Støtte for SFN-appen

Hvis du trenger hjelp med Shopify Fulfillment Network (SFN), vil problemet du opplever avgjøre hvor du kan gå for å få hjelp.

Få brukerstøtte for SFN-appen

Hvis problemet ditt er knyttet til SFN-appen, Shopify-administrator eller synkronisering av lagerbeholdning og bestillinger, må du kontakte Shopify-brukerstøtte.

Få brukerstøtte for Flexport

Hvis problemet ditt er knyttet til frakt og oppfyllelse av lagerbeholdning, kan du se Flexports støtteveiledninger. Hvis du ikke kan løse problemet med veiledningene som er tilgjengelig, kan du logge på Flexport-kontoen din og klikke på Snakk med brukerstøtte.