Aktiver frakt med Canada Post

Hvis du bruker Shopify Shipping for å sende fra sluttføringssteder basert i USA og Canada, kan du vise beregnede priser til kundene dine. Du må ikke å ha en konto hos Canada Post. Prisene er inkludert som standard i Shopify-administrator.

Hvis du har en tilpasset konto hos Canada Post, kan du vise beregnede fraktpriser til kundene dine i kassen.

Bruke din egen Canada Post-konto

Hvis du har forhandlet rabatterte fraktpriser med Canada Post, kan du vise dine forhandlede priser i kassen ved å koble til Canada Post Solutions for Small Business-kontoen din med Shopify-kontoen.

Etter at du har koblet til kontoene dine, blir de forhandlede prisene tilbudt til kundene dine i kassen. Disse prisene erstatter ikke prisene på fraktetikettene som du kan kjøpe i Shopify-administrator ved hjelp av Shopify Shipping.

Obs: Hvis butikken din behandler et høyt antall bestillinger, må du be om en økning av API-prisgrensen fra Canada Post. Som standard gir Canada Post API kun opptil 20 fraktpriser per minutt. Hvis Canada Post godkjenner forespørselen din om en økning av API-prisgrensen, kan kontoen din hente opptil 400 fraktpriser per minutt.

Trinn:

1. Logg på nettstedet Canada Post Developer Program ved å bruke brukernavnet og passordet for Canada Post Solutions for Small Business-kontoen din. Hvis du allerede har en konto, velger du kontonummeret ditt fra rullegardinlisten. Hvis du ikke har en konto enda, klikk på Bli med i stedet.

2. Velkomstsiden kan du kopiere brukernavnet og passordet som vises i Produksjon-seksjonen i tabellen API-nøkler. Disse er inkludert i Nøkkelnummeret:

Nøkkelnummeret inneholder to deler som er delt av en :. Den første delen er brukernavnet ditt, og den andre delen er passordet. Sørg for at du ikke inkluderer «:»-tegnet når du kopierer brukernavnet og passordet ditt.

1. I delen Kontoer og integrasjoner klikker du Administrer integrasjoner.
  2. I Budfirmakontoer-delen, klikker du på Administrer budfirmaer.
  3. I Koble til Canada Post-dialogboksen, kan du angi kontoinformasjonen din (inkludert brukernavnet og passordet du kopierte fra Canada Post Developer Program-kontoen din).
Bruke din egen Canada Post-konto
Felt Beskrivelse
Kundenummer Kundenummeret til Canada Post Solutions for Small Business-kontoen din.
Produksjonspassord Passordet som er inkludert i Nøkkelnummeret ditt. Du finner det i tabellen API-nøkler i Canada Post Developer Program-kontoen din.
Produksjonsbrukernavn Brukernavnet som er inkludert i Nøkkelnummeret ditt. Du finner det i tabellen API-nøkler i Canada Post Developer Program-kontoen din.
Kontraktsnummer (valgfritt) Nummeret på kontraktens fraktkonto (valgfritt)
  1. Hvis du vil legge til forhandlede priser til dine eksisterende fraktsoner, klikker du på Legg til priser til eksisterende fraktsoner. Dette erstatter gjeldende Canada Post-priser og legger dem til alle fraktsonene, selv de som du ikke bruker for øyeblikket til Canada Post-priser.

2. Klikk på Lagre.

Hvis du ikke har valgt å legge til Canada Post-priser i fraktsonene under kontoen som er satt opp, må du opprette beregnet pris for budfirma for å legge til Canada Post-priser i kassen.

Hvis butikken din behandler et høyt antall bestillinger, må du be om en økning av API-prisgrensen fra Canada Post. Som standard gir Canada Post API kun opptil 20 fraktpriser per minutt. Hvis Canada Post godkjenner forespørselen din om en økning av API-prisgrensen, kan kontoen din hente opptil 400 fraktpriser per minutt.

Deaktiver Canada Post

Hvis du ikke lenger vil bruke Canada Post (for eksempel hvis kontoen din har utløpt), må du sørge for at tjenesten ikke blir tilbudt kundene dine i kassen.

Trinn:

1. I delen Kontoer og integrasjoner klikker du Administrer integrasjoner.
  2. I Budfirmakontoer-delen, klikker du på Administrer budfirmaer.
  3. Ved siden av Canada Post klikker du Koble fra konto.
  4. I dialogboksen, klikker du på Koble fra konto for å bekrefte deaktiveringen.