Aktiver frakt med UPS

Hvis du har fremforhandlet rabatterte fraktpriser gjennom din egen konto hos USPS, kan du vise de rabatterte fraktprisene til kundene i kassen. For å vise de rabatterte prisene, må du ha funksjonen for beregning av fraktpriser fra budfirmaer på Shopify-kontoen din. Du finner mer informasjon under beregnede fraktpriser fra tredjeparter.

Registrer deg for en USPS bruker-ID

Registrer en USPS Web Tools bruker-ID ved å fylle ut USPS Web Tools-registreringsskjemaet.

Når du har fullført registreringsprosessen, sender USPS deg en bruker-ID per e-post. Noter deg denne ettersom du trenger USPS-bruker-ID-en for å fullføre aktiveringen i Shopify.

USPS Web Tools bruker-ID-en er en kombinasjon av bokstaver og tall, for eksempel 123ABCDE1234, som er automatisk generert av USPS.

Bruker-ID-en gir deg tilgang til API-er for pakkesporing, pris og tjenesteleveringsstandarder med USPS når du registrerer deg.

Når du har koblet til kontoen din, vises USPS' kommersielle priser i kassen som standard. USPS' kommersielle priser er billigere enn utsalgsprisene og etikettene må kjøpes på nett. Hvis du vil vise de dyrere prisene, kan du aktivere detaljhandelsprisen når du legger til USPS-beregnede priser.

Aktiver beregnet frakt for USPS

1. I delen Kontoer og integrasjoner klikker du Administrer integrasjoner.
  2. I Budfirmakontoer-delen, klikker du på Administrer budfirmaer.
  3. Ved siden av USPS klikker du Koble til konto.
  4. I Koble til USPS-dialogboksen angir du USPS-legitimasjonen din.
  5. Velg om du vil legge til USPS-priser i de eksisterende fraktsonene dine. Dette erstatter de gjeldende USPS-prisene og legger dem til alle fraktsoner, selv de du ikke for øyeblikket bruker for USPS-priser.
  6. Klikk på Lagre.

Hvis du ikke valgte å legge til USPS-priser i fraktsonene under oppsettet av kontoen, må du opprette beregnede priser for å legge til USPS-priser i kassen.

Deaktiver USPS

Hvis du ikke lenger vil bruke USPS (for eksempel hvis kontoen din har utløpt), må du sørge for at tjenesten ikke blir tilbudt kundene dine i kassen.

Trinn:

1. I delen Kontoer og integrasjoner klikker du Administrer integrasjoner.
  2. I Budfirmakontoer-delen, klikker du på Administrer budfirmaer.
  3. Ved siden av USPS klikker du Koble fra konto.
  4. I dialogboksen, klikker du på Koble fra konto for å bekrefte deaktiveringen.