Kom i gang med SFN-appen

Du kan finne ut mer om hva som trengs for å bruke Shopify Fulfillment Network-appen (SFN) ved å gå gjennom denne sjekklisten. Det kan være nyttig å skrive ut denne siden, slik at du kan referere til den underveis i konfigurasjonsprosessen.

Sjekkliste for å komme i gang

Før du starter

Aktivere SFN-appen

Aktivere oppfyllelser

Tilpasse oppfyllelsesinnstillingene

Forstå fakturering

Koble Flexport til butikken

For å begynne å bruke SFN-appen, må du koble butikken til Flexport.

Trinn:

1. Gå til Apper > Fulfillment Network fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Koble til butikken.
  3. Koble Flexport til Shopify-butikken:

• Hvis du ikke har en konto hos Flexport, må du koble til en Facebook-, Google- eller Shopify-konto.
    • Hvis du allerede har en Flexport-konto, logger du på med påloggingsinformasjonen du brukte for å konfigurere Flexport-kontoen.
  4. Gå gjennom de nødvendige tillatelsene, og klikk på Tillat.

Når du har startet konfigurasjonsprosessen, kan det ta et øyeblikk før Shopify-butikken er koblet til Flexport og har synkronisert produktene. Når synkroniseringsikonet erstattes av et avkrysningsmerke, er kontoen og produktene dine koblet til, og en ny lokalisasjon er opprettet i Shopify-butikken for produkter som skal oppfylles av Flexport. Denne nye lokalisasjonen heter SFN – Flexport.

Gå gjennom lagerbeholdningen på Flexport

Hvis du vil gå gjennom de synkroniserte produktene, kan du gjøre dette i Flexport. Når du har koblet Shopify-butikken til Flexport, synkroniseres produkter hver fjerde time, så det kan være en forsinkelse før nyopprettede produkter vises automatisk i Flexport.

Trinn:

1. Gå til Apper > Fulfillment Network fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på Gå til Flexport.
  3. Klikk på Lagerbeholdning.
  4. Valgfritt: Klikk på Synkroniser katalog for å synkronisere produktkatalogen på nytt og inkludere produkter som er lagt til i løpet av de fire siste timene.

Hvis et produkt fortsatt ikke vises etter at du har synkronisert katalogen, må du gå gjennom produktet for å kontrollere at det oppfyller Flexports krav:

• Produktene må være aktive.
  • Produktene må ha en tittel.
  • Produktene må ha en SKU-verdi for hver variant.
  • SKU-verdiene kan ikke inneholde mellomrom eller spesialtegn.

Få brukerstøtte

Kontakt brukerstøtte hvis du trenger hjelp til å konfigurere SFN-appen.