Tredjeparts fraktpriser beregnet av budfirma

Hvis du har din egen konto hos et budfirma, kan du vise de forhandlede frakt prisene fra dette bud firmaet til kunder i kassen.

Du må ha funksjonen for transportørberegnede fraktpriser i butikkens Shopify-abonnement for å koble dine egne transportørkontoer til Shopify. Denne funksjonen er inkludert i Advanced Shopify og Shopify Plus-abonnementene, og kan bli lagt til alle abonnementer mot en månedlig kostnad. For mer informasjon kan du kontakte Shopify-brukerstøtte.

Hvis du bruker Shopifys distribusjonsnettverk kan du se sette opp fraktpriser for Shopifys distribusjonsnettverk.