Canada Postin laskemien toimituskulujen aktivoiminen

Voit liittää Canada Post -tilisi Shopify adminiin ja näyttää sitten Canada Postin laskemat toimituskulut kassalla. Voit käyttää suoraan Canada Postin kanssa neuvottelemiasi alennettuja toimituskuluja.

Canada Postin laskemien toimituskulujen vaatimukset

Jotta voisit aktivoida Canada Postin laskemat toimituskulut, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• Sinulla on oltava oma Canada Postin Solutions for Small Business -tili.
  • Kauppasi käytössä on oltava Advanced Shopify- tai Plus-sopimus. Jos käytät Shopify-sopimusta tai sitä alhaisempaa sopimusta, voit lisätä tämän ominaisuuden kuukausimaksua vastaan tai siirtyä kuukausilaskutuksesta vuosilaskutukseen. Lisätietoja saat Shopify-tuelta.
  • Kaupallasi on oltava Kanadassa sijaitseva jakelupaikka.

Vaihe 1: Yhdistä Canada Post -tili

Aktivoidaksesi Canada Postin laskemat toimituskulut sinun täytyy yhdistää Canada Post -tilisi Shopify adminiisi.

Tee näin:

1. Kirjaudu Canada Postin kehittäjäohjelman verkkosivustoon käyttämällä Canada Post Solutionsin pienyritystilin käyttäjätunnusta ja salasanaa. Jos sinulla on jo tili, valitse tilinumerosi pudotusvalikosta. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, klikkaa Liity nyt.
  2. Kopioi Aloitus-sivulla käyttäjätunnus ja salasana, jotka näkyvät API-avaimet-taulukon Tuotanto-kohdassa. Ne sisältyvät Avaimen numeroon. Avaimen numero sisältää kaksi osaa, jotka erotetaan merkillä :. Ensimmäinen osa on käyttäjätunnuksesi ja toinen osa salasanasi. Varmista, että et sisällytä :-merkkiä, kun kopioit käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.
  3. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.
  4. Lisää Kuljetuspalvelun tilit -osiossa kuljetuspalveluksi Canada Post:

• Jos et ole lisännyt yhtäkään kuljetuspalvelun tiliä, klikkaa ensin Yhdistä kuljetuspalvelun tili ja klikkaa sitten Canada Postin vieressä Yhdistä tili.
    • Jos olet jo lisännyt kuljetuspalvelun tilin, klikkaa ensin Hallinnoi kuljetuspalveluja ja klikkaa sitten Canada Postin vieressä Yhdistä tili.
  5. Syötä Yhdistä Canada Post -valintaikkunassa tilisi tiedot (mukaan lukien käyttäjätunnus ja salasana, jotka olet kopioinut Canada Postin kehittäjäohjelman tililtäsi).

6. Klikkaa Tallenna.

Jos kaupassasi käsitellään suuri määrä tilauksia, pyydä API-pyyntörajan nostoa Canada Postilta. Oletusarvoisesti Canada Post API tekee tarjouksia vain enintään 20 toimituskulusta minuutissa. Jos Canada Post hyväksyy API-pyyntörajan korotuspyynnön, tilisi voi noutaa jopa 400 toimituskulua minuutissa.

Vaihe 2: Testaa kuljetuspalvelun laskemat toimituskulut

Kun olet yhdistänyt kolmannen osapuolen kuljetuspalvelun Shopify adminiin, voit testata tilisi integraatiota ja esikatsella Shopify adminissa tiettyjen pakettityyppien ja eri kokoisten pakettien ja määränpäiden laskettuja toimituskuluja.

Testauksen aikana näytettävät toimituskulut ovat esimerkkihintoja, ja ne saattavat poiketa asiakkaille kassalla näytettävistä toimituskuluista.

Vaihe 3: Aseta kuljetuspalvelun laskemat toimituskulut

Aseta Canada Postin laskemat toimituskulut, jotta ne näkyvät asiakkaillesi kassalla.

Deaktivoi Canada Postin laskemat toimituskulut

Jos et enää halua käyttää Canada Postin laskemia toimituskuluja, sinun on katkaistava kuljetuspalvelun tilin yhteys Shopify Administa Canada Postiin.