Aktivering af beregnet levering med USPS

Du kan vise leveringspriser ved betaling, som er beregnet af UPS.

Når du har tilknyttet din konto, vises USPS' kommercielle priser som standard ved betaling. USPS' kommercielle priser er billigere end detailpriserne, og disse labels skal købes online. Hvis du vil vise de dyrere priser, kan du aktivere detailpriserne, når du tilføjer beregnede priser fra USPS.

Krav til aktivering af beregnet levering med USPS

Hvis du vil aktivere beregnet levering med USPS, skal du opfylde følgende krav:

• Din butik skal have et Advanced Shopify- eller et Plus-abonnement. Hvis du har Shopify-abonnementet, kan du tilføje denne funktion for et månedligt gebyr eller skifte fra månedlig til årlig fakturering. Kontakt Shopify Support, hvis du vil vide mere.
  • Din butik skal have en klargøringslokation i USA.

Trin 1: Tilknyt en USPS-konto

Trin 2: Test dine leveringspriser beregnet af fragtfirmaer

Når du har knyttet dit tredjepartsfragtfirma til Shopify-administrator, kan du teste integrationen af din konto og se forhåndsvisninger af beregnede leveringspriser for specifikke pakketyper, -størrelser og leveringsdestinationer i Shopify-administrator.

De leveringspriser, der vises under tests, er eksempler på priser og kan være forskellige fra de leveringspriser, der vises til dine kunder ved betaling.

Trin 3: Opsæt leveringspriser beregnet af fragtfirmaer

Opsæt dine leveringspriser, der er beregnet af USPS, for at vise dem til dine kunder ved betalingsprocessen.

Deaktivering af beregnet levering fra USPS

Hvis du ikke længere ønsker at bruge beregnet levering fra USPS, kan du afbryde tilknytningen til din konto hos fragtfirmaet via Shopify-administratoren.