Sette opp og administrere frakt og levering

Når du er kjent med hvordan frakt fungerer, kan du konfigurere fraktstrategien. Du kan bruke metoder for frakt, lokal levering og lokal henting.

Hvis du bruker transportører til å levere produktene dine, kan du legge til faste eller beregnede fraktpriser i den generelle fraktprofilen som gjelder for alle produkter, eller legge til produkter i egendefinerte fraktprofiler med sine egne fraktpriser.

For bedrifter som har flere lokalisasjoner kan du sette fraktpriser per lokalisasjon innenfor hver fraktprofil for å få større kontroll over fraktprisene.

Hvis du ønsker å tilby lokale måter som kundene kan motta produktene sine på, kan du sette opp henting og lokal leveranse.

I denne delen