Tredjeparts fraktpriser beregnet av budfirma

Hvis du har din egen konto hos et budfirma, kan du vise de forhandlede frakt prisene fra dette bud firmaet til kunder i kassen.

Du må ha funksjonen for transportørberegnede fraktpriser i butikkens Shopify-abonnement for å koble dine egne transportørkontoer til Shopify. Denne funksjonen er inkludert i Advanced Shopify og Shopify Plus-abonnementene, og kan legges til i alle abonnementer mot en månedlig kostnad. Hvis du har Shopify-abonnementet eller lavere, og du bytter fra månedlig til årlig fakturering, kan du be om å få lagt til funksjonen for transportørberegnede fraktpriser gratis. Kontakt Shopify-brukerstøtte for mer informasjon.

Transportørberegnede fraktpriser viser ofte den forventede transporttiden ved siden av fraktprisen i kassen, men det inkluderer ikke din behandlingstid. Du kan vise leveringsdatoer i kassen som inkluderer din behandlingstid og transporttiden. For å finne ut mer kan du se Konfigurere leveringsdatoer.

Hvis du bruker Shopifys distribusjonsnettverk, kan du se konfigurere fraktpriser for Shopifys distribusjonsnettverk.