Kom igång med SFN-appen

Du kan läsa mer om vad som behövs för att använda appen Shopify Fulfillment Network (SFN) genom att hänvisa till den här checklistan. Det kan vara bra att skriva ut den här sidan, så att du kan referera till den under hela konfigureringsprocessen.

Checklista för att komma igång

Innan du börjar

Aktiverar SFN-appen

Aktivera distribution

Anpassa dina distributionsinställningar

Förstå faktureringsinformation

Anslut Flexport till din butik

Anslut din butik till Flexport, för att börja använda SFN-appen.

Steg:

1. Från din Shopify-admin, gå till Appar > Distributionsnätverk.
  2. Klicka på Anslut din butik.
  3. Anslut Flexport till din Shopify-butik:

• Om du inte har ett konto hos Flexport kan du ansluta till ditt Facebook-, Google- eller Shopify-konto.
    • Om du redan har ett konto hos Flexport loggar du in med de inloggningsuppgifter som du använt för att skapa ditt Flexport-konto.
  4. Granska nödvändig åtkomst och klicka sedan på Tillåt.

Det kan ta en stund för din Shopify-butik att ansluta till Flexport och synkronisera dina produkter efter det att du har börjat konfigurera processen. När synkroniseringsikonen ersätts med en bock ansluts ditt konto och dina produkter och en ny plats skapas i din Shopify-butik för produkter som ska distribueras av Flexport. Denna nya plats kallas SFN – Flexport.

Granska ditt lager på Flexport

Om du vill granska dina synkroniserade produkter kan du göra det i Flexport. När du har anslutit din Shopify-butik till Flexport synkroniseras produkter var fjärde timme, så det kan uppstå en fördröjning innan nyskapade produkter automatiskt visas i Flexport.

Steg:

1. Från din Shopify-admin, gå till Appar > Distributionsnätverk.
  2. Klicka på Gå till Flexport.
  3. Klicka på Lager.
  4. Valfritt: Klicka på Synkronisera katalog för att synkronisera din produktkatalog och inkludera produkter som har lagts till under de senaste fyra timmarna.

Granska din produkt för att verifiera att den uppfyller Flexports krav, om den fortfarande inte visas efter att ha synkroniserat din katalog:

• Produkter måste vara aktiva.
  • Produkter måste ha en titel.
  • Produkter måste ha ett SKU-värde för varje variant.
  • SKU-värden får inte innehålla mellanslag eller specialtecken.

Få support

Kontakta support om du behöver hjälp med att konfigurera SFN-appen.