Toimitusalueet

Toimitusalue on ryhmä maita tai alueita, joihin pätee samat toimituskulut. Jos esimerkiksi yrityksellä on Saksassa varasto, joka toimittaa kaikkialle Eurooppaan samalla kiinteällä hinnalla, voit luoda toimitusalueen, joka kattaa kaikki Euroopan maat ja veloittaa saman toimitusmaksun kaikilta eurooppalaisilta asiakkailta.

Asiakkaat voivat tilata tuotteita kaupastasi vain, jos maa tai alue, jonne hän haluaa tilauksen toimitettavan, on mukana jossakin toimitusalueistasi.

Lisää toimitusalue

1. Siirry Shopify adminissa kohtaan Asetukset > Toimitus.
  2. Napauta Määritä hintoja sen toimitusprofiilin vieressä, jossa haluat lisätä toimitusalueen.
  3. Napauta Luo toimitusalue sen sijaintiryhmän vieressä, johon haluat lisätä toimitusalueen.
  4. Anna toimitusalueelle nimi.
  5. Valitse maat ja alueet, joiden haluat kuuluvan alueeseen.
  6. Valitse Valmis.
  7. Lisää haluamasi hinnat alueelle, ja napauta sen jälkeen Tallenna.

Lisätietoja toimituskulujen määrittämisestä voit lukea kohdassa Toimituskulujen määrittäminen.

Muokkaa aluetta

Toimitusprofiilin sijaintiryhmässä maa tai alue voi kuulua vain yhteen toimitusalueeseen. Sinun on poistettava maa tai alue toimitusalueelta, ennen kuin voit lisätä toiseen.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify adminissa kohtaan Asetukset > Toimitus.
  2. Napauta Määritä hintoja sen toimitusprofiilin vieressä, jossa haluat muokata aluetta.
  3. Napauta muokattavan alueen vieressä olevaa ... -painiketta.
  4. Napauta alasvetovalikosta Muokkaa aluetta.
  5. Tee haluamasi muutokset ja napsauta sitten Valmis.
  6. Napauta Tallenna.

Poista alue

1. Siirry Shopify adminissa kohtaan Asetukset > Toimitus.
  2. Napauta sen toimitusprofiilin vieressä, josta haluat poistaa alueen, Määritä hintoja.
  3. Napauta poistettavan alueen vieressä olevaa ... -painiketta.
  4. Napauta alasvetovalikossa kohtaa Poista.
  5. Napauta Tallenna.

Postinumeroon perustuvien toimitusalueiden luominen

Joidenkin sovellusten avulla voit järjestää toimitusalueita postinumerojen mukaan. Käy sovelluskaupassa katsomassa saatavilla olevaa tarjontaa.