Support til SFN-appen

Hvis du har brug for hjælp til Shopify Fulfillment Network (SFN), afhænger din support af det problem, du oplever.

Få support til SFN-appen

Kontakt Shopify Support, hvis dit problem er relateret til SFN-appen, din Shopify-administrator eller synkronisering af lagerbeholdning og ordrer.

Få support til Flexport

Hvis dit problem er relateret til levering og klargøring af din lagerbeholdning, skal du se Flexports supportvejledninger. Hvis du ikke kan løse problemet ved hjælp af vejledningerne, skal du logge ind på din Flexport-konto og derefter klikke på Talk to Support (Tal med support).