Voorraad verzenden naar Flexport met de SFN-app

Nadat de producten zijn gesynchroniseerd, kun je een binnenkomende overdracht aanmaken om voorraad naar Flexport te verzenden. Lees de richtlijnen voor het voorbereiden van producten van Flexport en de lijst met beperkte producten voordat je voorraad verzendt.

Voorraad verzenden naar Flexport

Stappen

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Apps > Fulfillment Network.
  2. Klik op Voorraad verzenden. Hiermee open je een nieuw venster naar de pagina Binnenkomende overdracht aanmaken van Flexport.
  3. Volg de prompts in Flexport om een binnenkomende verzending aan te maken.

Nadat je een binnenkomende verzending hebt aangemaakt, kun je de status ervan controleren op de pagina Fulfilmentnetwerk. De eerste status van een binnenkomende verzending is Voorraad verzonden. Wanneer Flexport de zending ontvangt, wordt de status Voorbereiden op fulfilment. Wanneer de voorraad klaar is om naar klanten te verzenden, wordt de status Klaar voor fulfilment.

Voorraadstatus controleren in Shopify

Nadat de producten zijn verzonden en je traceringsinformatie hebt verstrekt aan Flexport, werkt de Fulfillment Network-app de voorraad in je Shopify-winkel bij. Je kunt de voorraadstatus controleren in het Shopify-beheercentrum.

Stappen

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Producten > Voorraad.
  2. Selecteer de locatie SFN - Flexport.

Gedurende de periode dat producten onderweg zijn naar de fulfilmentcentra van Flexport, wordt de voorraad vermeld als Binnenkomend. Deze status wordt automatisch bijgewerkt naarmate producten worden verzonden, ontvangen en verkocht.