Aktivoi toimitus Canada Postilla

Jos olet neuvotellut alennetut toimitusmaksut Canada Postissa olevan oman tilisi kautta, voit näyttää kassalla alennetut toimitushinnat asiakkaillesi. Jotta voisit näyttää neuvottelemasi hinnat, Shopify-tililläsi on oltava kuljetuspalvelun laskema toimitusominaisuus. Lisätietoja tästä on kohdassa Kolmannen osapuolen kuljetuspalvelun laskemat toimitusmaksut.

Käytä omaa Canada Post -tiliäsi

Jos olet neuvotellut alennettuja toimituskuluja Canada Postin kanssa, voit näyttää neuvotellut hinnat kassalla yhdistämällä Canada Postin Ratkaisut pienyritykselle -tilisi Shopify-tiliisi.

Kun olet yhdistänyt tilisi, asiakkaillesi tarjotaan neuvoteltuja hintoja kassalla. Nämä hinnat eivät korvaa Shopify Adminissa Shopify Shippingin avulla ostettavien lähetystarrojen hintoja.

Tee näin:

1. Kirjaudu Canada Postin kehittäjäohjelman verkkosivustoon käyttämällä Canada Post Solutionsin pienyritystilin käyttäjätunnusta ja salasanaa. Jos sinulla on jo tili, valitse tilinumerosi pudotusvalikosta. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, klikkaa Liity nyt.

2. Kopioi Aloitus-sivulla käyttäjätunnus ja salasana, jotka näkyvät API-avaimet-taulukon Tuotanto-kohdassa. Ne sisältyvät Avaimen numeroon.

Avaimen numero sisältää kaksi osaa, jotka erotetaan merkillä :. Ensimmäinen osa on käyttäjätunnuksesi ja toinen osa salasanasi. Varmista, että et sisällytä :-merkkiä, kun kopioit käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

1. Klikkaa Kuljetuspalveluiden tilit -kohdassa Hallinnoi integraatioita.
  2. Canada Postin lisääminen kuljetuspalveluksi:

• Jos et ole lisännyt yhtäkään kuljetuspalvelun tiliä, klikkaa ensin Yhdistä kuljetuspalvelun tili ja klikkaa sitten Canada Postin vieressä Yhdistä tili.
    • Jos olet jo lisännyt kuljetuspalvelun tilin, klikkaa ensin Hallinnoi kuljetuspalveluja ja klikkaa sitten Canada Postin vieressä Yhdistä tili.
  3. Syötä Yhdistä Canada Post -valintaikkunassa tilisi tiedot (mukaan lukien käyttäjätunnus ja salasana, jotka olet kopioinut Canada Postin kehittäjäohjelman tililtäsi).

4. Jos haluat lisätä neuvotellut hinnat olemassa oleville toimitusalueille, napauta Lisää hinnat olemassa oleville toimitusalueille. Tämä korvaa nykyiset Canada Postin hinnat ja lisää ne kaikille lähetysalueille; myös sellaisiin, joita et tällä hetkellä käytä Canada Postin maksuille.

5. Klikkaa Tallenna.

Jos tarkoituksesi ei ollut lisätä Canada Postin hintoja toimitusalueellesi tilin määrityksen aikana, luo kuljetuspalvelun laskemat hinnat ja lisää Canada Postin hinnat kassalla.

Jos kaupassasi käsitellään suuri määrä tilauksia, pyydä API-hintarajan nosto Canada Postilta. Oletusarvoisesti Canada Post API tekee tarjouksia vain enintään 20 toimitusmaksusta minuutissa. Jos Canada Post hyväksyy API-hintarajan korotuspyynnön, tilisi voi noutaa jopa 400 toimitusmaksua minuutissa.

Canada Postin aktivoinnin poistaminen

Jos et enää halua käyttää Canada Postia (esimerkiksi, jos tilisi kuljetuspalvelussa on vanhentunut), varmista, että palvelua ei tarjota asiakkaillesi kassalla.

Tee näin:

1. klikkaa Tilit ja integroinnit ‑osassa Hallinnoi integrointeja.
  2. klikkaa Kuljetuspalveluiden tilit -kohdassa Hallinnoi kuljetuspalveluja.
  3. klikkaa Canada Postin vieressä Katkaise tili.
  4. Vahvista deaktivointi klikkaamalla valintaikkunassa Katkaise tili.