Aktivér levering med FedEx

Hvis du har forhandlet dig til nedsatte leveringsomkostninger via din egen konto hos FedEx, kan du vise disse nedsatte leveringsomkostninger til dine kunder ved betaling. Hvis du vil vise dine forhandlede priser, skal du have funktionen Leveringspriser beregnet af transportfirma på din Shopify-konto. Du kan få mere at vide under Leveringspriser beregnet af tredjepartstransportfirma.

Understøttede FedEx-leveringspriser

Når du har tilknyttet din FedEx-konto, kan du tilbyde dine kunder følgende leveringspriser:

• FedEx 2 Day
  • FedEx Express Saver
  • FedEx First Overnight
  • FedEx Ground
  • FedEx Priority Overnight
  • FedEx Standard Overnight

Opret en konto hos FedEx

Besøg FedEx' website, og opret en FedEx-konto.

Under opsætningen hos FedEx skal du notere det kontonummer, du får tildelt, og sørge for, at din faktureringsadresse er korrekt.

Du skal angive disse oplysninger igen senere, og de skal matche 100 %.

Hent dine FedEx-legitimationsoplysninger

Sørg for, at du har en konto hos FedEx, før du henter dine legitimationsoplysninger.

Log på din FedEx-konto, og følg FedEx' Web Services-guide til at hente dine produktionsnøgler.

Notér din godkendelsesnøgle, dit kontonummer og dit Production Meter Number i slutningen af din registreringsproces, fordi du har bruge sidde til at aktivere FedEx i Shopify-administratoren.

Advarsel! FedEx sender dit Meter Number til dig via e-mail, men ikke godkendelsesnøglen. Sørg for, at du noterer din godkendelsesnøgle, før du fortsætter.

Hold øje med en e-mail fra FedEx, som indeholder dit Production Password, dit kontonummer og et Production Meter Number.

Aktivér beregnet levering for FedEx

1. Klik på Administrer integrationer i afsnittet Konti og integrationer.
  2. Klik på Konti hos transportfirmaer i afsnittet Administrer transportfirmaer.
  3. Klik på Tilknyt konto ud for FedEx.
  4. Indtast dine FedEx-legitimationsoplysninger i dialogboksen Tilknyt FedEx.
  5. Valgfrit: Hvis du har aktiveret FedEx SmartPost-priser med FedEx, skal du indtaste dit SmartPost Hub ID for at vise dine forhandlede priser ved betalingen.
  6. Vælg, om du vil føje FedEx-priser til dine eksisterende leveringszoner.
  7. Klik på Gem.

Bemærk: Hvis din Shopify-konto er frosset på noget tidspunkt, kan dine transportfirmaer blive deaktiveret. Tjek dine indstillinger for levering, så snart din konto er gendannet.

Hvis du ikke har valgt at føje FedEx-priser til dine leveringszoner under konfiguration af kontoen, skal du oprette leveringspriser beregnet af transportfirma for at føje FedEx-priser til din betalingsproces.

Deaktivering af FedEx

Hvis du ikke længere vil bruge FedEx (f.eks. hvis din konto hos dem er udløbet), skal du sørge for, at dine kunder ikke tilbydes tjenesten ved betaling.

Fremgangsmåde:

1. Klik på Administrer integrationer i afsnittet Konti og integrationer.
  2. Klik på Konti hos transportfirmaer i afsnittet Administrer transportfirmaer.
  3. Klik på Afbryd konto ud for FedEx.
  4. Klik på Afbryd konto i dialogboksen for at bekræfte deaktiveringen.