Varaston lähettäminen Flexportille SFN-sovelluksen avulla

Kun tuotteet on synkronoitu, voit lähettää varastoa Flexportille saapuvan siirron avulla. Ennen kuin lähetät varastoa, tutustu Flexportin tuotteiden valmistelua koskeviin ohjeisiin ja rajoitettujen tuotteiden luetteloon.

Varaston lähettäminen Flexportille

Tee näin

1. Siirry Shopify administa kohtaan Sovellukset > Fulfillment Network.
  2. Klikkaa Lähetä varasto. Tämä avaa uuden ikkunan Flexportin Luo saapuva lähetys -sivulle.
  3. Luo saapuva lähetys noudattamalla Flexportin kehotteita.

Kun saapuva lähetys on luotu, voit tarkkailla sen tilaa Jakeluverkosto-sivulla . Saapuvan lähetyksen tila on aluksi Varasto lähetetty. Kun Flexportille lähettämäsi lähetys on vastaanotettu, se siirtyy Valmistellaan jakelua varten -tilaan Kun varasto on valmis lähetettäväksi asiakkaille, se siirtyy Valmis jakelua varten -tilaan.

Varaston tilan tarkastaminen Shopifyssa

Kun tuotteesi on lähetetty ja olet toimittanut seurantatiedot Flexportille, Fulfillment Network -sovellus päivittää Shopify-kauppasi varaston. Voit tarkastella varaston tilaa Shopify adminissa.

Tee näin

1. Siirry Shopifyn Admin-sivulta kohtaan Tuotteet > Varasto.
  2. Valitse sijainniksi SFN - Flexport.

Sinä aikana, kun tuotteesi ovat matkalla Flexportin jakelukeskuksiin, varastosi on Saapuva. Tämä tila päivittyy automaattisesti, kun tuotteesi lähetetään, vastaanotetaan ja myydään.