Aktiver frakt med UPS

Hvis du bruker Shopify Shipping for å sende fra sluttføringssteder basert i USA og Canada, er beregnede priser for USPS aktivert som standard i Shopify-administrator. Du trenger ikke å registrere deg for en separat USPS bruker-ID, og kan komme i gang ved å kjøpe en fraktetikett for den neste bestillingen din.

Hvis du har forhandlet en rabattert pris med USPS og har fraktfunksjonen for budfirma på Shopify-abonnementet ditt, kan du angi bruker-ID-en når du aktiverer USPS-tjenesten i Shopify-administratoren slik at den rabatterte prisen vises til kundene ved kassen.

Registrer deg for en USPS bruker-ID

Registrer en USPS Web Tools bruker-ID ved å fylle ut USPS Web Tools-registreringsskjemaet.

Når du har fullført registreringsprosessen, sender USPS deg en bruker-ID per e-post. Noter deg denne ettersom du trenger USPS-bruker-ID-en for å fullføre aktiveringen i Shopify.

USPS Web Tools bruker-ID-en er en kombinasjon av bokstaver og tall, for eksempel 123ABCDE1234, som er automatisk generert av USPS.

Bruker-ID-en gir deg tilgang til API-er for pakkesporing, pris og tjenesteleveringsstandarder med USPS når du registrerer deg.

Når du har koblet til kontoen din, vises USPS' kommersielle priser i kassen som standard. USPS' kommersielle priser er billigere enn utsalgsprisene og etikettene må kjøpes på nett. Hvis du vil vise de dyrere prisene, kan du aktivere detaljhandelsprisen når du legger til USPS-beregnede priser.

Aktiver beregnet frakt for USPS

1. I delen Kontoer og integrasjoner klikker du Administrer integrasjoner.
  2. I Budfirmakontoer-delen, klikker du på Administrer budfirmaer.
  3. Ved siden av USPS klikker du Koble til konto.
  4. I Koble til USPS-dialogboksen angir du USPS-legitimasjonen din.
  5. Velg om du vil legge til USPS-priser i de eksisterende fraktsonene dine. Dette erstatter de gjeldende USPS-prisene og legger dem til alle fraktsoner, selv de du ikke for øyeblikket bruker for USPS-priser.
  6. Klikk på Lagre.

Hvis du ikke valgte å legge til USPS-priser i fraktsonene under oppsettet av kontoen, må du opprette beregnede priser for å legge til USPS-priser i kassen.

Deaktiver USPS

Hvis du ikke lenger vil bruke USPS (for eksempel hvis kontoen din har utløpt), må du sørge for at tjenesten ikke blir tilbudt kundene dine i kassen.

Trinn:

1. I delen Kontoer og integrasjoner klikker du Administrer integrasjoner.
  2. I Budfirmakontoer-delen, klikker du på Administrer budfirmaer.
  3. Ved siden av USPS klikker du Koble fra konto.
  4. I dialogboksen, klikker du på Koble fra konto for å bekrefte deaktiveringen.