Shopifys distribusjonsnettverk

Shopify Fulfillment Network (SFN) er en oppfyllelsestjenesteapp som du kan bruke til å integrere mot en tjeneste som oppbevarer lagerbeholdning og oppfyller bestillinger. For å tilby denne oppfyllelsestjenesten, samarbeider Shopify med Flexport, en pålitelig logistikkpartner. Flexport bruker maskinlæring og optimaliseringsteknologi for å sende hvor som helst, spare tid og støtte virksomhetens vekst.

Du kan registrere deg gjennom Shopify ved å bruke SFN-appen og sette ut oppfyllelser til Flexport med noen få klikk. Når du har konfigurert, kan du overvåke lageroverføringer og spore bestillingsoppfyllelser uten å forlate Shopify-administrator. Når du mottar en bestilling, plukker og pakker Flexport produktene og sender dem til kunden, og de fleste forsendelser innenfor USA er levert til kunden innen tre dager.

SFN-appen forenkler frakt og oppfyllelse på følgende måter:

• Du har muligheten til å sende lagerbeholdning til ett enkelt oppfyllingssenter. Flexport distribuerer lagerbeholdningen din på tvers av sitt nettverk av oppfyllingssentre, slik at produktene dine lagres nær kundene.
  • Du får tilgang til rask og rimelig frakt. Flexport velger automatisk det beste fraktalternativet for å levere produktene raskt, til en konsistent og transparent pris.
  • Du sparer tid og kostnader på behandling av returer. Flexport håndterer returer for deg, og tilbakefører returnert lagerbeholdning raskt til lager for det neste salget.

SFN-appen passer for din virksomhet hvis den oppfyller følgende kriterier: