Aktivering af beregnet levering med Canada Post

Du kan knytte din Canada Post-konto til Shopify-administratoren og derefter vise leveringspriser ved betalingsprocessen, der er beregnet af Canada Post. Du kan bruge leveringspriser med rabat, som du forhandler direkte med Canada Post.

Krav til aktivering af beregnet levering med Canada Post

Hvis du vil aktivere beregnet levering med Canada Post, skal du opfylde følgende krav:

• Du skal have din egen Canada Post Solutions for Small Business-konto.
  • Din butik skal have et Advanced Shopify- eller et Plus-abonnement. Hvis du har Shopify-abonnementet eller derunder, kan du tilføje denne funktion for et månedligt gebyr eller skifte fra månedlig til årlig fakturering. Kontakt Shopify Support, hvis du vil vide mere.
  • Din butik skal have en klargøringslokation, der er baseret i Canada.

Trin 1: Tilknyt din Canada Post-konto

Hvis du vil aktivere beregnet levering med Canada Post, skal du knytte din Canada Post-konto til Shopify-administratoren.

Fremgangsmåde:

1. Log ind på websitet til Canada Post Developer Program ved at bruge brugernavnet og adgangskoden til din Canada Post Solutions for Small Business-konto. Hvis du allerede har en konto, skal du vælge dit kontonummer i rullemenuen. Hvis du ikke har en konto endnu, skal du klikke på Tilmeld dig nu i stedet.
  2. På siden Velkommen skal du kopiere brugernavnet og adgangskoden, der vises i afsnittet Produktion i tabellen API-nøgle. De er inkluderet i Nøglenummer. Nøglenummer indeholder to dele, som er adskilt af en :. Den første del er dit brugernavn, og den anden del er din adgangskode. Sørg for, at du ikke inkluderer tegnet :, når du kopierer dit brugernavn og din adgangskode.
  3. Gå til Indstillinger > Forsendelse og levering i din Shopify-administrator.
  4. Tilføj Canada Post som fragtfirma i afsnittet Konti hos fragtfirmaer:

• Hvis du ikke har tilføjet nogen konti hos fragtfirmaer, skal du klikke på Tilknyt konto hos fragtfirma og derefter klikke på Tilknyt konto ud for Canada Post.
    • Hvis du allerede har tilføjet en konto hos et fragtfirma, skal du klikke på Administrer fragtfirmaer og derefter klikke på Tilknyt konto ud for Canada Post.
  5. Angiv dine kontooplysninger (herunder brugernavnet og adgangskoden, som du kopierede fra din Canada Post Developer Program-konto) i dialogboksen Tilknyt Canada Post:

6. Klik på Gem.

Hvis din butik behandler et højt antal ordrer, skal du muligvis anmode om en forhøjelse af API-anmodningsgrænsen fra Canada Post. Som standard giver Canada Post API'en kun op til 20 leveringspriser pr. minut. Hvis Canada Post godkender din anmodning om en forhøjelse af API-anmodningsgrænsen, kan din konto hente op til 400 leveringspriser pr. minut.

Trin 2: Test dine leveringspriser beregnet af fragtfirmaer

Når du har knyttet dit tredjepartsfragtfirma til Shopify-administratoren, kan du teste integrationen af din konto og se forhåndsvisninger af beregnede leveringspriser for specifikke pakketyper, -størrelser og leveringsdestinationer i Shopify-administratoren.

De leveringspriser, der vises under tests, er eksempler på priser og kan være forskellige fra de leveringspriser, der vises til dine kunder ved betaling.

Trin 3: Opsæt leveringspriser beregnet af fragtfirmaer

Opsæt dine leveringspriser, der er beregnet af Canada Post, for at vise dem til dine kunder ved betalingsprocessen.

Deaktivering af beregnet levering fra Canada Post

Hvis du ikke længere ønsker at bruge beregnet levering fra Canada Post, kan du afbryde tilknytningen til din konto hos fragtfirmaet via Shopify-administratoren.