Aktivere beregnet frakt med USPS

Du kan vise fraktpriser i kassen som er beregnet av USPS.

Når du har koblet til en USPS-konto vises kommersielle priser fra USPS i kassen som standard. USPS' kommersielle priser er rimeligere enn utsalgsprisene, og etikettene må kjøpes på nett. Hvis du ønsker å vise de dyrere prisene, kan du aktivere utsalgsprisene når du legger til USPS-beregnede priser.

Krav for aktivering av beregnet frakt med USPS

Du må oppfylle følgende krav for å aktivere beregnet frakt med USPS:

• Butikken må ha Advanced Shopify- eller Plus-abonnementet. Hvis du har Shopify-abonnementet, kan du legge til denne funksjonen mot en månedlig avgift, eller bytte fra månedlig til årlig fakturering. For å få mer informasjon kan du kontakte Shopify-brukerstøtte.
  • Butikken din må ha en innfrielseslokasjon basert i USA.

Trinn 1: Koble til en USPS-konto

Trinn 2: Test de transportørberegnede fraktprisene

Når du har koblet det tredjeparts budfirmaet til Shopify-administratoren, kan du teste kontointegrering og forhåndsvise beregnet fraktpris for bestemte pakketyper, -størrelser og -destinasjoner i Shopify-administratoren.

Fraktprisene som vises under testing er prøvepriser, og kan avvike fra fraktprisene som vises til kundene dine i kassen.

Trinn 3: Konfigurer de transportørberegnede fraktprisene

Sett opp fraktpriser beregnet av USPS for å vise dem til kundene i kassen.

Deaktiver beregnet frakt fra USPS

Hvis du ikke vil bruke beregnet frakt fra USPS, kan du koble budfirmakontoen din fra Shopify-administratoren.