal du klikke på Tilknyt konto hos fragtfirma og derefter klikke på Tilknyt konto ud for USPS.
    • Hvis du allerede har en aktiv konto hos et fragtfirma, skal du klikke på Administrer fragtfirmaer og derefter klikke på Tilknyt konto ud for USPS.
  3. Angiv dine USPS-legitimationsoplysninger i dialogboksen Tilknyt USPS.

4. Vælg, om du vil føje USPS-priser til dine eksisterende leveringszoner. Dette erstatter dine nuværende USPS-priser og føjer dem til alle leveringszoner, selv dem, du ikke bruger til USPS priser i øjeblikket.

5. Klik på Gem.

Bemærk: Hvis din Shopify-konto er frosset på noget tidspunkt, kan dine fragtfirmaer blive deaktiveret. Tjek dine indstillinger for levering, så snart din konto er gendannet.

Hvis du ikke har valgt at føje USPS-priser til dine leveringszoner under opsætningen af kontoen, skal du oprette leveringspriser beregnet af fragtfirma for at føje USPS-priser til din betalingsproces.

Deaktivering af USPS

Hvis du ikke længere vil bruge USPS (f.eks. hvis din konto hos dem er udløbet), skal du sørge for, at dine kunder ikke tilbydes tjenesten ved betaling.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Administrer integrationer i afsnittet Konti og integrationer.
  2. Klik på Konti hos fragtfirmaer i afsnittet Administrer fragtfirmaer.
  3. Klik på Afbryd konto ved siden af USPS.
  4. Klik på Afbryd konto i dialogboksen for at bekræfte deaktiveringen.