Aktiver frakt med UPS

Hvis du har fremforhandlet rabatterte fraktpriser gjennom din egen konto hos USPS, kan du vise de rabatterte fraktprisene til kundene i kassen. For å vise de rabatterte prisene, må du ha funksjonen for beregning av fraktpriser fra budfirmaer på Shopify-kontoen din. Du finner mer informasjon under beregnede fraktpriser fra tredjeparter.

Når du har koblet til kontoen din vises USPS' kommersielle priser i kassen som standard. USPS' kommersielle priser er rimeligere enn utsalgsprisene, og etikettene må kjøpes på nett. Hvis du ønsker å vise de dyrere prisene, kan du aktivere utsalgsprisene når du legger til USPS-beregnede priser.

Aktiver beregnet frakt for USPS

1. I seksjonen Transportørkontoer legger du til USPS som transportør:

• Hvis du ikke har lagt til noen transportørkontoer, klikker du Koble til transportørkonto og klikker deretter Koble til konto ved siden av USPS.
    • Hvis du allerede har lagt til en transportørkonto, klikker du Administrer transportører og klikker deretter Koble til konto ved siden av USPS.
  2. Velg Kommersielle USPS-priser i dialogboksen Koble til USPS for å aktivere de fremforhandlede USPS-prisene. Hvis du ikke har fremforhandlet priser med USPS velger du USPS-utsalgspriser.

3. Klikk på Lagre.

Når du har koblet til USPS-kontoen må du opprette de USPS-beregnede prisene for å legge til USPS-priser i kassen.

Deaktiver USPS

Hvis du ikke lenger ønsker å bruke USPS-beregnede priser, må du sikre at tjenesten ikke tilbys til kundene i kassen.

Trinn:

1. Klikk Administrer transportører i seksjonen Budfirmakontoer.
  2. Ved siden av USPS klikker du Koble fra konto.
  3. I dialogboksen, klikker du på Koble fra konto for å bekrefte deaktiveringen.