Aktiver frakt med FedEx

Hvis du har forhandlet en rabattert pris med FedEx, kan du angi kontonummeret ditt når du aktiverer FedEx-tjenesten, slik at de rabatterte prisene vises til kundene dine i kassen.

Du må ha en konto hos FedEx før du kan aktivere denne budfirmatjenesten i Shopify-butikken.

Støttede FedEx-fraktpriser

Når du har koblet til FedEx-kontoen, kan du tilby følgende fraktpriser til kundene dine:

• FedEx 2 Day
  • FedEx Express Saver
  • FedEx First Overnight
  • FedEx Ground
  • FedEx Priority Overnight
  • FedEx Standard Overnight

Registrer deg en konto hos FedEx

Besøk FedEx-nettstedet og opprett en FedEx-konto.

Under konfigurasjonsprosessen med FedEx, ber vi deg merke deg kontonummeret du er tildelt og kontrolle at faktureringsadressen din er riktig.

Du må angi denne informasjonen på nytt senere, og detaljene må samsvare nøyaktig.

Få din FedEx-legitimasjon

Før du får påloggingsinformasjonen din, må du sørge for at du har en konto hos FedEx.

Logg på FedEx-kontoen din og følg FedEx Web Services-veiledningen for å få produksjonsnøklene dine.

Registrer godkjenningsnøkkelen, kontonummeret og produksjonsmålernummeret på slutten av registreringsprosessen. Det brukes til å aktivere FedEx i Shopify-administratoren.

Se etter en e-post fra FedEx som inkluderer produksjonspassordet, kontonummeretog produksjonsmålernummeret.

Aktiver beregnet frakt for FedEx

1. I delen Kontoer og integrasjoner klikker du Administrer integrasjoner.
  2. I Budfirmakontoer-delen, klikker du på Administrer budfirmaer.
  3. Ved siden av FexEx klikker du Koble til konto.
  4. I Koble til FedEx-dialogboksen og angi FedEx-påloggingsinformasjonen.
  5. Valgfritt: Hvis du har aktivert FedEx SmartPost-priser med FedEx, angir du SmartPost Hub ID for å vise forhandlede priser i kassen.
  6. Velg om du vil legge FedEx-priser til i de eksisterende fraktsonene dine.
  7. Klikk på Lagre.

Hvis du ikke valgte å legge til FedEx-priser til fraktsonene under kontoen som er satt opp, må du opprette beregnet pris for transportør for å legge til FedEx-priser i kassen.

Deaktiver FedEx

Hvis du ikke lenger vil bruke FedEx (for eksempel hvis kontoen din har utløpt), må du sørge for at tjenesten ikke blir tilbudt kundene dine i kassen.

Trinn:

1. I delen Kontoer og integrasjoner klikker du Administrer integrasjoner.
  2. I Budfirmakontoer-delen, klikker du på Administrer budfirmaer.
  3. Ved siden av FexEx klikker du Koble fra konto.
  4. I dialogboksen, klikker du på Koble fra konto for å bekrefte deaktiveringen.