Toimitusalueiden määrittäminen

Toimitusalue on ryhmä maita tai alueita, joihin pätee samat toimituskulut. Jos esimerkiksi yrityksellä on Saksassa varasto, joka toimittaa kaikkialle Eurooppaan samalla kiinteällä hinnalla, voit luoda toimitusalueen, joka kattaa kaikki Euroopan maat ja veloittaa saman toimitusmaksun kaikilta eurooppalaisilta asiakkailta.

Asiakkaat voivat tilata tuotteita kaupastasi vain, jos maa tai alue, jonne hän haluaa tilauksen toimitettavan, on mukana jossakin toimitusalueistasi.

Lisää toimitusalue

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.
    1. Klikkaa Määritä hintoja sen toimitusprofiilin vieressä, jossa haluat lisätä toimitusalueen. 3. Klikkaa Luo toimitusalue sen sijaintiryhmän vieressä, johon haluat lisätä toimitusalueen. 4. Anna toimitusalueelle nimi. 5. Valitse maat ja alueet, joiden haluat kuuluvan alueeseen.
  1. Valitse Valmis.
  2. Lisää haluamasi hinnat alueelle, ja klikkaa sen jälkeen Tallenna.

Lisätietoja toimituskulujen määrittämisestä voit lukea kohdassa Toimituskulujen määrittäminen.

Muokkaa aluetta

Toimitusprofiilin sijaintiryhmässä maa tai alue voi kuulua vain yhteen toimitusalueeseen. Sinun on poistettava maa tai alue toimitusalueelta, ennen kuin voit lisätä toiseen.

Toimintovaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.
    1. Klikkaa Määritä hintoja sen toimitusprofiilin vieressä, jossa haluat muokata aluetta. 3. Klikkaa muokattavan alueen vieressä olevaa ... -painiketta. 4. Klikkaa pudotusvalikossa Muokkaa aluetta. Tee tarvittavat muutokset ja Klikkaa sitten Valmis. 6. Valitse Tallenna.

Poista alue

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Asetukset > Lähetys ja toimitus.
    1. Klikkaa sen toimitusprofiilin vieressä, josta haluat poistaa alueen, Määritä hintoja. 3. Klikkaa poistettavan alueen vieressä olevaa ... -painiketta. 4. Klikkaa pudotusvalikossa kohtaa Poista. 5. Klikkaa Tallenna.

Postinumeroon perustuvien toimitusalueiden luominen

Joidenkin sovellusten avulla voit järjestää toimitusalueita postinumerojen mukaan. Käy sovelluskaupassa katsomassa saatavilla olevaa tarjontaa.