SFN-sovelluksen jakeluasetusten mukauttaminen

Kun olet luonut saapuvan siirron varaston lähettämistä varten Flexportiin, voit mukauttaa jakeluasetuksiasi.

Asiakkaille näkyvien nimien määrittäminen Flexportin toimitusvaihtoehdoille

Asiakkaille näkyvien nimien määrittäminen Flexportin toimitusvaihtoehdoille auttaa varmistamaan, että Flexport valitsee oikean palvelutason, kun jakelusi lähetetään.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify administa kohtaan Sovellukset > Fulfillment Network.
  2. Klikkaa Flexportin Toimitusvaihtoehtojen määritys -sivulla Anna asiakkaalle näkyvät nimet Flexportin toimitusvaihtoehdoille.
  3. Klikkaa Lisää toimitusvaihtoehto.
  4. Kirjoita Toimitusvaihtoehdon nimi -ruutuun toimituskulun nimi. Toimitusvaihtoehdon nimen on oltava täysin sama kuin Shopify-kaupassasi tarjottavan toimituskulun nimi.
  5. Valitse Flexportin palvelutaso -ruudussa toimitusvaihtoehdon toimitusaika.
  6. Valitse Tallenna muutokset.

Voit esimerkiksi tarjota Shopify-kaupassasi toimituskulua, jonka nimi on Pika (2 päivää). Kun lisäät toimitusvaihtoehdon Flexportiin kirjoita toimitusvaihtoehdon nimeksi Pika (2 päivää), ja valitse palvelutasoksi 2 päivää.

Kansainvälisen toimituksen aktivointi

Jos haluat toimittaa tilauksia kansainvälisesti, varmista, onko sinulla kansainvälisiä toimitusintegraatioita.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify administa kohtaan Sovellukset > Fulfillment Network.
  2. Klikkaa Anna Flexportille lupa jaella tilauksia Yhdysvaltojen ulkopuolelle.
  3. Valitse alla olevasta luettelosta sopivin vaihtoehto:

• Shopify Markets Pro
    • Global-E
    • Minulla ei ole integraatiota
  4. Klikkaa Ota kansainvälinen toimitus käyttöön.

Voit muuttaa toimitusintegraatiota myöhemmin, jos aloitat Shopify Markets Pron tai Global-E:n käytön.

Prioriteettisääntöjen määrittäminen tilauksille

Tilaukset määritetään eri toimipaikkoihin jakeluprioriteetin perusteella. Jos sinulla varasto, jota hallinnoidaan Shopify Fulfillment Network (SFN) ‑sovelluksella, ja lisäksi muita sijainteja, sinun on määritettävä, missä järjestyksessä sijaintien varastot tarkistetaan tilauksen tekemisen jälkeen. Sijaintisi voidaan järjestää esimerkiksi seuraavaan jakelun tärkeysjärjestykseen:

1. SFN - Flexport
  2. kotitoimisto
  3. vähittäismyynnin myyntipaikka

Tässä esimerkissä SFN - Flexportilla on ensisijainen prioriteetti sellaisia saapuvia tilauksia varten, jotka sisältävät kyseiseen sijaintiin osoitettuja tuotteita.

Jos luot tilausluonnoksen, varmista, että valitset manuaalisesti jakelukeskuksen, jonka haluat jakelevan tilauksen. Jos esimerkiksi haluat jaella tilausluonnoksesi SFN - Flexportilla, varmista, että valitset manuaalisesti jakelupaikaksi SFN - Flexportin.

Jos sinun on säädettävä tilauksen sijainteja manuaalisesti, noudata seuraavia parhaita käytäntöjä:

• Yritä määrittää tilaus yhteen sijaintiin aina, kun se on mahdollista.
  • Jos sinun täytyy osoittaa rivikohta sijaintiin, jossa on tarpeeksi varastoa rivikohdan jakelua varten, älä jaa rivikohtaa eri sijainteihin.
  • Jos tuotetta on myyty yli varastomäärän, ohjaa tilaus ensisijaiseen toimipaikkaan, jossa tuotetta on varastossa.

Lue lisää jakeluprioriteetin määrittämisestä kohdassa Sijaintiprioriteettien määrittäminen tilausten jakelua varten.