Tredjeparts fraktpriser beregnet av budfirma

Hvis du har din egen konto hos et budfirma, kan du vise de forhandlede frakt prisene fra dette bud firmaet til kunder i kassen.

Du må ha funksjonen for transportørberegnede fraktpriser i butikkens Shopify-abonnement for å koble dine egne transportørkontoer til Shopify. Denne funksjonen er inkludert i Advanced Shopify og Shopify Plus-abonnementene, og kan legges til i alle abonnementer mot en månedlig kostnad. Hvis du har Shopify-abonnementet eller lavere, og du bytter fra månedlig til årlig fakturering, kan du be om å få lagt til funksjonen for transportørberegnede fraktpriser gratis. Kontakt Shopify-brukerstøtte for mer informasjon.

Transportørberegnede fraktpriser viser ofte forventede frakttider ved siden av fraktprisen, men de tar imidlertid ikke høyde for dine behandlingstider. Hvis du vil ha mer informasjon om behandlingstider kan du se Forstå og redusere behandlingstider. For mer informasjon om hvordan du kan informere kundene om behandlingstider, kan du se Adressere behandlingstider.

Hvis du bruker Shopifys distribusjonsnettverk kan du se sette opp fraktpriser for Shopifys distribusjonsnettverk.