SFN-sovelluksen tuki

Jos tarvitset apua Shopify Fulfillment Networkin (SFN) käytössä, voit saada tukea eri paikoista riippuen ongelmasi laadusta.

Tukea SFN-sovelluksen käyttöön

Jos ongelmasi liittyy SFN-sovellukseen, Shopify adminiin tai varaston ja tilausten synkronointiin, ota yhteyttä Shopify-tukeen.

Tukea Flexportin käyttöön

Jos ongelmasi liittyy varastosi toimittamiseen ja jakeluun, tutustu Flexportin tukioppaisiin. Jos et pysty ratkaisemaan ongelmaasi oppaiden avulla, kirjaudu sisään Flexport-tilillesi ja klikkaa sitten Keskustele tuen kanssa.