Aktivér levering med Canada Post

Hvis du har forhandlet dig til nedsatte leveringspriser via din egen konto hos Canada Post, kan du vise disse nedsatte leveringspriser til dine kunder ved betaling. Hvis du vil vise dine forhandlede priser, skal du have funktionen Leveringsomkostninger beregnet af transportfirma på din Shopify-konto. Du kan få mere at vide under Leveringspriser beregnet af tredjepartstransportfirma.

Brug din egen Canada Post-konto

Hvis du har forhandlet nedsatte leveringspriser med Canada Post, kan du vise dine forhandlede priser ved betaling ved at knytte din Canada Post Solutions for Small Business-konto til din Shopify-konto.

Når du har tilsluttet dine konti, vil dine kunder blive tilbudt de forhandlede priser ved betaling. Disse priser erstatter ikke priser på fragtlabels, som du kan købe i din Shopify-administrator ved at bruge Shopify Shipping.

Advarsel! Hvis din butik behandler et højt antal ordrer, skal du anmode om en forhøjelse af API-prisgrænsen fra Canada Post. Som standard giver Canada Post API kun op til 20 leveringsomkostninger pr. minut. Hvis Canada Post godkender din anmodning om en forhøjelse af API-prisgrænsen, kan din konto hente op til 400 leveringsomkostninger pr. minut.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på websitet til Canada Post Developer Program ved at bruge brugernavnet og adgangskoden til din Canada Post Solutions for Small Business-konto. Hvis du allerede har en konto, skal du vælge dit kontonummer på rullelisten. Hvis du ikke har en konto endnu, skal du klikke på Tilmeld dig nu i stedet.

2. På siden Velkommen skal du kopiere brugernavnet og adgangskoden, der vises i afsnittet Produktion i tabellen API-nøgle. Disse er inkluderet i Nøglenummer:

Nøglenummer indeholder to dele, som er adskilt af en :. Den første del er dit brugernavn, og den anden del er din adgangskode. Sørg for, at du ikke inkluderer tegnet :, når du kopierer dit brugernavn og din adgangskode.

1. Klik på Administrer integrationer i afsnittet Konti og integrationer.
  2. Klik på Konti hos transportfirmaer i afsnittet Administrer transportfirmaer.
  3. Indtast dine kontooplysninger (herunder brugernavnet og adgangskoden, som du kopierede fra din Canada Post Developer Program-konto) i dialogboksen Tilknyt Canada Post.
Brug din egen Canada Post-konto
Felt Beskrivelse
Kundenummer Kundenummeret til din Canada Post Solutions for Small Business-konto.
Produktionsadgangskode Den adgangskode, der er inkluderet i dit Nøglenummer. Du kan finde dette i tabellen API Keys (API-nøgler) i din Canada Post Developer Program-konto.
Produktionsbrugernavn Det brugernavn, der er inkluderet i dit Nøglenummer. Du kan finde dette i tabellen API-nøgler på din Canada Post Developer Program-konto.
Kontraktnummer (valgfrit) Nummeret på din kontraktleveringskonto (valgfrit).
  1. Hvis du vil tilføje dine forhandlede priser til dine eksisterende leveringszoner, skal du markere Føj priser til eksisterende leveringszoner. Dette erstatter dine nuværende Canada Post-priser og føjer dem til alle leveringszoner, selv dem, du ikke bruger til Canada Post-priser i øjeblikket.

2. Klik på Gem.

Hvis du ikke har valgt at føje Canada Postpriser til dine leveringszoner under den konto, der er konfigureret, skal du oprette leveringspriser beregnet af transportfirma for at føje Canada Post-priser til din betalingsproces.

Hvis din butik behandler et højt antal ordrer, skal du anmode om en forhøjelse af API-prisgrænsen fra Canada Post. Som standard giver Canada Post API kun op til 20 leveringspriser pr. minut. Hvis Canada Post godkender din anmodning om en forhøjelse af API-prisgrænsen, kan din konto hente op til 400 leveringspriser pr. minut.

Deaktivering af Canada Post

Hvis du ikke længere vil bruge Canada Post (f.eks. hvis din konto hos dem er udløbet), skal du sørge for, at dine kunder ikke tilbydes tjenesten ved betaling.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Administrer integrationer i afsnittet Konti og integrationer.
  2. Klik på Konti hos transportfirmaer i afsnittet Administrer transportfirmaer.
  3. Klik på Afbryd konto ud for Canada Post.
  4. Klik på Afbryd konto i dialogboksen for at bekræfte deaktiveringen.

Bemærk: Hvis din konto hos transportfirmaet har et godt omdømme, kan du til enhver tid genaktivere transportfirmaet.