Kom godt i gang med SFN-appen

Du kan få mere at vide om kravene for brug af Shopify Fulfillment Network-appen (SFN) ved at gennemgå denne tjekliste. Du kan eventuelt udskrive denne side, så du kan bruge den under opsætningsprocessen.

Kom godt i gang med denne tjekliste

Før du går i gang

Sådan aktiverer du SFN-appen

Sådan aktiverer du klargøring

Sådan tilpasser du dine klargøringsindstillinger

Forstå fakturering

Sådan knytter du Flexport til din butik

Hvis du vil begynde at bruge SFN-appen, skal du knytte din butik til Flexport.

Trin:

1. Gå til Apps > Fulfillment Network i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tilknyt din butik.
  3. Knyt Flexport til din Shopify-butik:

• Hvis du ikke har en konto hos Flexport, kan du tilknytte din Facebook-, Google- eller Shopify-konto.
    • Hvis du allerede har en Flexport-konto, skal du logge ind med de legitimationsoplysninger, du brugte til opsætningen af din Flexport-konto.
  4. Gennemgå de påkrævede adgangstilladelser, og klik derefter på Tillad.

Når du har påbegyndt opsætningsprocessen, kan der gå et øjeblik, før din Shopify-butik opretter forbindelse til Flexport og synkroniserer dine produkter. Når synkroniseringsikonet erstattes af et flueben, er din konto og dine produkter forbundet, og der er oprettet en ny lokation i din Shopify-butik til produkter, der skal klargøres af Flexport- Den nye lokation hedder SNF – Flexport.

Gennemgå din lagerholdning hos Flexport

Hvis du vil gennemgå dine synkroniserede produkter, kan du gøre dette i Flexport. Når du har knyttet din Shopify-butik til Flexport, synkroniseres produkterne hver 4. time, så der kan være en forsinkelse, før nyoprettede produkter automatisk vises i Flexport.

Trin:

1. Gå til Apps > Fulfillment Network i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Gå til Flexport.
  3. Klik på Lager.
  4. Valgfrit: Hvis du vil synkronisere dit produktkatalog igen og inkludere produkter, der er tilføjet inden for de seneste fire timer, skal du klikke på Synkroniser katalog.

Hvis et produkt stadig ikke vises, når du har synkroniseret dit katalog, skal du gennemgå produktet for at bekræfte, at det opfylder Flexports krav:

• Produkter skal være aktive.
  • Produkter skal have en titel.
  • Produkter skal have en SKU-værdi for hver variant.
  • SKU-værdier må ikke indeholde mellemrum eller specialtegn.

Få support

Kontakt support, hvis du har brug for hjælp til opsætning af SFN-appen.