Aktivoi lähetys UPS:llä

Jos olet neuvotellut alennetut toimituskulut oman UPS-tilisi kautta, voit näyttää alennetut toimituskulut asiakkaillesi kassalla. Shopify-tililläsi täytyy olla käytössä kuljetusliikkeen laskemat toimituskulut, jotta voit näyttää neuvotellut hinnat. Lisätietoja voit lukea kohdassa Kolmannen osapuolen kuljetusliikkeen laskemat toimituskulut.

Jos haluat yhdistää UPS-tilisi Shopifyhin, UPS-tililläsi täytyy olla siihen liitetty tilinumero (jota kutsutaan myös lähettäjän numeroksi). Jos sinulla ei vielä ole tilinumeroa, voit rekisteröidä sellaisen verkossa.

UPS ei tue postilokero-osoitteita. Päivitä osoitteesi katuosoitteeksi käyttääksesi laskettuja hintoja ja lähetystarroja ilman UPS-tiliä.

Jos sinulla on ongelmia UPS-tilin määrityksessä, ota suoraan yhteyttä UPS:ään.

Rekisteröi UPS-tili

Jos sinulla ei vielä ole UPS-tiliä, voit rekisteröidä sellaisen verkossa.

Toimintovaiheet:

1. Mene UPS:n verkkosivuille.
  2. Rekisteröi tili käyttämällä jotakin kumppanisivustoa tai täyttämällä lomake tarpeen mukaan.
  3. Hyväksy UPS-teknologiasopimus ja klikkaa Rekisteröidy.
  4. Viimeistele rekisteröityminen vahvistamalla sähköpostiosoitteesi.

Etsi tilinumerosi

Sen mukaan milloin ja miten loit UPS-tilisi, siihen ei välttämättä ole vielä liitetty tilinumeroa (jota kutsutaan myös lähettäjän numeroksi). Jos sinulla on jo tilinumero, voit etsiä sen UPS-laskun kopiosta tai tarkistamalla verkossa. Jos sinulla ei ole tilinumeroa, voit rekisteröidä sellaisen verkossa.

Jos haluat löytää tilinumerosi:

1. Kirjaudu tilillesi UPS:n verkkosivuilla.
  2. Valitse sivun oikean yläkulman tilivalikosta Maksuvaihtoehdot.

Tilinumerosi näkyy Omat maksutavat -kohdan Numero-sarakkeessa (tilinumerosi on samanlaisessa muodossa kuin 123AB4). Jos tilinumeroa ei näy siellä, rekisteröi sellainen verkossa.

Rekisteröi tilinumero UPS:n avulla

Jos UPS-tiliisi ei ole vielä yhdistetty tilinumeroa, rekisteröi sellainen.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu tilillesi UPS:n verkkosivuilla.
  2. Valitse sivun oikean yläkulman tilivalikosta Maksuvaihtoehdot.
  3. Valitse Lisää maksutapa -valikosta Lisää uusi tili ja klikkaa Lisää.
  4. Valitse osoite, jolla haluat rekisteröityä, ja klikkaa Seuraava.
  5. Anna vastaukset toimitusprofiiliin liittyviin kysymyksiin.

Nyt voit kirjoittaa UPS-tiliin yhdistettävän tilinumerosi.

Muokkaa kassalla näkyviä UPS-hintoja

Voit muuttaa hintoja, jotka asiakkaat näkevät kassalla, valitsemalla eri tilityypin UPS-tilisi Tilin tyyppi -kohdassa. Voit esimerkiksi valita tilityyppejä, jotka lisäävät noutomaksuja tai alennuksia kuljetusliikkeiden laskemiin perushintoihin.

Jos et halua muokata kassalla näkyviä UPS-hintoja tai jos haluat omien neuvoteltujen hintojesi näkyvän niiden sijasta, jätä Tilin tyyppi tyhjäksi.

Jos haluat valita, mitkä UPS-hinnat näkyvät kassalla, valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista Tilin tyyppi ‑osassa.

Erilaisten UPS:n tilityyppien kuvaus
Tilin tyyppi Tapa Kuvaus
Päivittäinen nouto Nouto UPS-kuljettaja pysähtyy sijainnissasi kerran työpäivän aikana aikataulun mukaisesti. Voit ajoittaa päivittäiset noudot osoitteessa UPS.com. Lisätietoja tästä palvelusta on kohdassa Päivittäinen nouto
Kertanouto Nouto Pyydät UPS:ää noutamaan pakettisi ajoittamalla noudon verkossa tai puhelimitse tarpeen mukaan. Lisätietoja tästä palvelusta on kohdassa UPS On-Call Pickup.
Asiakaslaskuri Drop-off Jätät paketit UPS-asiakaskeskukseen (UPS-kauppa, sijainnit, valtuutetut toimituspisteet ja UPS:n toimipaikat).
Jakelukeskus Drop-off Voit jättää paketteja UPS-itsepalvelupisteeseen.
Lentorahtikeskus Drop-off Voit jättää paketteja lentorahtikeskukseen.

Vahvista osoite

Sinun on vahvistettava tilisi osoitteella, joka on liitetty tilinumeroosi.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu tilillesi UPS:n verkkosivuilla.
  2. Valitse sivun oikean yläkulman tilivalikosta Maksuvaihtoehdot.
  3. Etsi Omat maksutavat -kohdassa oikea tili ja klikkaa sitten Muokkaa.
  4. Avaa Sijaintiosoite-kohta.
  5. Valtuuta tili käyttämällä tämän kohdan maa- ja postinumero-syötteitä.

Vahvista laskusi

Jos olet saanut laskun viimeisten 90 päivän aikana (tai viimeisten 45 päivän aikana tileille, jotka eivät ole Yhdysvalloissa tai Kanadassa), sinun on valtuutettava tilisi jollakin kolmesta viimeisestä laskustasi. Jos et ole saanut laskua kyseisenä aikana, sinun ei tarvitse suorittaa tätä vaihetta.

Jos olet kirjautunut UPS-laskutuskeskukseen, voit katsella laskujasi verkossa:

1. Kirjaudu UPS-laskutuskeskukseen.
  2. klikkaa Pikalinkit-kohdassa Näytä lasku.
  3. Valitse soveltuva lasku napauttamalla laskun numeroa.
  4. Klikkaa Näytä/lataa laskun tiedot.

UPS-laskussa ovat seuraavat tiedot:

• Laskun päivämäärä, laskun numero ja ohjaustunnus näkyvät laskun oikeassa yläkulmassa kohdassa toimituspalvelun lasku.
  • Laskun summa näkyy kohdassa Maksettava summa tämän jakson aikana laskun alaosassa. Jos tämä summa on 0, käytä Tämän jakson veloitukset -summaa, joka näkyy Veloitusten yhteenveto -kohdassa.

Liitä UPS-tilisi

Sinun on rekisteröitävä UPS-tili ja saatava UPS-lasku, ennen kuin voit yhdistää UPS-tilisi Shopifyihin.

1. klikkaa Tilit ja integroinnit ‑osassa Hallinnoi integrointeja.
  2. UPS:n lisääminen kuljetusliikkeeksi: - Jos et ole lisännyt yhtäkään kuljetusliikkeen tiliä, klikkaa ensin Yhdistä kuljetusliikkeen tili ja klikkaa sitten UPS:n vieressä Yhdistä tili.

• Jos olet jo lisännyt kuljetusliikkeen tilin, klikkaa ensin Hallinnoi kuljetusliikkeitä ja klikkaa sitten UPS:n vieressä Yhdistä tili.
  3. Kirjoita UPS-kirjautumistunnuksesi Yhdistä UPS -valintaikkunaan.

4. Klikkaa Lähetä ja jatka.

5. Lisää tilisi ja laskusi tiedot Vahvista UPS®-tilisi -valintaikkunassa.

6. klikkaa Lähetä

Jos haluat lisätä UPS:n hinnat kassalle, luo kuljetusliikkeen laskemat hinnat toimitusasetuksissasi.

Jos sinulla on ongelmia UPS-tilisi kanssa, tai jos sinulla on kysyttävää ostamistasi UPS-lähetystarroista, ota yhteyttä suoraan UPS:ään.

Poista UPS-tili käytöstä

Jos et enää halua käyttää UPS:ää (esimerkiksi, jos tilisi kuljetusliikkeessä on vanhentunut), varmista, että palvelua ei tarjota asiakkaillesi kassalla.

Toimintovaiheet:

1. klikkaa Tilit ja integroinnit ‑osassa Hallinnoi integrointeja.
  2. klikkaa Kuljetusliikkeiden tilit -kohdassa Hallinnoi kuljetusliikkeitä.
  3. klikkaa UPS:n vieressä Katkaise tili.
  4. Vahvista deaktivointi napauttamalla valintaikkunassa Katkaise tili.

Käytä UPS Shopify Shippingiä

Voit hyödyntää UPS:ää (ja muita kuljetusliikkeitä) kaupassasi Shopify Shippingin avulla ja käyttää neuvoteltuja hintoja, jotka säästävät jopa 53 % toimituksesta. Jos haluat lisätietoja Shopify Shippingistä, katso Shopify Shipping.

Ennen kuin otat Shopify Shippingin käyttöön, poista UPS-tilisi käytöstä. Kun olet poistanut UPS-tilisi käytöstä, voit määrittää Shopify Shippingin Shopify adminissa.

Usein esitetyt kysymykset

Mitä voin tehdä, jos tilini on lukittu?

Jos tilisi on lukittu, et voi päivittää sitä tai muodostaa yhteyttä 24 tuntiin. Kun 24 tunnin jakso on kulunut, voit yrittää kirjautua uudelleen.

Yleisin syy UPS-tilin lukitsemiseen on se, että tapahtui kolme virhettä, kun yritit tai joku muu yritti muodostaa yhteyden tiliin tai päivittää sen. UPS voi lukita tilejä myös muista syistä.

Voit estää tilin lukitsemisen välttämällä seuraavia yleisiä virheitä:

• käytät tilin valtuuttamisessa laskua, joka on vastaanotettu 90 päivän ajanjakson ulkopuolella (ajanjakso on 45 päivää tileillä, jotka eivät ole Yhdysvalloissa tai Kanadassa)
  • käytät laskua, joka ei ole yksi kolmesta viimeisimmästä saamastasi laskusta

Keneen voin ottaa yhteyttä tukiasioissa?

Voit napauttaa asennuksen aikana näkyviä virheilmoituksia päivittääksesi kaupan tiedot tai korjataksesi ongelmia. Jos näet There is an issue with this carrier -virheilmoituksen, ota yhteyttä Shopify-tukeen saadaksesi apua UPS:n integroimiseksi Shopify adminiin.

UPS:n asiakastuki voi myös auttaa sinua UPS-tiliisi liittyvissä asioissa. Voit ottaa yhteyttä tukeen numerossa 1-800-742-5877 (Yhdysvallat ja Kanada) tai 03457 877 877 (Yhdistynyt kuningaskunta) tai käymällä UPS:n ohje- ja tukikeskuksessa.

Voinko käyttää neuvoteltuja hintoja?

Jos olet neuvotellut räätälöidyt UPS-hinnat, voit näyttää nämä hinnat asiakkaille kassalla valitsemalla Neuvotellut hinnat. Tämä näyttää myös mahdolliset alennukset tai tarjoukset, joita sinulla on tällä hetkellä käytössä.

Jos sinulla ei ole neuvoteltuja hintoja tai valitset Vähittäishinnat, asiakkaat näkevät UPS:n asettamat vähittäishinnat.

Miksi neuvotellut hinnat eivät näy oikein?

Kun olet aktivoinut neuvoteltuja hintoja, niiden näkymiseen kassalla voi kulua jopa kolme arkipäivää. Jos neuvotellut hintasi eivät näy kolmen arkipäivän jälkeen, ota yhteyttä Shopify-tukeen.

Voinko muuttaa yhteystietojani?

Et. Yhteystietojasi ei voi muuttaa niiden tallentamisen jälkeen. Tämä ei vaikuta toimitusmaksuihisi tai tilin vahvistamiseen.

Miksi UPS-tilissäni näkyy uusi käyttäjä sen jälkeen, kun olen yhdistänyt tilin Shopify-palveluun?

Kun yhdistät UPS-tilisi Shopify-palveluun, uusi syöte näkyy UPS-tilisi tilisivun Lisäkäyttäjät-kohdassa. Se sisältää tilin tunnuksen, jota et ehkä tunnista, ja sähköpostiosoitteen, joka on liitetty Shopify-tiliisi.

Tämä tili on pakollinen, eikä sinun kannata poistaa sitä. Jos poistat sen, menetät UPS-tilinumerosi ja Shopify-tilisi välisen yhteyden. Jos olet jo poistanut tämän tilin, ota yhteyttä Shopify-tukeen, koska ongelma on ratkaistava, ennen kuin UPS- ja Shopify-tilit voidaan yhdistää.

Seuraavat vaiheet