Aktivere beregnet frakt med USPS

Du kan koble USPS-kontoen din til Shopify-administratoren, og deretter vise fraktpriser i kassen som beregnes av USPS.

Når du har koblet til kontoen din vises USPS' kommersielle priser i kassen som standard. USPS' kommersielle priser er rimeligere enn utsalgsprisene, og etikettene må kjøpes på nett. Hvis du ønsker å vise de dyrere prisene, kan du aktivere utsalgsprisene når du legger til USPS-beregnede priser.

Krav for aktivering av beregnet frakt med USPS

Du må oppfylle følgende krav for å aktivere beregnet frakt med USPS:

• Butikken må ha Advanced Shopify- eller Plus-abonnementet. Hvis du har et vanlig Shopify-abonnement eller lavere, kan du legge til denne funksjonen mot et månedlig gebyr eller bytte fra månedlig til årlig fakturering. For mer informasjon kan du kontakte Shopify-brukerstøtte.
  • Butikken din må ha en innfrielseslokasjon basert i USA.

Trinn 1: Koble til USPS-kontoen

1. I seksjonen Transportørkontoer legger du til USPS som transportør:

• Hvis du ikke har lagt til noen transportørkontoer, klikker du Koble til transportørkonto og klikker deretter Koble til konto ved siden av USPS.
    • Hvis du allerede har lagt til en transportørkonto, klikker du Administrer transportører og klikker deretter Koble til konto ved siden av USPS.
  2. Velg Kommersielle USPS-priser i dialogboksen Koble til USPS for å aktivere de fremforhandlede USPS-prisene. Hvis du ikke har fremforhandlet priser med USPS velger du USPS-utsalgspriser.

3. Klikk på Lagre.

Trinn 2: Test de transportørberegnede fraktprisene

Når du har koblet det tredjeparts budfirmaet til Shopify-administratoren, kan du teste kontointegrering og forhåndsvise beregnet fraktpris for bestemte pakketyper, -størrelser og -destinasjoner i Shopify-administratoren.

Fraktprisene som vises under testing er prøvepriser, og kan avvike fra fraktprisene som vises til kundene dine i kassen.

Trinn 3: Konfigurer de transportørberegnede fraktprisene

Sett opp fraktpriser beregnet av USPS for å vise dem til kundene i kassen.

Deaktivere beregnet frakt med USPS

Hvis du ikke vil bruke beregnet frakt fra USPS, kan du koble budfirmakontoen din fra Shopify-administratoren.