Aktivering af beregnet levering med FedEx

Du kan vise leveringspriser ved betaling, som er beregnet af FedEx. Du skal opsætte din FedEx-konto og derefter knytte den til din Shopify-administrator. Når du har tilknyttet din konto, kan du vise leveringspriser ved betaling, som er beregnet af FedEx.

Hvis du har en klargøringslokation i USA, kan du købe FedEx by Shippo-fragtlabels direkte i Shopify-administratoren for ordrer, der leveres i USA. Du skal installere FedEx by Shippo-appen, før du kan købe FedEx by Shippo-fragtlabels ved hjælp af din egen konto.

Krav til aktivering af beregnet levering med FedEx

Hvis du vil aktivere beregnet levering med FedEx, skal du opfylde følgende krav:

• Du skal have din egen FedEx-konto.
  • Din butik skal have et Advanced Shopify- eller et Plus-abonnement. Hvis du har Shopify-abonnementet, kan du tilføje denne funktion for et månedligt gebyr eller skifte fra månedlig til årlig fakturering. Kontakt Shopify Support, hvis du vil vide mere.

Trin 1: Opret din FedEx-konto

1. Besøg FedEx' website, og opret en FedEx-konto. Notér det kontonummer, du får tildelt, og sørg for, at din faktureringsadresse er korrekt.
  2. Log på din FedEx-konto, og følg FedEx' Web Services-guide til at hente dine produktionsnøgler.
  3. Notér følgende oplysninger sidst i registreringsprocessen, da du skal bruge disse oplysninger til at aktivere FedEx i Shopify-administratoren:
    • Godkendelsesnøgle
    • Kontonummer
    • Production Meter Number

Trin 2: Tilknyt din FedEx-konto

Hvis du vil aktivere beregnet levering med FedEx, skal du knytte din FedEx-konto til Shopify-administratoren. Hvis din butik ligger uden for USA, kan du tilknytte din konto for at angive beregnede leveringspriser. Hvis du har klargøringslokationer i USA, kan du tilknytte din Fedex-konto for at angive beregnede leveringspriser og købe fragtlabels i Shopify-administratoren via Fedex by Shippo.

Fremgangsmåde:

Trin 3: Test dine leveringspriser beregnet af fragtfirmaer

Når du har knyttet dit tredjepartsfragtfirma til Shopify-administrator, kan du teste integrationen af din konto og se forhåndsvisninger af beregnede leveringspriser for specifikke pakketyper, -størrelser og leveringsdestinationer i Shopify-administrator.

De leveringspriser, der vises under tests, er eksempler på priser og kan være forskellige fra de leveringspriser, der vises til dine kunder ved betaling.

Trin 4: Opsæt leveringspriser beregnet af fragtfirmaer

Opsæt dine leveringspriser, der er beregnet af FedEx, for at vise dem til dine kunder ved betalingsprocessen.

Deaktivering af beregnet levering fra FedEx

Hvis du ikke længere ønsker at bruge beregnet levering fra FedEx, kan du afbryde tilknytningen til din konto hos fragtfirmaet via Shopify-administratoren.

Sådan får du support

Hvis du har problemer med opsætningen af din FedEx-konto, eller du har brug for at indsende et krav, skal du besøge FedEx' kundesupport.

Hvis du har problemer med at knytte din FedEx-konto til Shopify eller med at købe FedEx by Shippo-fragtlabels, skal du kontakte Shopify Support.