Tilpas klargøringsindstillinger for SFN-appen

Når du har oprettet en indgående overførsel for at sende lagerbeholdning til Flexport, kan du tilpasse dine indstillinger for klargøring.

Tildel navne, som kunderne kan se, til Flexport-leveringsmuligheder

Hvis du tildeler navne til Flexports leveringsmuligheder, som kunderne kan se, hjælper det med at sikre, at Flexport vælger det korrekte tjenesteniveau, når din klargøring leveres.

Trin:

1. Gå til Apps > Fulfillment Network i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Tildel navne, som kunderne kan se, til Flexport-leveringsmuligheder på Flexports side Tilknytning af leveringsmulighed.
  3. Klik på Tilføj en leveringsmulighed.
  4. Angiv et navn til leveringsprisen i feltet Navn på leveringsmulighed. Navnet på denne leveringsmulighed skal svare nøjagtigt til navnet på en leveringspris, som du tilbyder i din Shopify-butik.
  5. I feltet Flexport-tjenesteniveau skal du vælge den leveringstid, der er knyttet til denne leveringsmulighed.
  6. Klik på Gem ændringer.

Du kan f.eks. tilbyde en leveringspris i din Shopify-butik, der hedder Ekspres (2 dage). I Flexport skal du tilføje en leveringsmulighed, angive Ekspres (2 dage) som navnet på leveringsmuligheden og derefter vælge 2 dage for tjenesteniveauet.

Aktivér international levering

Hvis du vil afsende internationalt, skal du bekræfte, om du har internationale leveringsintegrationer.

Trin:

1. Gå til Apps > Fulfillment Network i din Shopify-administrator.
  2. Klik på Giv Flexport tilladelse til at klargøre ordrer uden for USA.
  3. Vælg den mulighed, der er relevant for din virksomhed, på følgende liste:

• Shopify Markets Pro
    • Global-e
    • Jeg har ingen integration
  4. Klik på Aktivér international levering.

Du kan ændre din leveringsintegration senere, hvis du begynder at bruge Shopify Markets Pro eller Global-e.

Angiv prioritetsregler til routing af ordrer

Ordrer tildeles lokationer baseret på klargøringsprioriteten. Hvis du har lagerbeholdning, som administreres af Shopify Fulfillment Network-appen (SFN) og andre lokationer, skal du definere den rækkefølge, som lokationernes lagerbeholdning kontrolleres i, når der afgives en ordre. Dine lokationer kan f.eks. være angivet i følgende prioriteringsrækkefølge for klargøring:

1. SFN – Flexport
  2. Hjemmekontor
  3. Butikslayout

I dette eksempel har SFN – Flexport første prioritet for indgående ordrer, der indeholder produkter, som er knyttet til dets lokation.

Når du opretter en ordrekladde, skal du sørge for, at du manuelt vælger, hvilket klargøringscenter der skal klargøre ordren. Hvis du f.eks. vil klargøre din ordrekladde i SFN – Flexport, skal du manuelt vælge SFN – Flexport som din klargøringslokation.

Følg disse bedste fremgangsmåder, når du skal justere lokationerne for en ordre manuelt:

• Prøv at tildele ordren til en enkelt lokation, når det er muligt.
  • Hvis du skal knytte en varelinje til en lokation, der har nok lagerbeholdning til at klargøre denne varelinje, skal du ikke opdele varelinjen mellem lokationer.
  • Hvis en vare er oversolgt, skal du tildele ordren til den prioriterede lokation, hvor varen lagerføres.

Få mere at vide om indstilling af klargøringsprioritering under Angiv prioriteringen af lokationer til klargøring af ordrer.