Support för SFN-appen

Om du behöver hjälp med Shopify Fulfillment Network (SFN) kan du behöva vända dig till olika platser för att få hjälp, beroende på vad för slags problem som uppstått.

Få support för SFN-appen

Kontakta Shopify-supporten om ditt problem är relaterat till SFN-appen, din Shopify-admin eller synkronisering av ditt lager och dina ordrar.

Få support för Flexport

Om ditt problem är relaterat till frakt och leverans av ditt lager, se Flexport supportguider. Om du inte kan lösa ditt problem med de angivna guiderna loggar du in på ditt Flexport-konto och klickar sedan på Prata med support.