Aktivere beregnet frakt med FedEx

Du kan vise fraktpriser i kassen som beregnes av FedEx. Du må sette opp FedEx-kontoen og koble den til Shopify-administrator. Når du har koblet til kontoen, kan du vise fraktpriser beregnet av FedEx i kassen.

Hvis du har et oppfyllelsessted som er basert i USA, kan du kjøpe FedEx by Shippo fraktetiketter direkte i Shopify-administrator for bestillinger som sendes i USA. Før du kan kjøpe FedEx by Shippo-fraktetiketter med din egen konto, må du installere FedEx by Shippo-appen.

Krav for aktivering av beregnet frakt med FedEx

For å aktivere beregnet frakt med FedEx, må du oppfylle følgende krav:

• Du må ha din egen FedEx-konto.
  • Butikken må ha Advanced Shopify- eller Plus-abonnementet. Hvis du har Shopify-abonnementet, kan du legge til denne funksjonen mot en månedlig avgift, eller bytte fra månedlig til årlig fakturering. For å få mer informasjon kan du kontakte Shopify-brukerstøtte.

Trinn 1: Opprett en FedEx-konto

1. Besøk FedEx-nettstedet og opprett en FedEx-konto. Noter kontonummeret du er tilordnet, og kontroller at fakturaadressen stemmer.
  2. Logg på FedEx-kontoen din og følg FedEx Web Services-veiledningen for å få produksjonsnøklene dine.
  3. Registrer følgende informasjon på slutten av registreringsprosessen. Den brukes til å aktivere FedEx i Shopify-administratoren.
    • Autentiseringsnøkkel
    • Kontonummer
    • Produksjonsmålernummer

Trinn 2: Koble til FedEx-kontoen

For å aktivere beregnet frakt med FedEx må du koble FedEx-kontoen til Shopify-administrator. Hvis butikken er lokalisert utenfor USA, kan du koble til kontoen din for å oppgi beregnede fraktpriser. Hvis du har oppfyllelseslokalisasjoner i USA, kan du koble til FedEx-kontoen din for å oppgi beregnede fraktpriser og kjøpe fraktetiketter i Shopify-administrator gjennom FedEx by Shippo.

Trinn:

Trinn 3: Test de transportørberegnede fraktprisene

Når du har koblet det tredjeparts budfirmaet til Shopify-administratoren, kan du teste kontointegrering og forhåndsvise beregnet fraktpris for bestemte pakketyper, -størrelser og -destinasjoner i Shopify-administratoren.

Fraktprisene som vises under testing er prøvepriser, og kan avvike fra fraktprisene som vises til kundene dine i kassen.

Trinn 4: Konfigurer de transportørberegnede fraktprisene

Sett opp fraktprisene dine som beregnes av FedEx for å vise dem til kundene i kassen.

Deaktivere beregnet frakt fra FedEx

Hvis du ikke lenger ønsker å bruke beregnet frakt med FedEx, kan du koble budfirmakontoen fra Shopify-administratoren.

Få støtte

Hvis du har konfigurasjonsproblemer med FedEx-kontoen, eller du har behov for å sende et krav, kan du besøke FedEx' kundestøttesenter.

Hvis du har problemer med å koble FedEx-kontoen til Shopify, eller med å kjøpe FedEx by Shippo-fraktetiketter, kan du kontakte Shopify-brukerstøtte.