Tredjeparts fraktpriser beregnet av budfirma

Hvis du har din egen konto hos et budfirma, kan du vise de forhandlede frakt prisene fra dette bud firmaet til kunder i kassen.

Du må ha funksjonen for fraktpriser beregnet av budfirma på Shopify-abonnementet ditt for å koble sammen dine egne budfirmakontoer med Shopify. Denne funksjonen er inkludert i Shopify Advanced og Shopify Plus-abonnementene, og kan legges til i alle abonnement mot en månedlig avgift. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte Shopifys brukerstøtte.