Ondersteuning voor de SFN-app

Waar je ondersteuning kunt krijgen als je hulp nodig hebt met het Shopify Fulfillment Network (SFN), is afhankelijk van het probleem dat je ervaart.

Ondersteuning krijgen voor de SFN-app

Als het probleem verband houdt met de SFN-app, het Shopify-beheercentrum, of het synchroniseren van voorraad en bestellingen, neem je contact op met de ondersteuning van Shopify.

Ondersteuning krijgen voor Flexport

Als het probleem verband houdt met de verzending en fulfilment van voorraad, raadpleeg je de ondersteuningsgidsen van Flexport. Als je het probleem niet kunt oplossen met de opgegeven gidsen, log je in bij je Flexport-account en klik je vervolgens op Praten met de ondersteuning.