Aktivoi lähetys Fedexillä

Jos olet neuvotellut alennetut toimituskulut oman FedEx-tilisi kautta, voit näyttää alennetut toimituskulut asiakkaillesi kassalla. Shopify-tililläsi täytyy olla käytössä kuljetusliikkeen laskemat toimituskulut, jotta voit näyttää neuvotellut hinnat. Lisätietoja voit lukea kohdassa Kolmannen osapuolen kuljetusliikkeen laskemat toimituskulut.

Tuetut FedEx-toimitusmaksut

Kun olet yhdistänyt FedEx-tilin, voit tarjoaa asiakkaillesi seuraavia toimitusmaksuja:

• FedEx 2 Day
  • FedEx Express Saver
  • FedEx First Overnight
  • FedEx Ground
  • FedEx Priority Overnight
  • FedEx Standard Overnight

Rekisteröi FedEx-tili

Käy FedExin verkkosivuilla ja luo FedEx-tili.

Merkitse FedEx-ohjelmiston asennuksen aikana käyttämäsi tilin numero muistiin ja varmista, että laskutusosoitteesi on oikea.

Sinun on syötettävä nämä tiedot uudelleen myöhemmin, ja tietojen on oltava täsmälleen samat.

Hanki FedEx-kirjautumistunnukset

Ennen kuin saat kirjautumistunnuksesi, varmista, että sinulla on FedEx-tili.

Kirjaudu sisään FedEx-tilillesi ja seuraa FedExin verkkopalveluopasta, joka auttaa sinua löytämään tuotantosi avaimet.

Kirjoita ylös todennusavain, tilin numero ja Production Meter Number -numero rekisteröintiprosessin lopuksi, koska tarvitset niitä FedExin aktivoimiseen Shopify adminissa.

Varoitus FedEx lähettää sinulle sähköpostilla Meter Number - numerosi, mutta ei todennusavainta. Varmista, että tiedät todennusavaimesi, ennen kuin jatkat.

Tarkista, oletko saanut FedExiltä sähköpostin, joka sisältää tuotannon salasanan, tilin numeron ja Production Meter Number -numeron.

Aktivoi FedExin laskettu toimitus

1. klikkaa Tilit ja integroinnit ‑osassa Hallitse integrointeja.
  2. klikkaa Kuljetusliikkeiden tilit -kohdassa Hallitse kuljetusliikkeitä.
  3. klikkaa FedExin vieressä Yhdistä tili.
  4. Syötä FedEx-kirjautumistunnuksesi Yhdistä FedEx -valintaikkunassa.
  5. Valinnainen: Jos olet ottanut FedEx SmartPostin hinnat käyttöön FedExillä, anna SmartPost Hub -tunnuksesi, jotta neuvottelemasi hinnat näkyvät kassalla.
  6. Valitse, haluatko lisätä FedEx-hinnat olemassa oleville toimitusalueille.
  7. klikkaa Tallenna.

Jos tarkoituksesi ei ollut lisätä FedEx-hintoja toimitusalueillesi tilin määrityksen aikana, luo kuljetusliikkeen laskemat hinnat, jotta voit lisätä FedExin hinnat kassalle.

FedExin aktivoinnin poistaminen

Jos et enää halua käyttää FedExiä (esimerkiksi, jos tilisi kuljetusliikkeessä on vanhentunut), varmista, että palvelua ei tarjota asiakkaillesi kassalla.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Tilit ja integroinnit ‑osassa Hallitse integrointeja.
  2. klikkaa Kuljetusliikkeiden tilit -kohdassa Hallitse kuljetusliikkeitä.
  3. klikkaa FedExin vieressä Katkaise tili.
  4. Vahvista deaktivointi napauttamalla valintaikkunassa Katkaise tili.