Shopify Fulfillment Network

Shopify Fulfillment Network (SFN) on jakelupalvelusovellus, jota voit käyttää, jos haluat, että toinen palvelu varastoi tuotteesi ja jakelee tilauksesi. Tarjotakseen tämän jakelupalvelun Shopify tekee yhteistyötä luotettavan logistiikkakumppanin, Flexportin, kanssa. Flexport hyödyntää koneoppimista ja optimointiteknologiaa tuotteiden toimittamisessa kaikkialle samalla, kun se säästää sinulta aikaa ja nopeuttaa liiketoimintasi kasvua.

Voit ottaa palvelun käyttöön Shopifyn kautta käyttämällä SFN-sovellusta ja ulkoistaa jakelutyön Flexportille vain muutamalla klikkauksella. Käyttöönoton jälkeen voit valvoa varastosiirtoja ja seurata tilausten jakeluja poistumatta Shopify administa. Kun saat tilauksen, Flexport kerää ja pakkaa tuotteesi ja toimittaa ne asiakkaallesi. Yhdysvalloissa olevat asiakkaat saavat tilauksensa yleensä kolmen päivän kuluessa.

SFN-sovellus yksinkertaistaa toimitusta ja jakelua seuraavilla tavoilla:

• Sinun ei tarvitse lähettää varastoasi kuin yhteen jakelukeskukseen. Flexport jakele varastosi jakelukeskusverkostoonsa niin, että tuotteita varastoidaan asiakkaidesi lähellä.
  • Saat käyttöösi nopean ja edullisen toimituksen. Flexport valitsee automaattisesti parhaan toimitusvaihtoehdon tuotteidesi toimittamiseen nopeasti – ja hinnalla, joka on johdonmukainen ja läpinäkyvä.
  • Säästät palautusten käsittelyyn kuluvaa aikaa ja kustannuksia. Flexport käsittelee palautukset puolestasi ja siirtää palautetut tuotteet nopeasti takaisin varastoon seuraavaa myyntiäsi varten.

SFN-sovellus on sopiva valinta yrityksellesi, jos se täyttää seuraavat kriteerit: